6 tunsori moderne pentru femei. Cum sa te tunzi pentru a fi in pas cu moda

tunsori la moda pentru femei
6 tunsori moderne pentru femei. Cum sa te tunzi pentru a fi in pas cu moda

Află ce tunsori sunt în tendințe în anul 2021.

Anul acesta, femeile optează tot mai des pentru o lungime medie a părului, întrucât părul scurt sau foarte lung nu se potrivește cu orice formă a feței.
Femeile își pot ascunde imperfecțiunile feței cu ajutorul modelelelor de tunsori pentru păr mediu recomandate de specialiști.
La noi în țară, femeile se împart în două mari categorii, când vine vorba de alegerea unei tunsori, femei cu ,,apetit pentru exagerare” și femeie care preferă un look natural, din spusele specialiștilor.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Tunde-te singur acasă. Sfaturi și trucuri pentru cele mai bune tunsori realizate la tine acasă!


„Nu, cred că româncele se împart în două mari categorii: apetit pentru exagerare, izvorât, probabil, din dorința de a fi remarcate cu orice preț și tendința către natural. Despre zona de mijloc, care presupune utilizarea unor trucuri fără exagerări, se pot spune foarte puține lucruri.
Fie că apelezi la extensii, fie că ești posesoarea unui blond deschis puternic, îți poți păstra un look natural. Totul este să știi unde să te oprești, sau, mai bine spus, unde să se oprească stilistul tău."- Sorin Stratulat, hairstylist.

Citeste si: //DESCOPERĂ// TUNSORI în V pentru părul lung. Top 4 tunsori în V

6 tunsori la modă pentru păr mediu

Tunsoare bob pentru păr mediu

Această tunsoare emană eleganță și originalitate, fiind extrem de cerută, mai ales pe timp de vară.
Specialiștii recomandă, în acest caz, o cărare laterală și șuvițe texturate, filate, stratificate sau graduate.

Tunsoare asimetrică, graduată

Este o tunsoare îndrăzneață, plină de stil.
Se potrivește, în general, oricărui tip de față, fiind perfectă pentru sezonul estival.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Modele de coafuri cu împletituri pentru fete cool

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Tunsoare pentru păr mediu filată, cu breton lung

Tendința în ceea ce privește tunsorile, în anul 2021, este de a renunța la bretonul scurt, în favoarea unui breton lung.


Se va obține astfel un bob cu șuvițe de lungimi diferite.

Tunsoare dreaptă

La modă sunt și tunsorile în stilul boho-chic.
Se pot alege și look-urile retro sau cocurile clasice, cu șuvițe pe laterală, fiind ușor de realizat dacă optați pentru o tunsoare dreaptă.

tunsori moderne pentru femei

Tunsoare pentru păr creț de lungime medie

Pentru părul creț natural, foarte potrivită este tunsoarea cu volum redus pe părți, părul rămânând astfel mai bogat în spate.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Tunsoarea "BROS" pentru femei. TOP 5 idei de tunsori "BROS" în 2021!

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„Sunt foarte multe lucruri de care trebuie să ținem cont când ne alegem o tunsoare – fizionomie, textura firului de par, buget, etc. Dar esențial este să știi ce îți stă bine, să te informezi înainte, și asta nu se face pe Internet. Da, poți găsi și în mediul online tunsori potrivite pentru forma feței tale, dar există multe alte aspecte pe care nu vei reuși să le iei în calcul: profil, textura firului de par, culoarea părului, culoarea și forma ochilor, lungimea gâtului, urechile, gura. etc. Cred că cel mai bine este să îl lași pe hairstylist să îți aleagă tunsoarea.- Geta Voinea, hairstylist.

Pentru a obține un look perfect, femeile trebuie să știe că hair stylist-ul trebuie să înțeleagă, înainte de toate, motivația din spatele alegerii.

tunsori in tendinte 2021

Citeste si: Tunsori in scari pentru parul mediu – Tunsori la moda 2021!

Sorin Stratulat, unul dintre cei mai cunoscuți hair-stylisti din România, susține că, în momentul în care clientul devine prieten, se creează o diferențiere între acea persoană și ceilalți clienți, fapt care poate afecta cariera unui hair-stylist pe termen lung.

„Involuntar, încercând să înțelegi motivația clienților, poti deveni un pseudo-psiholog/confident. Este o zonă periculoasă și, dacă nu este tratată corespunzător, poate conduce către o lipsă de profesionalism și la încărcarea granițelor normale în relația stilist-client.
Poate îți va părea ciudat ceea ce îți voi spune, însă, odată ce devii prieten cu cineva, vei face o diferențiere între acea persoană și restul cliențior. Acest aspect nu este deloc profesionist și, pe termen lung, îți poate afecta cariera."- Sorin Stratulat, hairstylist.

Citeste si: Tunsori la moda pentru parul de lungime medie



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

DESCOPERĂ: Coafuri simple pentru plajă. Cum să îți prinzi părul în zilele de vacanță petrecute la malul marii

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Top 5 tunsori la modă pentru păr lung. Ce se poartă în vara anului 2021

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies