Declarație șoc a lui Ion Surdu despre bătăușa Ana de la Survivor România! ”Fiecare își asumă ceea ce face până la urmă! Ea o să își ia pedeapsa cu capul sus”! EXCLUSIV

Declarație șoc a lui Ion Surdu despre bătăușa Ana de la Survivor România! ”Fiecare își asumă ceea ce face până la urmă! Ea o să își ia pedeapsa cu capul sus”! EXCLUSIV
Declarație șoc a lui Ion Surdu despre bătăușa Ana de la Survivor România! ”Fiecare își asumă ceea ce face până la urmă! Ea o să își ia pedeapsa cu capul sus”! EXCLUSIV

Ion Surdu, câștigătorul sezonului 3 de la Exatlon și unul dintre cei mai îndrăgiți luptători MMA, a comentat gestul nesportiv al faimoasei Ana Pal la Survivor România

Marți seara, Ana Pal a fost eliminată de la Survivor România, după ce a fost protagonista unui moment violent, atunci când l-a lovit cu capul în plină figură pe războinicul Andrei Ciobanu.

 “ Am văzut un moment teribil, un moment șocant. Am văzut un concurent lovit în plină figură de un alt concurent. Din păcate, Ana Pal și-a pierdut cumpătul. Ce a făcut Ana a fost un gest șocant, un gest pe care sperăm să nu îl mai vedem.

Anei îi pare rău, lui Andrei îi cere scuze. Nu vom tolera un astfel de comportament în Survivor, iar decizia noastră a fost ca Ana Pal să nu se mai întoarcă pe insulă alături de voi”,  a spus Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Survivor.

La Consiliu, și Andrei avea să aibă o opinei, după ce a primit și o serie de îngrijiri medicale la nas. ”Cred că e o decizie corectă.

Acest gest a fost un gest foarte urât. Cred că a făcut de râs sportul românesc, sportul de contact. Mă bucur într-un fel sau altul că am fost eu și nu a fost o colegă. Am venit în acest concurs să îmi testez limitele, să fiu sportiv și să văd cât pot să rezit psihic. Cred că asta nu au înțeles câțiva Faimoși ”, a spus Andrei, concurentul de la Războinici care a fost lovit de Ana Pal

Citeste si: Ana Pal, ieșire agresivă la „Survivor România”. Diana Belbiță, critici dure la adresa concurentei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Ce a spus Mirel Drăgan despre gestul Anei Pal la Survivor România

Pe de altă parte, gestul faimoasei Ana Pal a fost comentat în fel și chip de oamenii din lumea sporturilor de contact.

De pildă, Mirel Drăgan, fost concurent la Exatlon, cunoscut pentru duritatea lui și pentru modul în care se manifesta atunci când câștiga sau pierdea un punct în fața Războinicilor, a criticat ce s-a întâmplat cu Ana în Republica Dominicană  ” Și noi ne enervam. Eram adeseori și provocați, dar niciodată, dar absolut niciodată, nu am ridicat mâna asupra unui adversar. Au fost discuții, dar ar fi fost culmea să mă apuc să mă bat pe acolo.

Sunt sportiv, nu bătăuș. Ce a făcut ea este un gest absolut incalificabil, o golănie, denotă tot ce e mai rău și face o reclamă cât se poate de prostă pentru sportivii din domeniu. Trebuie să înțeleagă lumea că Ana Pal nu este tocmai o luptătoare, nu are experiență, dar ieșirea ei tot nu este scuzabilă. Este vorba de educație, este vorba de respect față de sportul care te-a făcut cunoscută.

Nu te comporți ca în junglă, chiar dacă ești acolo, ești la un reality-show sportiv, sunt niște reguli”,  ne-a spus, revoltat din cale afară, Mirel Drăgan, Faimos în cel de-al doilea sezon al Exatlon.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ion Surdu a vorbit despre Ana Pal de la Survivor România! ”A u ajuns-o frustrările la maxim de la pierderi pe probe, mâncare, dorul de familie...”  

Ion Surdu a vorbit despre Ana Pal de la Survivor România direct din Thailanda, acolo unde face un stagiu de pregătire special. ”Am văzut faza, ce să mai zic…Acolo totul este diferit, mai ales în privința condițiilor de la Survivor, dacă ne referim aici la mâncare, la dormit, în plus, Faimoșii au și multe înfrângeri și sunt la limită cu hrana, de aici au început frustrările, au slăbit prea tare și atunci, fiind și o luptătoare, Ana a avut un caracter mai aprins și a reacționat în acest mod.  Nu putem însă să o punem la loc cu toți sportivii din lumea sporturilor de contact, dar, repet fiecare își asumă ceea ce face până la urmă. Important este să știm să ne controlom emoțiile și nervii!

Totuși, nimeni nu știe ce motive au stat în spatele acestei ieșiri, pentru că poate a avut un conflict  ceva mai dinainte, poate i-a zis ceva Andrei la traseu, poate au ajuns-o frustrările la maxim de la pierderi pe probe, mâncare, dorul de familie. Fata este echilibrată, știe că este în joc imaginea ei, așa că, cu siguranță, o să vină ea acasă  și o să explice mai departe de ce a făcut acest gest, o să își ia pedeapsa cu capul sus, pentru că așa trebuie să fie, să învețe din greșeli și sper să nu le repete pe viitor. La final, vreau să le zic tuturor baftă și să aibă un psihic pregătit pentru orice”, a spus câștigătorul Exatlon.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies