Cine este ANDREI NEACȘU, soțul Ilincăi Vandici. „Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Am ieşit ca să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul"

Cine este ANDREI NEACȘU, soțul Ilincăi Vandici. „Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Am ieşit ca să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul
Cine este ANDREI NEACȘU, soțul Ilincăi Vandici. „Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Am ieşit ca să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul"

Află tot ce nu știai despre soțul Ilincăi Vandici, Andrei Neacșu.

Andrei Neacșu, în vârstă de 29 de ani, este un prosper om de afaceri din Tunari, județul Ilfov. Acesta este cunoscut în cercurile mondene din capitală.

Andre Neacșu este dezvoltator imobiliar în zona Tunari, tatăl său fiind viceprimarul Alexandru Neacșu. Este pasionat de sport, a practicat kickboxing și este luptător MMA.

În anul 2015, afaceristul o cunoaște întâmplător, prin intermediul unei cunoștințe, pe Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii fenomen, „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici

Ilinca vandici sot varsta

Ce vârstă are soțul Ilincăi Vandici

„Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Ulterior am aflat că, de fapt, el mă plăcea de mai multă vreme, dar niciodată nu a fost un moment propice pentru a ne cunoaşte. Şi poate că a fost mai bine aşa.

Nu-l cunoşteam, nu ştiam nimic despre el. Mi-a plăcut la prima vedere, nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, e nevoie de ceva mai mult ca să iubeşti. Am ieşit de câteva ori cu grupul de prieteni din care făceam parte, ulterior am ieşit doar noi doi ca să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul", mărturisește prezentatoarea.

Întrebată în cadrul unui interviu, despre prima întâlnire cu Andrei Neacșu, vedeta a răspuns:

„Hahahah… Inedită… Am ieșit la masă, la prânz, iar din vorbă în vorbă am ajuns la subiectul credință, biserici, mănăstiri etc… Am constatat că ne plăcea amândurora aceeași mănăstire, ne-am urcat în mașină, am mers acolo, loc unde Andrei mi-a spus că eu voi fi soția lui și mama copilului lui. Nu mai eram în perioada în care aveam așteptări din partea bărbaților, iar relația cu Andrei a pornit frumos, fără așteptări, fără a programa cumva niște lucruri."

Andrei recunoaște că a perceput-o pe partenera sa de viață ca fiind cea mai frumoasă femeie pe care o întâlnise până atunci și mărturisește că vedeta l-a cucerit de la prima întâlnire cu zâmbetul ei deosebit.

„Ştiam că este cea mai frumoasă femeie pe care o văzusem, iar mai apoi am descoperit că este cea mai bună iubită, soţie, prietenă şi mamă", declară tânărul om de afaceri

Intrebat dacă își mai amintește cum l-a cucerit, acesta a răspuns simplu:

„Cu zâmbetul şi strălucirea ei."

Andrei și-a dorit ca Ilinca să fie partenera sa de viaţă și mama copiilor lui și i-a dovedit acest lucru zi de zi, prin fapte concludente:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Andrei n-a vorbit foarte mult, el m-a luat pe sus şi a acţionat, a trecut la fapte. Nu era foarte darnic în declaraţii, el a tăcut şi a făcut. Şi fără să-mi dau seama, am ajuns o familie frumoasă", spune vedeta.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este CARMEN BRUMĂ. “Am avut o copilărie frumoasă, pe care am petrecut-o într-un sat de pescari de pe malul Dunării"

ilinca vandici sot

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit în anul 2017

Cererea în căsătorie a fost una inedită, nu în doi, ci la petrecerea de ziua lui Andrei, în fața a 200 de invitați.

„Și cerea în căsătorie a fost una specială, Andrei Neacșu i-a cerut mâna Ilincăi de față cu peste 200 de persoane. „De ziua lui s-a întâmplat, la o petrecere cu vreo 200 de oameni; în fața tuturor, a luat microfonul și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui… Noi ne-am cunoscut în iunie, de ziua mea, iar el m-a cerut în căsătorie în ianuarie, de ziua lui. Nu mi-am imaginat că vrea să mă ceară de soție la acea petrecere”, a precizat prezentatoarea.

Nunta celor doi a avut loc pe 15 octombrie 2017, la Palatul Snagov, într-o atmosferă de basm.

Andrei Neacșu a primit cu mare bucurie vestea că partenera sa este însărcinată, întrucât era convins că Ilinca este femeia perfectă pentru el.

„Se uita la televizor, eu am ieșit din baie și l-am întrebat dacă mă iubește și dacă a vorbit serios cu gândurile pe care le are referitor la noi doi, viața noastră împreună… El mi-a spus că da, iar eu i-am arătat testul… S-a bucurat, dar s-a și panicat în același timp, ulterior punându-mă să fac câte trei teste pe zi, să fim siguri! Asta până am ajuns la doctor, pentru confirmarea sarcinii”, a spus prezentatoarea.

Astfel, pe 23 iulie 2017 s-a născut băiețelul celor doi, Zian Ioan Neacșu.

ilinca vandici si andrei neacsu

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este MALUMA. "Familia mea nu era bogată. Aveam ceea ce ne trebuia, dar apoi tatăl meu a pierdut totul, iar părinții mei au divorțat."

Întrebat în cadrul unui interviu ,,Cum e Ilinca-soţia şi cum e Ilinca- mama lui Zian?", afaceristul a răspuns:

„Este o soţie model şi cea mai bună mamă pentru copilul nostru. Este naturală, sinceră, dedicată, jucăuşă, o femeie şi o mamă puternice, un om care împarte iubire şi compasiune."

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În relația celor doi nu are loc monotonia sau plictiseala, întrucât Ilinca și Andrei evoluează pe zi ce trece, împreună. Astfel au trecut anii și cei doi și-au sudat relația, îndeplinind treptat obiectivele de cuplu, atât în plan sentimental, cât și profesional.

„Exact! Cum trece timpul… Wow, au fost foarte frumoși! Nu am avut timp să ne plictisim, am construit atât de multe lucruri, am dus la capăt o grămadă de planuri, ne-am sudat relația, ne-am consolidat carierele și ne-am bucurat în fiecare zi de minunea noastră, în prezența căruia orice neplăcere dispărea!", a declarat vedeta.

Relația dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu este extrem de sudată, însă uneori gelozia își face simțită prezența între cei doi.

„Oarecare proporție de gelozie e necesară într-un cuplu, dar niciodată dusă la extrem. Nu se datorează unui anumit lucru în special, bucățica asta din noi cred că e firească; în momentul în care îl iubești pe cel de lângă tine, ești atent. Bărbatului de lângă mine îi cer să mă iubească așa cum sunt, fără a încerca să mă schimbe, să mă respecte, să mă susțină, să comunice cu mine despre orice chestiune. Ceea ce îi cer, îi și ofer", a spus prezentatoarea.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este RĂZVAN MUNTEANU, soțul Deliei Matache. ”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut."

Cine este soțul Ilincăi Vandici | Andrei Neacșu

Citeste si: CITEȘTE: Cine este soţul Mirelei Vaida. "Este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş.. şi îi place pentru că acolo sunt ardelenii lui."

În căsnicie, Andrei este cel care preferă liniștea, este genul de om care evită certurile.

„Cu Andrei nu poţi să te cerţi, chiar dacă mie îmi mai vine câteodată. Sunt genul de om care a învăţat să îşi asume, să spună tot ceea ce gândeste. Asta este o lecţie pe care am învăţat-o de-a lungul timpului, pentru că multă vreme nu am ştiut să spun ce mă deranjează, ca să protejez omul de lângă mine.

Am inhibat anumite trăiri, stări, emoţii, sentimente, frustrări pe care le aveam. Am învăţat că, dacă vreau să fiu cu adevărat fericită, să nu mai fac asta şi oamenii trebuie să aprecieze sinceritatea şi să înţeleagă. Dacă simt nevoia să spun ceva, spun, Andrei ascultă şi apoi tot mie îmi trece supararea. E o chestie care vine natural, nu funcţionez după un algoritm sau reţetă”, a povestit Ilinca Vandici.

Sora vedetei a dezvăluit că cei doi își mai doresc încă un copil.

„Îi doresc lui Andrei să aibă grijă de Ilinca, să o iubească, pentru că e o persoană minunată (…). Şi sperăm că, în curând îi va face lui Zian o surioară, aşa cum a promis.”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este iubitul ALEX URSACHE, cântăreței Nicoleta Nucă. „Ne-am cunoscut... la ziua de naștere a unei prietene comune și de acolo a pornit toată povestea"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies