Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio, după trei ani de relație

Rihanna
Rihanna

Vedeta a pus punct relației.

După aproape trei ani de relație, Rihanna a luat o decizie neașteptată. Cunoscuta artistă din România s-a despărțit de iubitul său, iar vestea a luat pe toată lumea prin surprindere.

Rihanna este una dintre cele mai cunoscute artiste din toată lumea și, deși pe plan artistic îi merge extraordinar, nu același lucru se poate spune și pe plan personal. După reacția ratată cu Chris Brown, artista a încercat să cunoască pe cineva, iar atunci când s-a cuplat cu miliardarul saudit Hassan Jameel, fanii vedetei au crezut că și-a cunoscut sufletul pereche.

Rihanna
Rihanna

Citeste si: Bârfim puţin, kfetele! Jennifer Lopez a refuzat un rol nominalizat la OSCAR, iar Vanessa Hudgens și Austin Butler şi-au spus "ADIO!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Agitaţie mare la Casa Regală a Marii Britanii! Declarații șocante la adresa Ducilor de Sussex!

Citeste si: Cristina Ţopescu a dezvăluit de ce nu s-a măritat niciodată: „Încrederea mea în căsnicie a fost zdruncinată de copil”

Însă, potrivit tabloidului TMZ, Rihanna și Hassan Jameel au pus punct poveștii lor de dragoste. Cei doi erau împreună din anul 2017. Deși au încercat să țină relația cât mai ascunsă de ochii curioșilor, Rihanna și Hassan au fost observați de mai multe ori în ipostaze romantice.

În timpul relației, Rihanna și Hassan au apărut pe un iaht în Marea Mediterană, iar acele imagini au apărut în presa tabloidă.

Adevăratul motiv pentru care Chris Brown a bătut-o pe Rihanna: "M-am simţit ca un monstru"

„Am ajuns din vârful lumii şi de la hituri number one la a fi inamicul public numărul unu", a recunoscut Chris într-un documentar din viața sa.

„M-am simţit ca un monstru. M-am gândit chiar şi la sinucidere. Nu dormeam, nu mâncam, doar mă drogam", dezvăluie în continuare cântăreţul.

"A fost cea mai rea zi din viaţa mea şi probabil şi a lui. Mă simţeam de parcă urma să îmi pierd copilul", a declarat Joyce, mama lui Chris Brown.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Agitaţie mare la Casa Regală a Marii Britanii! Declarații șocante la adresa Ducilor de Sussex!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies