Femeia SĂGETĂTOR. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Femeia sagetator in pat
Femeia SĂGETĂTOR. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Femeia Săgetător are suficiente calități ca să poată cuceri pe oricine! Noi vă dezvăluim tot ce trebuie să știți despre aceste reprezentante ale sexului frumos și cum le puteți face să se îndrăgostească de dumneavoastră.

Săgetătorul iubește aventura, este optimist și plin de viață! Semn de foc, guvernat de Jupiter, această zodie se adaptează cu ușurință oricăror situații care pot apărea de-a lungul vieții.

Despre femeia Săgetător

Citeste si: CITEȘTE: Compatibilitatea zodiilor în căsătorie. Care sunt cuplurile de aur ale zodiacului?

Femeia sagetator este frumoasa

Citeste si: DESCOPERĂ: Femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Dacă ați cunoscut o femeie Săgetător, nu este de mirare că v-ați îndrăgostit rapid de ea! Este inteligentă, spontană, extrem de optimistă și adoră provocările și experiențele noi, mai ales dacă este vorba de timp petrecut în aer liber.

Distracția este pe primul plan pentru femeile născute sub acest semn zodiacal. Le place să se relaxeze și nu se stresează cu problemele zilnice ale vieții.

În cazul în care aveți o relație cu o femeie Săgetător, nu aveți cum să vă plictisiți. Iubește viața cu adevărat, este sigură pe ea și pe calitățile ei și are un șarm cu totul aparte.

Întotdeauna va fi cu zâmbetul pe buze, dar aveți grijă că nu suportă minciuna. O să vă spună în față adevărul, chiar dacă nu vă convine.

Tocmai de aceea, își poate atrage multe antipatii. Avantajul ei este că nu se va supăra dacă, la rândul dumneavoastră, îi veți spune ce credeți sau ce simțiți. Nu-i plac persoanele lipsite de curaj și va face tot posibilul să afle ceea ce o interesează. Asta înseamnă că există riscul să pună o mulțime de întrebări. Nu o face din răutate, ci din pură curiozitate.

Citeste si: 6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător

Femeia Săgetător are un simț al umorului extrem de dezvoltat. Va face haz de necaz, chiar și în momentele cele mai triste prin care trece. Un defect al ei este însă acela că nu are răbdare, așadar vă puteți aștepta să se enerveze imediat.

Dacă își dorește ceva, va lupta cu toate puterile să-și îndeplinească obiectivele.

Cum gândește femeia Săgetător

Citeste si: CITEȘTE: Femeia CAPRICORN. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

pozitii preferate femeia sagetator

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce îl doare cel mai tare pe un bărbat în funcție de zodie

În primul rând, trebuie să știți că femeia Săgetător nu dă doi bani pe ceea ce cred alții despre ea. Singurele lucruri la care se gândește este să facă ceea ce vrea și ceea ce îi aduce fericire.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Chiar dacă nu lasă această impresie, să știți căaceste reprezentante ale sexului frumosse stresează destul de repede și sunt chiar sensibile, dar nu vor arăta asta nici în ruptul capului.

Nu le place ca altcuiva să i se facă milă de ele. Femeia Săgetător este sigură că poate să depășească fără ajutor orice obstacol și de cele mai multe ori, chiar reușeste.

Uneori poate fi prea gânditoare și tăcută, dar asta nu înseamnă că este neapărat supărată. Cel mai probabil face planurile pentru următoarea escapadă.

Citeste si: Ce trebuie să faci atunci când afli că te-a mințit, în funcție de zodia ta

Se poate întâmpla să și filosofeze prea mult și să pună întrebări la care să nu știți ce să răspundeți. Nu vă speriați! Femeia Săgetător analizează valorile vieții, dar și locul pe care îl ocupă ea în lume.

Personalitatea femeii născute în zodia Săgetător

Femeia Săgetător este un spirit liber, așa că nu încercați să-i îngrădiți libertatea. Aveți grijă că poate face chiar și promisiuni pe care nu le va respecta. Uneori poate lăsa impresia că este prea naivă și prea nesigură pe anumite situații.

De asemenea, dacă nu o cunoașteți foarte bine, puteți avea impresia că este secretoasă, pentru că vor fi ocazii când va pleca undeva fără să anunțe.

Nu o face însă din răutate sau pentru că vrea să ascundă ceva, ci pur și simplu face doar ceea ce simte pe moment.

Nu este o persoană geloasă, așa că puteți să stați liniștiți în această privință. Niciodată nu o să vă verifice telefonul și nu o să vă interzică să plecați fără ea.

Cum se ceartă femeia Săgetător

Citeste si: LEU: Bărbatul LEU cum iubește și ce tip de femei preferă

Ei bine, de-aici pot interveni problemele într-o relație cu o femeie Săgetător. În momentul în care o supărați cu adevărat, poate să devină extrem de irascibilă și să vă arunce în față cuvinte grele, special ca să vă rănească.

Nu va accepta niciodată să fie călcată în picioare, așa că nici să nu vă gândiți să faceți asta, pentru că veți regreta cu siguranță!

Citeste si: Cele mai rele trăsături de personalitate ale zodiilor

O enervează foarte tare și persoanele care sunt prea lipicioase. În cazul ei, nu funcționează tactica lingușelilor. Așadar, ca să nu o enervați, încercați să nu vă băgați cu picioarele în viața ei.

Cum este in pat femeia Sagetator

Femeia Săgetător este extrem de pasională. Fiind o persoană activă și plină de energie, partidele de sex cu această reprezentanta a sexului frumos nu au cum să nu fie reușite.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Este spontană și în pat, așa că rutina nu are cum să intervină într-o astfel de relație. Dacă s-a îndrăgostit cu adevărat, femeia Săgetător va face totul pentru bărbatul iubit. Nu are inhibiții în pat și este deschisă să încerce orice, pentru că este curioasă și îi plac experiențele noi.

Ca să rezistați într-o relație de lungă durată cu o astfel de femeie, trebuie să fiți sincer, amuzant și la fel de deschis ca și partenera dumneavoastră.

Femeia Săgetător. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Compatibilități femeia Sagetator

Săgetător- Berbec

Este o relație dificilă, plină de provocări.

Săgetător- Taur

Nu are șanse de reușită, ci mai degrabă este o relație sortită eșecului. Sunt prea multe tensiuni la mijloc între aceste două zodii, total opuse.

Săgetător- Gemeni

Ați auzit că extremele de atrag, nu? Ei bine, așa funcționează și această relație.

Săgetător- Rac

Este o relație cu prea multe probleme. Aceste două zodii nu sunt compatibile, din niciun punct de vedere.

Săgetător- Leu

Așa arată combinația perfectă. Aceste semne zodiacale se completează perfect și pot rezista împreună o viață întreagă, fără probleme.

Săgetător- Fecioară

Femeia Săgetător se poate înțelege de minune și cu un bărbat Fecioară. Cei doi se vor susține necondiționat și încrederea va fi baza acestei relații.

Săgetător- Balanță

Și Balanța este pe placul Săgetătorului, pentru că pot testa împreună experiențe și aventuri noi.

Săgetător- Scorpion

În această relație pot ieși scântei și certuri la tot pasul. Cele două zodii sunt diferite în modul de gândire, dar și în felul în care acționează, pe toate planurile.

Săgetător- Săgetător

O relație superbă, plină de adrenalină și de bună dispoziție. Nu aveți cum să vă plictisiți vreodată în această combinație fenomenală.

Săgetător- Capricorn

Doar atracția fizică îi poate ținepe acești doi parteneri împreună. După ce aceasta se stinge, se va încheia și relația, pentru că ambii sunt extrem de încăpățânați, iar răbdarea nu este punctul forte.

Săgetător- Vărsător

Poate să funcționeze, pentru că sunt zodii care se completează una pe cealaltă. În această relație va fi multă înțelegere și susținere reciprocă.

Săgetător- Pești

O relație foarte dificilă. Veți avea nevoie de multă răbdare, ca să poată funcționa, pentru că diferențele între aceste zodii sunt prea mari.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

DESCOPERĂ: Femeia LEU. Personalitate, dragoste, caracter, compatibilitate

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies