De ce trebuie să folosească femeile berea în procesul de îngrijire al plantelor! Trucul util cu numeroase beneficii

De ce trebuie să folosească femeile berea în procesul de îngrijire al plantelor! Trucul util cu numeroase beneficii
De ce trebuie să folosească femeile berea în procesul de îngrijire al plantelor! Trucul util cu numeroase beneficii

Află din rândurile următoare cât de eficientă este berea în procesul de îngrijire al plantelor.

Berea este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite băuturi a românilor. Gustul său autentic reprezintă o adevărată plăcere, mai ales în zilele toride ale verii. Pe lângă acesta, însă, berea poate fi folosită și în alte moduri. De exemplu, aceasta poate fi utilizată în domeniul de beauty, dar și pentru îngrijirea plantelor.

Puțini sunt cei care știu că berea are numeroase proprietăți pentru plante și reprezintă un bun aliat împotriva dăunătorilor.

De ce să cureți frunzele plantelor cu bere

Citește și: Trucuri pentru îngrijirea trandafirilor. Cum să aveți grădina plină de flori magnifice! 

De ce să cureți frunzele plantelor cu bere
De ce să cureți frunzele plantelor cu bere[Sursa foto: freepik]

Berea poate fi folosită cu încredere pentru curățarea frunzelor plantelor. Mai ales atunci când vorbim de plantele de interior, frunzele lor sunt adesea un adevărat magnet pentru praf.

Astfel, procesul de curățare al lor este unul foarte important, iar în cadrul lui poți să folosești o soluție naturală făcută din bere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 Tot ce trebuie să faci este să amesteci două linguri de bere cu un pahar cu apă. Ulterior, cu ajutorul unei lavete, șterge cu grijă frunzele plantelor, pe ambele părți.

În timp, vei observa că pe lângă faptul că frunzele plantelor tale vor căpăta un aspect strălucitor și sănătos, acestea vor fi și ferite de dăunători.

Cum poți să folosești berea ca îngrășământ natural pentru plante

Citește și: De la rădăcină la floare. Trucuri esențiale pentru îngrijirea orhideelor și obținerea unui decor spectaculos

Cum poți să folosești berea ca îngrășământ natural pentru plante
Cum poți să folosești berea ca îngrășământ natural pentru plante[Sursa foto: freepik]

Pe lângă aspectul strălucitor pe care îl oferă frunzelor și a faptului că îndepărtează dăunătorii, berea poate fi folosită și pe post de fertilizator pentru plante. Astfel, folosirea berii ca îngrășământ pentru plante poate avea numeroase beneficii, făcând adevărate minuni pentru plantele din grădină. Mai mult decât atât, aceasta este foarte eficientă și în cazul plantelor de interior, sau balcon, oferindu-le o mulțime de nutrienți necesari dezvoltării lor optime.

 

Pentru a obține un fertilizator natural pentru plantele tale, tot ce trebuie să faci este să amesteci un pahar de bere cu apă, de două ori mai multă apă decât bere. Udă plantele cu acest amestec la rădăcini.

Mare atenție la faptul că trebuie să lași berea deschisă cu o seară înainte, pentru ca acidul carbonic să fie eliminat. Acesta are efect dăunător asupra plantelor.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

De ce trebuie să toarne femeile oțet pe plantele din grădină. Trucul fabulos cu efect în doar 5 zile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies