De ce soțul tău vrea să se despartă de tine. 5 motive profunde care pot deteriora o căsnicie

De ce soțul tău vrea să se despartă de tine. 5 motive profunde care pot deteriora o căsnicie
De ce soțul tău vrea să se despartă de tine

Află din rândurile de mai jos motivul pentru care soțul își dorește despărțirea!

Cuplurile ajung din ce în ce mai des la despărțire în zilele noastre, iar decizia dureroasă este luată de multe ori de bărbați. Află din rândurile următoare care sunt motivele care pot conduce către o căsnicie deteriorată!

De ce își dorește despărțirea

De ce soțul tău vrea să se despartă de tine[Sursa foto: freepik]

Fiecare femeie care trece printr-un divorț ajunge să își pună tot felul de întrebări despre motivul separării.

Acest lucru este normal, însă răspunsul bărbaților nu este întotdeauna unul logic. Cu alte cuvinte, este important ca fiecare persoană să înțeleagă că motivele nu justifică întotdeauna decizia de separare, însă ajută la înțelegerea a ceea ce se petrece în mintea și inima unui bărbat.

Citește și: Secretele unei comunicări eficiente în căsnicie. 3 tehnici esențiale pentru o relație mai puternică cu partenerul tău de viață

Planurile și realitatea

De ce soțul tău vrea să se despartă de tine[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Spre exemplu, un motiv pentru care soțul își dorește să se separe este diferența dintre planurile de viață și realitatea. Majoritatea bărbaților își fac încă din copilărie planuri sau au măcar o viziune despre cum își doresc să își trăiască viața atunci când vor ajunge la o vârstă matură.

Astfel, în momentul în care planurile lor de viitor nu corespund cu realitatea, aceștia simt că au eșuat în atingerea obiectivelor lor și pot resimți sentimente de furie și eșec.

Bărbații se pot simți, de asemenea, copleșiți de presiuni legate de carieră și de situația financiară. Astfel, pentru unii dintre ei singura opțiune pare să fie eliberarea de aceste presiuni prin despărțire. De asemenea, tensiunile legate de bani pot fi foarte stresante într-o căsnicie.

Dificultățile financiare, precum datoriile destul de mari sau perspectivele financiare diferite, pot duce la conflicte și la dorința de a pune capăt căsniciei. În mod inevitabil, partenera de viață va avea de suferit din cauza dorinței bărbatului de a ieși din situația actuală.

Nu primește dragostea pe care și-o dorește

De ce soțul tău vrea să se despartă de tine[Sursa foto: freepik]

Un alt motiv pentru care bărbații își doresc separarea de persoana iubită este acumularea a prea multor emoții negative din relația de cuplu.

Mai exact, dacă au existat tensiuni și probleme care nu s-au rezolvat, mai târziu aceste lucruri pot deveni copleșitoare. Când soții nu pot să-și exprime nevoile, grijile și sentimentele în mod eficient, pot apărea probleme nerezolvate, care îi pot determina să dorească divorțul. Bărbații pot acumula frustrare, furie și tristețe care în cele din urmă îi pot face să ajungă la un punct de rupere. Cu alte cuvinte, bărbații își doresc să scape de acele emoții prin despărțire, în loc să găsească o soluție alături de partenera de viață.

Citește și: Eticheta în zilele noastre: Cine ar trebui să plătească la o intâlnire? Ghid pentru decizii corecte în lumea modernă a dating-ului

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Transformarea relației în timp

De asemenea, la începutul unei relații totul este doar lapte și miere iar ambii parteneri se iubesc nebunește. Odată cu trecerea timpului, starea de extaz și eforie se poate diminua, iar partenerii pot începe să se întrebe dacă au luat decizia corectă. Astfel, acest lucru poate duce la îndoieli și la dorința de a face o schimbare în viața lor în ceea ce privește căsnicia.

Aventurile partenerilor

De ce soțul tău vrea să se despartă de tine[Sursa foto: freepik]

Una dintre cele mai triste motive este infidelitatea bărbaților, deși de multe ori nu este evidentă. Aceștia tind să nege cele întâmplate, iar acest lucru poate duce la o dorință de separare. Femeile trebuie întotdeauna să fie atente la semne de infidelitate și să aibă încredere în propria intuiție deoarece nu este înșelătoare.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

De ce bărbații regretă pierderea unei femei bune. Secretele din mintea lor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies