Deznodamantul dureros al adulterinei Ioana! Cum s-a terminat povestea dintrea ea si Tudor: "M-a bruscat, a tipat si..."

Deznodamantul dureros al adulterinei Ioana! Cum s-a terminat povestea dintrea ea si Tudor:
Deznodamantul dureros al adulterinei Ioana! Cum s-a terminat povestea dintrea ea si Tudor: "M-a bruscat, a tipat si..."

A doua zi m-am trezit inaintea ei si am facut cafea. Era o dimineata racoroasa de primavara, plouase putin si mirosul acela iti inunda toate simturile.

Am deschis geamurile larg si am fumat o tigara tacuta, gandindu-ma la tot ce imi povestise ea cu o seara inainte. Ca jurnalist, pentru mine era clar o poveste buna, dar din pacate era povestea prietenei mele, asa ca ideile de a o publica mi-au zburat rapid. Tacerea a fost intrerupta de un "buna dimineata" somnoros. Se trezise si Ioana, am invitat-o sa stea la masa si am servit-o cu o cafea, de mancare nici nu voia sa auda.

Stiam ca asa obisnuia din facultate, cafeaua inainte de toate. Eram nerabdatoare sa aflu finalul povestii, dar am lasat-o sa spuna cand simte ea.

"Ce dimineata frumoasa", spune ea, uitandu-se lung pe geam. "Cred ca dupa mult timp incep sa vad frumusetile simple din jurul meu."

"Poate te-ai trezit la realitate"
, spun eu mai mult soptit.

"Da.
Poate"
, continua ea. "Atunci sa iti spun si cum s-a terminat nebunia vietii mele. Unde am ramas aseara? Ah da, iti spuneam cum Mihnea, sotul meu, a descoperit urmele de la franghie. M-a intrebat ce e cu astea, ce am patit si ma uitam la el pierduta, nu reuseam sa articulez un cuvant. M-a luat de umeri, m-a bruscat, a tipat la mine si am inceput sa plang ca un copil care a facut ceva rau.
Nu stiam ce sa zic, ma simteam rusinata si vinovata fata de el. Cum sa ii spun ca iubesc pe altul asa din senin cand eu nu ii reprosasem lui nimic in toti anii acestia. Mi-am luat halatul de baie si m-am dus tinta la bucatarie, unde am inceput sa fumez tigara dupa tigara, tremuram si aveam in cap o mie de ganduri. El statea tacut la masa, tinea capul intre palme si se uita in gol la paharul de vodka pe care si-l pusese.
Intr-un final a rupt tacerea si mi-a zis: 'Ai de gand sa imi spui ce e cu tine? Vreau sinceritate! Vreau sa comunicam, cred ca e foarte sanatos sa ne spunem ce gandim si trebuie sa ne purtam ca doi oameni maturi.'

Nu imi venea sa cred ca inca e calm si sta acolo la masa, asteptand o explicatie. M-am intors spre el si i-am zis fara sa respir: 'E vorba de altcineva.'
El isi pastra calmul, desi am vazut cum a strans paharul in mana: 'Banuiam. Dezvolta.' Mi-am aprins o alta tigara, termuram ma tare si am inceput sa ii spun tot, dar tot, exact asa cum s-a intamplat. El nu schita niciun gest, nicio expresie, nimic. I-am zis ca stiu ca sunt de vina intr-un fel pentru ca nu am venit sa ii spun care sunt problemele care ma macina in casatoria asta.


Atunci el a zis: 'Da, Ioana. Erau probleme, stiu. Imi pare rau ca a trebuit sa lipsesc atata vreme de acasa, doar pentru ca voiam sa fac un viitor acestei familii si am neglijat ce aveam mai scump pe tine si pe Ana. Dar trebuia sa ma tragi de maneca si sa imi spui ce e cu tine si ce simti, sa comunicam, nu sa te arunci in bratele primului venit care ti-a dat atentie.
Nu pot ierta asta! Nu pot, desi te iubesc. Vom divorta amiabil si te las sa iti gasesti fericirea in bratele acelui barbat, care se pare ca e mai barbat si mai bun ca mine. Sunt distrus. Nu credeam ca sotia mea, Ioana mea, poate sa faca asa ceva.'

Vorbele lui erau ca lovituri de cutit in sufletul meu. Ma durea faptul ca l-am ranit, desi nu merita. Nu imi gresise cu nimic, avea dreptate, eu nu am comunicat cu el, nu i-am spus ce simt. El s-a ridicat de la masa, a dat peste cap paharul cu vodka de care nu se atinsese cat timp am vorbit si a mers in dormitor. Eu nu am dormit toata noaptea, m-am gandit la ce e de facut.

A doua zi de dimineata m-am imbracat si m-am dus la mama, i-am spus ce s-a intamplat si i-am cerut sfatul. Ca orice mama, m-a mangaiat si mi-a zis sa fac ce cred ca e bine pentru mine, dar sa ma gandesc si la Ana. Normal ca Anei i-ar fi fost cel mai bine acasa, cu mine si Mihnea. Nu puteam sa fiu egoista fata de copilul meu. Am asteptat sa vina si Tudor de la job si l-am sunat, apoi m-am dus la el. M-a luat in brate, a vrut sa ma sarute, dar l-am respins si i-am zis ca trebuie sa vorbim. El s-a uitat nedmerit la mine si mi-a zis din prima: 'Vrei sa terminam.'

M-am asezat turceste pe canapeaua din living si i-am zis ca nu stiu ce vreau. I-am zis de sotul meu, de ce anume aflase si s-a apropiat de mine, mi-a luat mainile in mainile lui, mi-a ridicat barbia si mi-a zis: 'Ioana, draga mea, e cazul sa te intorci acasa. Eu nu pot sa fiu tata pentru fiica ta, nu iti pot promite ca te iubesc ca sotul tau sau ca o sa fiu aici oricand pentru tine. Ce a fost intre noi, a fost pura chimie sexuala si atat. Ai vrut sa incerci si alte lucruri si sa simti caldura bratelor unui barbat, da, ti le-am oferit, dar mai mult nu pot. Cel mai bine este sa recastigi familia ta.'

Ma uitam uluita, nu puteam nici sa plang. 'Da, ai dreptate', am zis, mi-am luat haina si am plecat si din clipa aceea nu l-am mai vazut. Intre timp, am aflat de la mama ca se si mutase din bloc. Nu am regretat nimic petrecut cu el, nu am suferit dupa el, eram constienta ca putea sa imi ofere doar nopti fierbinti si atat, asta pana ma plictiseam eu sau el. Revenind la Mihnea, la sotul meu, ei bine, am incercat sa imi salvez casnicia. Numai ca el nu ma putea ierta si nu neaparat pentru ca am facut sex cu un alt barbat, poate si el o facuse in delegatiile lui, dar nu am aflat niciodata.

Mihnea nu putea ierta tradarea, minciuna si faptul ca nu am comunicat cu el. Acum suntem in divort. Iti spun toate astea si chiar te rog sa publici povestea mea, pentru ca vreau ca toate femeile sa invete din greselile mele. Inainte de a insela barbatul celui care i-ai jurat iubire in fata lui Dumnezeu, incearca sa iti salvezi casnicia prin comunicare. Daca nu se rezolva nimic dupa ce ati vorbit si ati incercat de cateva ori, atunci divortati si mergeti pe drumuri separate."


Aceasta este povestea Ioanei si acesta este sfatul ei. Este o poveste cu morala, o lectie de viata. Adulter, sex, pacat, pasiune, dorinta, tradare, lacrimi, suferinta... ingredientele care fac viata mai dulce sau mai amara. Orice femeie se regaseste in gandurile si dorintele Ioanei si are ceva de invatat de la ea.

CITESTE PRIMELE PARTI ALE POVESTII:

PRIMA PARTE

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

A DOUA PARTE

A TREIA PARTE

Citește și: Moldo pare s-o uite pe Virginia, întrucât se apropie de Teodora! Chiar dacă Virginia tace, Rebecca va reacționa dur. Aflați ce se va întâmpla în „Casa iubirii” în ediția de vineri, 9 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul- stirilekanald.ro

A PATRA PARTE



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Neriman, mărturisire dureroasă pentru Han

Imagini senzuale cu Mihaela Cambei! Cum a fost surprinsă alături de iubit FOTO

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Manevră scandaloasă în Thassos. Cum a fost înjosit un român pentru un turist american: "Suntem tratați din nou ca națiune de categoria a doua"

Livia a rupt tăcerea, la un an de la despărțirea de Bordea: „Am tot tras semnale de alarmă”

Mirabela Dauer si Alex Velea, invitații speciali ai lui Dan Negru la "Tu urmezi!" în acest weekend, la Kanal D

Scandal URIAȘ la înmormântarea lui Nicu Covaci! Porțile cimitirului au fost ÎNCUIATE


Cookies