De ce sunt fetele atrase de ,,băieții răi"?

de ce sunt fetele atrase de baietii rai
De ce sunt fetele atrase de ,,băieții răi"?

Poate că fără să realizeze, fetele au tendința să fie atrase de „băieții răi”. Însă știați care este motivul?

Aflați din rândurile următoare care este mai exact definiția “ băiatului rău ”, dar și care sunt caracteristicile unei astfel de tipologii de băiat. În plus, descoperiți și care este motivul pentru care fetele au tendința să fie mai atrase de un “băiat rău”, decât de unul bun, toate acestea, chiar de la psihologul Gabriela Maalouf, invitată în emisiunea “Dimineața cu Noi”, de la Kanal D.

ce inseamna baiat rau
De ce sunt fetele atrase de ,,băieții răi"[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Avantaje și dezavantaje în relațiile cu diferențe mari de vârstă. „Diferența de vârstă este un factor, dar nu este cel mai important”

 

Care este definiția “băiatului rău”

Acest „ băiat rău ” poate avea diverse caracteristici, în funcție de fata care îl privește și de așteptările acesteia de la partenerul de viață.

Astfel încât, indiferent de faptul că vedem un „băiat bun” sau un „băiat rău”, ar trebui ca înainte să intrăm într-o relație cu el, iar eventual mai târziu să realizăm că nu este persoana lângă care ne dorim să construim un viitor, ar trebui să luăm în considerare și anumite aspecte importante.

Ține foarte mult de definiția acestui „ băiat rău ”, ce este în accepțiunea populației „băiatul rău” și ce așteptări ai, până la urmă, de la acest „băiat rău”.

Fetele rămân deseori în dinamica asta nepotrivită, alături de bărbați care nu sunt tocmai bine educați, în acest spirit de a avea o relație sănătoasă, iar femeile tot încearcă să îi schimbe, tot încearcă să creadă că ele vor fi cele care o să-l așeze pe respectivul la casa lui, să-l domolească, o să se întâmple minunea și asta de cele mai multe ori, nu se întâmplă și femeile rămân acolo, nu se uită după „băieții buni” și bine-educați.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Deci ar trebui să ne gândim ce înseamnă acest „ băiat rău ”, dacă eu îl văd pe „băiatul rău”, pe cel care are hobby-uri, care-i place să călătorească, să râdă, să se distreze, să aibă o energie pozitivă, dar vede femeile ca pe niște obiecte pe care poate să le folosească după bunul plac și să le schimbe când are chef, să nu intre într-o relație în care

să cadă la negociere și la compromis, acolo ar fi definiția ”băiatului rău”.”, a specificat specialistul.

de ce aleg fetele baietii rai
De ce sunt fetele atrase de ,,băieții răi"[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Semne care indică probleme în relație

 

De ce sunt fetele atrase de ,,băieții răi"

Deși majoritatea fetelor au tendința să fie mai atrase de „ băieții răi ”, decât de cei buni, poate că nu întotdeauna fac alegerea potrivită.

Prin urmare, deși într-o relație avem nevoie de siguranță, iar atitudinea unui „băiat rău” transmite această siguranță, poate ar trebui să ținem cont și de faptul că orice băiat educat și la locul lui, ne-ar putea oferi această siguranță pe care ne-o dorim.

Este vorba de energia și de hormonii care sunt secretați. Femeile cred că sunt în siguranță în compania unui bărbat puternic.

Unde o să mă simt mai în siguranță? Cu băiatul care e pe motocicletă și pare sigur pe el și totul pare în regulă sau cu băiatul ăla care stă cu o carte în mână și pare că nu e chiar sigur pe el?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Și-atunci așa pare, că mai în siguranță ești cu modelul puternic, plus că se mai întâmplă ceva. În perioada asta a adolescenței-tinereții, corpul are nevoie de foarte multă dopamină și adrenalină. Sunt niște hormoni specifici. Păi unde îi găsești? Acolo unde este aventură, voie bună, energie multă, acolo găsești și corpul tău secretă hormonii și tu te simți bine.

Fetele ar trebui să știe că pot să ajungă în starea asta și dacă merg să facă sport, dacă își găsesc o pasiune, un hobby, își pot stimula toată starea asta. Nu au nevoie neapărat de „ băiatul rău ”, dar pentru că nu știu chestia asta, nu au cum să facă această diferență între cel bun și cel rău.”, a menționat specialistul.

ce influenteaza un baiat sa fie rau
De ce sunt fetele atrase de ,,băieții răi"[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Copilul, o încercare pentru relația de cuplu?



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Copilul, o încercare pentru relația de cuplu?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies