Machiaj pentru ochi căprui și păr brunet. Cum să îți pui în evidență ochii și părul

Machiaj pentru ochi căprui și păr brunet. Cum să îți pui în evidență ochii și părul
Machiaj pentru ochi căprui și păr brunet. Cum să îți pui în evidență ochii și părul

Află cum ar trebui să îți pui în evidență trăsăturile prin machiaj dacă ai ochii căprui și părul brunet.

Se spune că brunetele cu ochi căprui sunt printre cele mai frumoase și inteligente femei.
Zi de zi, reprezentantele sexului frumos apelează la machiaj pentru a-și pune în evidență culoarea ochilor, a părului, dar și pentru a-și ascunde defectele.
Pentru ca machiajul nostru să se așeze perfect, trebuie să urmăm câțiva pași foarte importanți: pielea feței trebuie curățată, pentru a evita apariția impurităților și hidratată, pentru a căpăta acea strălucire naturală.


„Tenul perfect, pentru că totul începe cu tenul. Îmi plac femeile cu tenul perfect şi cărora orice tip de make-up l-ai aplica, vine perfect. Tuturor femeilor le recomand ca cel puţin o dată pe an să facă o vizită la medicul dermatolog, chiar dacă nu au probleme cu tenul şi au fost norocoase din punct de vedere genetic. Orice semn, orice pată, orice alergie apărută pe piele ne pot afecta serios pe viitor."
- Patricia Ann McGrath, cel mai influent make-up artist din lume.

Citeste si: 5 Modele frumoase de manichiură pentru unghii pătrate. "Dacă manichiura este executată corect, nu există motive pentru care unghia naturală să se distrugă"

Machiajul perfect pentru femeile cu ochi căprui și păr brunet

- se aplică o cremă de zi hidratantă
- urmează alegerea unui fond de ten cu o nuanță care bate spre arămiu
- fardul de obraz, în cazul brunetelor, trebuie să aibă culoarea piersicii


- se conturează ochii cu tuș sau creion în nuanțe de maro
- pentru ochii căprui se folosesc farduri aurii, în nuanțe de mov, cupru, maro, liliachiu, roz, de culoarea bronzului sau a piersicii
- se aplică mascara într-un singur strat pentru a obține un look natural
- pentru a avea o privire mai luminoasă, puteți aplica un fard auriu sau bej, sub sprâncene
- rujurile potrivite pentru femeile cu părul brunet și ochi căprui sunt cele în nuanțe de roșu, roz sau nude.

„Am ales pentru machiajul ochilor culori precum auriu, dar care să păstreze foarte mult ideea de natural, mascara de un maro puternic, care să ne transforme pur şi simplu genele. Pe scurt de la eyeliner până la buze de un roşu aprins, totul trebuie să fie glamou."- ne spune Pat McGrath.
Pentru seară, brunetele pot alege un fard metalic, un eyeliner și un ruj roșu aprins.
Un fard gri-argintiu va completa perfect acest machiaj.

machiaj pentru ochi caprui

Citeste si: 10 Măști pentru puncte negre pe care le poți face acasă. „Până la vârsta de 9-10 ani, unii copii pot vedea deja câteva puncte negre care semnifică apariția acneei"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

3 trucuri pentru femeile brunete cu ochi căprui

1. Atunci când te machiezi, trebuie să ții cont, înainte de toate, de culoarea pielii.
Dacă tenul este mai deschis, poți opta pentru un ruj roz închis, maro sau mov.
În cazul unui ten închis, se vor potrivi nuanțele de purpuriu mediu sau bronz.
2. Pentru a scoate în evidență forma obrajilor și culoarea închisă a părului, specialiștii recomandă o pudră bronzantă care sclipește.


3. Și nu în ultimul rând, femeilor brunete li se potrivește un machiaj de tip smokey.

Citeste si: 6 Modele manichiură pentru unghii mici

Ce înseamnă o femeie bine machiată

O femeie machiată „bine" nu este aceea care folosește ,,tone" de farduri sau fond de ten în exces, ci aceea care știe să creeze o armonie a culorilor, care să-i ascundă imperfecțiunile și să-i pună în evidență atuurile.
„Clar o femeie bine machiata nu este cea care are 1 kg de fond de ten si gene cat casa. O femeie bine machiata este cea care stie sa-si puna in valoare trasaturile frumoase si sa corecteze micile imperfectiuni. Nimeni nu-i perfect, dar prin machiaj incercam sa cream o armonie a trasaturilor prin culoare, estompare, contur, etc."- Alina Anghel, make-up artist.

machiaj pentru par brunet

Citeste si: Ce să faci dacă fondul de ten îşi schimbă radical culoarea după aplicare

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce greșesc femeile care se machiaza singure

Femeile care se machiază singure greșesc atunci când aleg culoarea nepotrivită a fondului de ten sau își conturează prea puternic ochii sau forma sprâncenelor.
„Din ceea ce observ este nuanta aleasa gresit a fondului de ten si conturarea excesiva a fetei si sprancenelor. Insa vorbind strict de sedintele de make-up profesionale, o tot spun si sustin dragile mele, aveti grija de tenul vostru! Un ten ingrijit face 70-80% dintr-un machiaj. Pentru un finish frumos al machiajului trebuie neaparat facut un gomaj al fetei, apoi sprencene pensate, mustata epilata, stiti voi… lucruri  care tin mai mult de bun simt, zic eu, cand optezi pentru un machiaj profesional. Un make-up artist nu este nici cosmeticiana si nici doctor in chirurgie plastica."- precizează Alina Anghel, make-up artist.

Citeste si: Cum să ai un glow up. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi

Ce nu ar trebui să lipsească din trusa de machiaj a unei femei

Întrebată ce ar trebui să poarte în geantă o femeie și ce ar putea să arunce, make-up artistul Sabina Mateescu, a răspuns:
„Mi-e greu să mă limitez la un singur produs de machiaj. Mă lași să aleg cel puțin două? Esențiale ar fi mascara pentru volumul genelor și un fond de ten cu acoperire medie spre mare. Aceste două produse de bază reduc semnele de oboseală și scot în evidență frumusețea naturală a feței. Dar nu sunt suficiente pentru un look complet. Aș arunca, în schimb, blush-ul roz-bombon din trusele doamnelor și fardul sau creionul de sprâncene prea închis la culoare din trusele domnișoarelor."

Citeste si: Ce este, de fapt, crema BB și cum să o alegi și să o folosești corect



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce ar trebui să porţi la o nuntă (recomandări)

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies