“Din profil toate arătați ca și cum aveți niște flecuri, în loc de buze.” Dana Budeanu a lansat un mesaj tranșant pentru vedetele care au intervenții estetice

“Din profil toate arătați ca și cum aveți niște flecuri, în loc de buze.” Dana Budeanu a lansat un mesaj tranșant pentru vedetele care au intervenții estetice
“Din profil toate arătați ca și cum aveți niște flecuri, în loc de buze.” Dana Budeanu a lansat un mesaj tranșant pentru vedetele care au intervenții estetice

Creatoarea de modă a făcut o serie de declarații despre femeile din showbiz care obișnuiesc să își facă operații estetice.

Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate și cunoscute creatoare de modă de la noi din țară. Recent, vedeta a făcut mărturisiri de-a dreptul neașteptate despre femeile care vizitează frecvent cabinetele medicilor esteticieni, pentru a-și face diferite intervenții estetice.

Ce mesaj a avut Dana Budeanu pentru femeile care își fac operații estetice exagerate

Astfel, Dana Budeanu nu a ezitat să critice femeile din țara noastră care dezinformează publicul în legătură cu intervențiile lor, mințind că nu au făcut nicio operație estetică atunci când li se adresează întrebări despre acest subiect.

De asemenea, creatoarea de modă a blamat persoanele care pun astfel de întrebări, însă a afirmat că oamenii ar trebui să fie responsabili și sinceri.

„Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza atunci când erau însărcinate și când au slăbit, au rămas cu buzele. Se vede că ești raton, rățoi expandat, Donald Duck. Se vede că ți-ai băgat în gură. Din profil toate arătați ca și cum aveți niște flecuri, în loc de buze, băgate în față, ca niște branțuri.

Se vede! De ce minți că nu ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai? Care e scopul ca tu să arăți în halul ăla? Mai bine nu spui. Nu răspunzi și aia e, dar nu minți.”, este de părere Dana Budeanu.

Citește și: “Femeile adevărate o ard Sanda Marin!” Ce părere are Dana Budeanu despre femeile care nu gătesc de Sărbătorile Pascale

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dana Budeanu a lansat un mesaj tranșant pentru vedetele care au intervenții estetice[Sursa foto: Instagram]

Mai mult decât atât, Dana Budeanu a tras un semnal de alarmă femeilor cu privire la presupușii medici esteticieni și persoanele care nu ar fi suficient de calificate pentru a face operații estetice la nivelul feței.

„Voi când vă uitați la Angelina Jolie, la Jennifer Lopez și la Beyonce, să știți că ele au niște doctori doar ai lor, care lucrează doar cu ele.

În România există doctor Constantin Stan, cel mai șmecher. Când nu o mai fi el, va fi jale. Când începi acest drum, te duci doar la doctorul ăla, nu cum mergeți voi, la bucătari, la ospătari care sunt și esteticieni. În ziua de astăzi, din cauza escrocheriei generalizate, oricine poate fi estetician, care face un curs de cosmetică și învață să șteargă gene, să facă sprâncene și îți bagă și 2-3 seringi de botox.
E cea mai mare nenorocire. Pentru a interveni pe fața cuiva trebuie să știi anatomie, unde se află fiecare mușchi, etc.”
, a completat controversata divă într-un nou videoclip din seria Amețitele și Mafioții.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Gabriela Cristea. „Am ajuns la vârsta și la statutul în care nu mai trebuie să fac atât de multe sau să demonstrez ceva”

Dana Budeanu a lansat un mesaj tranșant pentru vedetele care au intervenții estetice[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Emil Rengle. "La 6 ani părinții au descoperit că mă dădeam cu capul de podea în camera mea."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies