„Din doctor în doctor și intervenții. A fost foarte greu. Nu îmi doresc să i se întâmple asta copilului meu!” Cornel Păsat și soția, mărturisiri dureroase despre cea mai grea perioadă din viața lor

„Din doctor în doctor și intervenții. A fost foarte greu. Nu îmi doresc să i se întâmple asta copilului meu!” Cornel Păsat și soția, mărturisiri dureroase despre cea mai grea perioadă din viața lor
„Din doctor în doctor și intervenții. A fost foarte greu. Nu îmi doresc să i se întâmple asta copilului meu!” Cornel Păsat și soția, mărturisiri dureroase despre cea mai grea perioadă din viața lor

Cornel Păsat și soția lui, Bianca, au vorbit despre sacrificile pe care le-au făcut de-a lungul timpului, până să devină părinți.

Cornel Păsat și soția sa, Bianca, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu 10 ani, după ce dansatorul a încheiat povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Oana Roman.

La vremea respectivă, fanii Oanei Roman au acuzat-o în repetate rânduri pe Bianca pentru că ea ar fi fost motivul care a dus la separarea dintre ei doi. Ulterior, fondatorul trupei „Flamingo Boys” a clarificat lucrurile și a menționat faptul că soția sa nu are niciun fel de amestec în relația pe care a avut-o cu fiica lui Petre Roman.

Odată cu trecerea timpului, Cornel Păsat și Bianca au preferat să își trăiască povestea de iubire în liniște, departe de ochii curioșilor și au demonstrat că sunt un cuplu solid și că iubirea dintre ei este una sinceră.

Cornel Păsat și Bianca au trecut printr-o perioadă dificilă înainte să devină părinți

Citește și: „Au fost ceva probleme atunci pentru că Oana nu a renunțat ușor la mine și câțiva ani de zile a luptat cu toate armele.” Cornel Păsat, detalii neștiute despre despărțirea de Oana Roman

Cornel Păsat și soția, mărturisiri dureroase despre cea mai grea perioadă din viața lor

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Invitați în cadrul emisiunii „ Bărbați vs Femei ”, difuzată pe canalul de YouTube „WOWnews”, soții Păsat au făcut dezvăluiri dureroase despre cel mai greu moment din viața lor. Potrivit informațiilor oferite de aceștia, au încercat mai bine de 7 ani să devină părinți.

Acest proces a fost unul greu și anevoios, care i-a dus într-o situație dificilă, din care au reușit în cele din urmă să iasă.

În prezent, Cornel Păsat și Bianca sunt părinții fericiți ai lui Dryas, un băiețel în vârstă de 5 ani.

La momentul respectiv ne certam foarte mult. Nu aveam nimic concret. Ca să îl facem pe Dryas a durat 7 ani de zile din doctor în doctor și intervenții.

Faptul că nu reușeam să rămân însărcinată neavând nicio problemă, e frustrant. Cumva, cred că orice relație trebuie să ajungă și la nivelul ăsta de a avea copil. Ok, faci lucruri, ieși, te distrezi, vacanțe, petreceri, dar la un moment dat relația trebuie să treacă la un alt nivel, iar noi numai treceam la nivelul respectiv. Cumva, cred că ne și plictisisem unul de celălalt, pentru că deja experimentasem tot ce înseamnă relație .”, a povestit Bianca Păsat.

Cornel Păsat, mărturisiri dureroase despre pierderea tatălui

Citește și: Cine este Cornel Păsat. „Avem dansuri noi, costume noi, show-ul este nou! ”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cornel Păsat și soția, mărturisiri dureroase despre cea mai grea perioadă din viața lor

La rândul său, Cornel Păsat a fost vizibil afectat de această perioadă, mai ales că dansatorul și-a pierdut tatăl la o vârstă în care avea foarte mare nevoie de acesta, dorindu-și ca fiul său să nu treacă prin astfel de momente.

Eu mă gândeam că timpul trece. Era o luptă cu timpul în psihicul meu, era o frustrare imensă.

Voiam să fiu cât mai în putere pentru fiul meu când va avea nevoie de sfaturi. Eu mi-am pierdut tatăl devreme, undeva la 19 ani. Tata avea undeva la 45 de ani și când am avut cel mai mult nevoie de sfaturi și sprijin nu am avut de la cine să cer. A fost foarte greu. Nu îmi doresc să i se întâmple asta copilului meu .”, a mărturisit Cornel Păsat în cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Mă urăsc. Nu pentru a fi pe placul tuturor.” Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare! Impresara a mărturisit fără rețineri ceea ce crede despre propria sa persoană

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies