DESCOPERĂ: Femeia BERBEC. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Femeia Berbec. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii
DESCOPERĂ: Femeia BERBEC. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Află totul despre femeia Berbec, cum gândește, ce personalitate are, cum o poți cuceri și ce trebuie să faci pentru a o avea lângă tine cât mai mult timp.

Personalitatea femeii Berbec

Berbecul este primul semn din zodiac, astfel că, acești nativi sunt supranumiți inițiatori sau bebeluși ai zodiacului. În ceea ce privește femeia Berbec, trebuie să știți că este dependentă de lucruri noi, adoră să preia inițiativa și să experimenteze.

Femeia născută sub semnul Berbecului se plictisește repede de lucrurile care se repetă în viața ei, de aceea va avea în permanență nevoie de ceva nou.

Latura lor dinamică poate fi incitantă, dar și obositoare. Femeile Berbec inițiază multe lucruri deodată, însă nu le duc la bun sfârșit, acesta fiind unul dintre cele mai mari defecte ale femeilor din această zodie.

Citeste si: Ei sunt geloșii zodiacului, potrivit astrologului Nicoleta Svârlefus! Duc gelozia la nivel de artă

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au dezvăluit care sunt arhanghelii ce protejează fiecare semn zodiacal în parte.

Berbecul îl are pe Arhanghelul Ariel.

„E asociat în tradiția iudaică și în vechile texte religioase cu înțelepciunea, lumina și autoritatea. Amintește nativilor să se gândească întotdeauna și la cei apropiați, nu doar la ei,  dacă ceri ceva, cere întâi pentru cei din jurul tău și lasă-te pe tine la urmă. Ariel ajută la transformarea viselor în realitate" – e vorba de zodia Berbec.

Citeste si: Horoscop zilnic marţi, 6 iulie 2021. O zodie se poate muta cu partenerul în altă ţară!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Tot ce trebuie sa stii despre femeia berbec

Femeia Berbec în pat şi în relații

Pentru femeia Berbec, aspectul fizic și forma corpului sunt foarte importante, nu numai în ceea ce le privește, același lucru fiind valabil și pentru partener.

Aceasta va pune mare accept pe atuurile sale fizice și se va folosi de ele pentru a înnebuni bărbatul de care se va îndrăgosti.

Femeile Berbec vor fugi de emoții profunde și de conflicte emoționale, fiind adeptele spontaneității și emoțiilor de suprafață. Nu își planifică activitățile, trăiesc fiecare moment la intensitate maximă și își doresc un partener care să le satisfacă nevoia de noutate în fiecare clipă.

Au un apetit amoros crescut și le place să introducă în episoadele pasionale elemente noi(jucării, uleiuri, lenjerie sexy).

Citeste si: Tot ce trebuie să știi despre zodiile de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn

Femeia berbec in relatie

Femeia Berbec în dragoste

Femeia Berbec trăiește în prezent, pentru ea este foarte important ce se întâmplă acum, nu mâine, nu ieri.

Nu are răbdare să aștepte după un bărbat indecis.

Berbec: „Învăț să las trecutul în urmă. Singurul care contează este momentul prezent. Îl trăiesc cum știu eu mai bine și încerc să mă bucur de fiecare moment în care sufletul meu zâmbește”.

Partenerul ideal trebuie să aducă în fiecare zi ceva nou pentru a-i stârni interesul. Este pasională și energică și nu poate conviețui cu o persoană care se complace în rutină.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Compatibilitatea zodiilor în căsătorie. Care sunt cuplurile de aur ale zodiacului?

Cum cucereşti femeia Berbec

Femeile din zodia Berbec iubesc provocările și atunci când sunt împlinite în plan emoțional, devin mult mai active și în plan profesional. Evoluează, se dezvoltă. Pot fi copilăroase și capricioase și adoră să fie alintate și complimentate de partener. Această latură iese la iveală atunci când se simt în largul lor în compania partenerului.

Dacă îți dorești să furi inima unei femei din zodia Berbec trebuie să mizezi pe provocări, să o surprinzi constant. Întâlnirea ideală ar putea fi într-un parc de aventuri, în aer liber, pe acoperișul unei clădiri, pe o barcă sau într-un loc cu un decor nemaivăzut.

Citeste si: 6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător

Berbecul își va găsi partenerul ideal în zodia Leului sau în zodia Săgetătorului. Gemenii și Vărsătorii sunt și ei foarte compatibili cu Berbecii.

Citeste si: Compatibilitate zodii 2021! Cu cine te potrivești în funcție de zodie?



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Femeia SCORPION. O definiţie pentru nativii zodiei Scorpion, ar fi verbul “a vrea”.

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies