Dezvăluiri uluitoare despre Jador și relația secretă pe care o are de șase ani cu Georgiana! ”Erau împreună și când era cu Simina”

Dezvăluiri uluitoare despre Jador și relația secretă pe care o are de șase ani cu Georgiana! ”Erau împreună și când era cu Simina”
Dezvăluiri uluitoare despre Jador și relația secretă pe care o are de șase ani cu Georgiana! ”Erau împreună și când era cu Simina”

Foștii concurenți din casa Puterea dragostei susțin că Jador ar trăi o poveste de iubire, în mare taină, cu o tânără, pe nume de Georgiana

Surpriză uriașă în cazul lui Jador! Dacă multă vreme, fanii au plâns alături de el pentru Simina, apoi pentru neînțelegerile cu Ella, ei bine, situația pare să se fi schimbat radical în ultimele zile. Manelistul este acuzat, acum, că, acasă, în România, ar avea o altă femeie care îl așteaptă.

Ella a fost prima care a aruncat bomba la Puterea dragostei și a afirmat, în cadrul emisiunii în direct, că Jador are o iubită secretă.

”Din câte știu de la el, e de aceeași religie cu el, au făcut facultatea împreună, a stat pe la el. O cheamă Georgiana și e de la Bacău", a spus concurenta.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Ella de la Puterea Dragostei și Lidia Buble

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Surpriză! Ce a spus Ella de la Puterea dragostei când a aflat că Simina este cu adevărat gravidă! ”Am un mesaj pentru ea”

Citeste si: După ce a atacat-o pe Manuela de la Puterea Dragostei, Bobicioiu a plecat cu Simona

Jador nu a primit-o niciodată pe Simina?

Spusele Ellei aveau să fie confirmate, în primă fază, de Raju, cel care a povestit, într-un live exclusive pe WOWbiz.ro, că nu a crezut niciodată în sentimentele lui Jador față de Simina, de pildă. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Jador nu a vrut să fie niciodată cu Simina, a dorit doar să facă o poveste, să facă materiale, să stea cât mai mult acolo, în casa Puterea dragostei. Din câte am înțeles, el are o relație de mult timp afară. Se vorbește tot mai des pe internet despre acest lucru, sunt filmări și dovezi…”, a declarat Raju.

Jador are o relație secretă de sașe ani! ”Simina primea poze cu Georgiana și manelist”

Fostul concurent avea să fie completat de prietenul lui, Alex Zănoagă, care a spus clar că știe că Jador are o relație secretă de sașe ani cu o fată din Bacău. ”Georgiana, așa am înțeles că o cheamă, sau cum s-o numi…Vă spun, căci știu! Simina, când era la începutul legăturii cu Jador, i se trimiteau poze cu tânăra și manelist! El nega că ar avea o legătură, și îi spunea că este contabilă, că nu poate să o lase singură, că trebuie să o ia și să o ducă în anumite locuri, nimic de iubire.

Dar…nu cred, era ceva de atunci, chiar erau împreună la vremea respectivă”, a spus Zănoagă la WOWbiz.ro.

Jador are o relație secretă de sașe ani! Ce spune cântărețul despre ea

Pe de altă parte, Jador a dezmințit totul și a spus că este doar o fostă iubită și că în prezent ea are un alt partener de viață. ”Există o fată Georgiana.

Nu stă la mine la Bacău. Nu a făcut facultatea cu mine, este o fostă prietenă de a mea, este prietenă foarte bună cu soția lui Desanto și am ieșit în anturaje comune. Eu când am mai fost acasă și am mai fost acasă...și e greu la Puterea Dragostei...am mai tras pe dreapta...am dormit și eu lângă ea, Simina era geloasă pe ea, dar degeaba, că acum Georgiana urmează să se căsătorească", a mărturist cântărețul la Puterea dragostei.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andreea de la Puterea dragostei, fotografii incendiare! Concurenta a participat și la Miss Internațional

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies