Diana Bulimar, apariție de senzație pe rețelele de socializare! Cum a fost fotografiată fosta gimnastă

diana bulimar aparitie retele de socializare
Diana Bulimar apare din ce în ce mai des pe rețelele de socializare, acolo unde are foarte mulți fani

Fosta gimnastă Diana Bulimar apare din ce în ce mai des pe rețelele de socializare, acolo unde postează fotografii în ipostaze sexy.

Diana Bulimar, una dintre cele mai iubite concurente de la "Exatlon", și-a încântat fanii prin cele mai noi apariții din social media. Tânăra de 24 de ani i-a uimit pe toți!

Diana Bulimar, apariție sexy pe rețelele de socializare

Diana Bulimar s-a retras din gimnastică în anul 2016 din cauza mai multor accidentări și de atunci nu contenește să-și uimească fanii.

Fosta concurentă "Exatlon", cea pe care mulți au urmărit-o cu sufletul la gură în timpul competiției, are și o latură mai senzuală.

Citeste si: Diana Bulimar de la Exatlon, s-a afișat plină de vânătăi în mediul online! Gimnasta a suferit o intervenție chirurgicală

Recent, Diana Bulimar s-a lăsat fotografiată mai sexy ca până acum. Bineînțeles că fanii nu au ezitat să o felicite pentru munca depusă și pentru faptul că este un om cu totul special.

Diana Bulimar își ține întotdeauna fanii la curent cu viața ei și de aceea i-a anunțat pe aceștia de îndată ce știa că trebuia să se opereze la nivelul feței.

diana bulimar poze instagram
Diana Bulimar nu se sfiește să pozeze cât mai sexi pentru a-și uimi de fiecare dată fanii[Sursa foto: Instagram Diana Bulimar]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Am făcut această operație nu ca să-mi micșorez nasul, am făcut această operație pentru că nu mai puteam să respir. Mai ales în utlimele șase luni, când nu mai aveam nicio nară liberă”, a declarat Diana Bulimar.

Citeste si: Diana Bulimar, ședință foto spectaculoasă în Capitală FOTO

Fosta concurentă "Exatlon" a fost activă pe rețelele de socializare, atât înainte cât și după operație.

diana bulimar aparitie soc
Diana Bulimar a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Exatlon[Sursa foto: Instagram Diana Bulimar]

„Neputând să respir, mi s-a spart tot septul. L-au refăcut și mi-au micșorat ușor nările, pentru că vârful era mai subțire decât la început”, a mai spus fosta gimnastă.

După ce s-a lăsat de gimnastică, Diana Bulimar a decis că este momentul să devină antrenor.

Astfel, frumoasa vedetă este antrenor de fitness și pilates la una dintre sălile din București.

diana bulimar aparitie sexi pe instagram
Diana Bulimar și-a uimit fanii cu cele mai noi poze postate pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Diana Bulimar]

De asemenea, Diana împreună cu un prieten au grijă de 20 de fetițe pe care le învață tainele gimnasticii.

Din viața Dianei Bulimar nu pot să lipsească ședințele foto de senzație, dar și promovările de produse.

 

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ella de la Puterea dragostei, într-o relație cu Victor Slav?! Ce spune fosta concurentă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies