Bărbatul Săgetător. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

barbatul sagetator
Bărbatul Săgetător este foarte sincer și nu suportă minciuna

Bărbatul Săgetător are o personalitate aparte, care o să vă cucerească rapid. Noi vă spunem cum gândește acesta, dar și ce compatibilitate are cu restul zodiilor.

V-ați îndrăgostit de un bărbat Săgetător și nu știți cum să-l cuceriți? Noi vă dezvăluim tot ce trebuie să știți despre acesta și cum să-l abordați, pentru a-i câștiga inima. 

Despre bărbatul Săgetător

În primul rând, trebuie să știți că bărbatul Săgetător este o fire independentă și liberă. În niciun caz nu încercați să-i îngrădiți această libertate la care ține atât de mult, pentru că nu veți avea câștig de cauză. 

Bărbații născuți în această zodie sunt optimiști, veseli și au capacitatea de a-i face pe toți din jurul lor să zâmbească, indiferent de situație. 

Iubește la nebunie viața și îi place să profite la maximum de fiecare clipă. Este genul de bărbat care are întotdeauna glumele la el și datorită acestei calități se face plăcut extrem de repede. 

Este însetat după cunoaștere și nu ratează nicio ocazie de a descoperi lucruri și activități noi. Acestea fiind spuse, cu siguranță nu aveți cum să vă plictisiți cu un bărbat Săgetător lângă dumneavoastră. 

Cum gândește bărbatul Săgetător

Bărbatul Săgetător nu ține cont aproape deloc de părerile celorlalți. Vrea să-și trăiască viața așa cum consideră el că e mai bine. 

Nu suportă însă nedreptățile și este extrem de sincer, obiectiv și imparțial. Îți va spune în față tot ce gândește, fără să țină cont de faptul că vorbele lui ar putea să deranjeze. 

Citeste si: Femeia Săgetător. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Pentru acest bărbat, perfecțiunea trebuie dusă la nivel de artă, în toate domeniile vieții.

Nu-i plac jumătățile de măsură și crede cu tărie că fiecare om trebuie să dea tot ce este mai bun din el. 

Personalitatea bărbatului născut în zodia Săgetător

barbatul sagetator
Bărbatul Săgetător este plin de viață, optimist și adoră să-și trăiască viața la maximum[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Dacă ați cunoscut un bărbat Săgetător, atunci cu siguranță ați observat încă de la început că este foarte sigur pe el și pe calitățile sale. 

Nu-i place să dea explicații pentru ceea ce face, iar acest lucru îl face și mai carismatic și mai fermecător, pentru că știe să păstreze o urmă de mister. 

Bărbatul Săgetător are o imaginație foarte bogată și este pasionat de tot ce ține de artă. În același timp însă, îi place să lupte pentru orice cauză nobilă. Are un suflet bun și nu va accepta niciodată ca cineva să se poarte urât sau să vorbească urât cu o altă persoană.

De asemenea, nu-i place nici bârfa. 

Oamenii la care ține vor simți pe deplin dragostea lui. Îi place să-i ocrotească pe cei dragi și ține foarte mult la prietenia adevărată. Este foarte darnic atât cu prietenii, cât și cu cei din familie sau cu partenera de viață. 

Cum se ceartă bărbatul Săgetător

Nu uitați că bărbatul Săgetător iubește libertatea! Dacă nu aveți încredere în el sau îl acuzați de anumite lucruri, va pleca fără să se uite înapoi. 

Nu suportă gelozia și nici nu o înțelege, tocmai pentru că este o fire sinceră și nu va trăda încrederea partenerei de viață. 

Dacă totuși veți porni o ceartă cu el, trebuie să știți că acela va fi începutul sfârșitului. Bărbatul Săgetător nu suportă să se certe, așa că cel mai probabil nu o să vă spună nimic și vă va trata cu indiferență. 

Cum este în pat bărbatul Săgetător 

Săgetătorul este unul dintre cei mai pasionali bărbați ai zodiacului. Îi place să încerce lucruri noi în pat și să-și surprindă partenera în intimitate. 

Este la fel de plin de viață și de energic și în dormitor, nu doar în viața de zi cu zi. Îi plac femeile îndrăznețe, cu experiență și cu inițiativă și nu vrea să aibă relații cu cele timide.

Citeste si: De ce își poate pierde interesul pentru tine, în funcție de zodia lui

Bărbatul Săgetător va face tot posibilul pentru a-și satisface partenera, din punct de vedere sexual. Nu face sex doar de dragul de a face, ci vrea să-l transforme într-o adevărată artă. 

barbatul sagetator
Bărbatul Săgetător este pasional în dormitor și vrea să experimenteze lucruri noi[Sursa foto: PixaBay]
Îi place să încerce poziții noi și să facă sex în cât mai multe locuri. Aveți grijă că dacă nu este satisfăcut pe plan sexual, își va căuta plăcerea în altă parte. 

Compatibilitate cu alte zodii pentru bărbatul Săgetător

Compatibilitate Săgetător- Berbec

Femeia Berbec poate fi partenera perfectă pentru bărbatul Săgetător. Ambele zodii adoră aventurile și distracția, dar relația nu va fi lipsită de provocări.  

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Compatibilitate Săgetător- Taur

Relația va fi una plină de tensiuni și sorită eșecului, pentru că Săgetătorul vrea libertate, în timp ce femeia Taur își dorește o viață liniștită de familie. 

Compatibilitate Săgetător- Gemeni

Pentru că extremele se atrag, aceste două zodii vor funcționa perfect împreună! Va fi dragoste la prima vedere!

Compatibilitate Săgetător- Rac

O relație dificilă este puțin spus. Șansele de reușită sunt ca și inexistente. 

Compatibilitate Săgetător- Leu

O combinație perfectă, care poate duce la o relație durabilă și extrem de frumoasă. În cazul acestor două zodii, expresia ”fericiți până la adânci bătrâneți” se adeverește în totalitate. 

Compatibilitate Săgetător- Fecioară

Prietenia și respectul vor fi pe primul plan în această relație. Șansele unei relații amoroase sunt destul de mici. 

Compatibilitate Săgetător- Balanță

Dacă este iubire adevărată la mijloc, această relație poate funcționa destul de bine. 

Compatibilitate Săgetător- Scorpion

Nicio șansă de reușită! Diferențele de gândire și de stil de viață vor duce la foarte multe certuri. 

Compatibilitate Săgetător- Săgetător

O relație extravagantă, plină de provocări, dar care poate fi de lungă durată. 

Compatibilitate Săgetător- Capricorn

Două zodii încăpățânate, care nu au ce face într-o relație de iubire. Capricornul este mult prea pesimist și posomorât pentru veselul Săgetător. 

Compatibilitate Săgetător- Vărsător

Femeia Vărsător este curioasă din fire și acest lucru îl va atrage ca un magnet pe bărbatul Săgetător. 

Compatibilitate Săgetător- Pești

Femeia Pești vrea să-și controleze bărbatul, ceea ce Săgetătorul nu va accepta sub nicio formă. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

DESCOPERĂ: Bărbatul SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies