„Din punctul meu de vedere, nu a dispărut.” Mara Bănică, declarații dureroase, după ce tatăl ei s-a stins din viață

Mara Bănică, declarații dureroase, după ce tatăl ei s-a stins din viață
Mara Bănică, declarații dureroase, după ce tatăl ei s-a stins din viață

În urmă cu puțin timp, tatăl Marei Bănică, jurnalista pe care o cunoaște întreaga țară, s-a stins din viață, iar acest eveniment neplăcut a dărmat-o.

Jurnalista a vorbit despre relația apropiată pe care o avea cu tatăl ei, iar decesul lui a fost un adevărat șoc și a lăsat în urmă o durere foarte mare.

Citește și: Ce alcoolemie avea Culiță Sterp în noaptea accidentului. Institului de Medicină Legală a verificat-o

Mara Bănică, declarații dureroase, după ce tatăl ei s-a stins din viață

Familia Marei Bănică a trecut prin momente grele în ultima perioadă, după ce tatăl jurnalistei s-a stins din viață. Evenimentul trist a constrâns-o pe vedetă să renunțe la anumite obligații pe care le avea.

Ea a spus că este un om profesionist și că nu îi place să promită ceva și să nu facă, dar din păcate, nu a putut participa în cadrul unei emisiuni, după tristul eveniment care a avut loc în viața ei.

„Eu sunt un om profesionist, nu-mi place să promit ceva și să nu fac, dar efectiv nu am putut să merg. O felicit pe Anisia, m-am uitat la finală, îi felicit pe toți, de fapt, a fost un show foarte greu”, a spus cu durere în glas Mara Bănică.

Tatăl Marei Bănică a decedat din cauza unei pneumonii, care, după spusele jurnalistei, ar fi putut fi evitată dacă acesta ar fi mers la medic, după ce s-a confruntat cu COVID-ul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„A murit dintr-o banală pneumonie în 2022 și îi rog pe toți cei de acasă să-i convingă să facă acea radiografie la plămâni dacă au făcut COVID. Tata nu a mers, mama a mers. Rămâne o pojghiță pe plămâni la unii oameni și trebuie îndepărtată simplu, cu un tratament, dacă nu știi de ea la prima răceală riști să mori de bronhopneumonie.

Asta a pățit tata. A avut COVID de două ori, a doua oară a dus-o pe picioare, prima dată a fost mai greu. A răcit, spunea că l-a tras curentul, că îl doare intercostal, i-am dus pastile de dureri, se ridica, a scos și câinele. Până într-o zi când mama mi-a spus că nu s-a putut îmbrăca și că a chemat ambulanța. Erau deja două ambulanțe la noi acasă, respira 75% și a ajuns la spital.
A ajuns direct la ATI, intubat. Doctorii de acolo nu ne-au ascuns nimic.Era a doua chestiune, cum îi spun mamei, că toate sunt la tine pe umeri. Nu i-am ascuns nimic, eu conștientizam că este foarte grav și că nu va trăi. Dacă am fi știut că are pneumonie, dacă ar fi avut simptome...”,
a mărturisit ea, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: „Am fost șoferul lui Ilie vreo trei ani.” Ioana Năstase, declarații după ce soțul ei a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice

Mara Bănică, declarații dureroase, după ce tatăl ei s-a stins din viață
Mara Bănică, declarații dureroase, după ce tatăl ei s-a stins din viață[Sursa foto: Instagram]

Tatăl jurnalistei s-a mai confruntat cu probleme de sănătate în trecut

Jurnalista a menționat că tatăl său a avut multe cumpene la viața lui, la un moment dat a avut cancer foarte avansat, dar a scăpat.

„A avut multe cumpene la viața lui, a avut un cancer foarte avansat și a scăpat. A avut un cancer la vezică în stadiul IV, grav, nu a făcut o zi de citostatice.

Înainte de ultima operație, pe pat, tot încerca să-și ceară iertare, să-mi spună niște lucruri, acum 12 ani, eram însărcinată cu Dima în trei luni. Eu simțeam că vrea să facă un moment din ăsta și îi ziceam să mă lase în pace, că ne revedem și mi-a spus așa: << Îmi cer iertare pentru că atunci când ți-am dezvoltat dragostea pentru cărți, pentru literatură, am uitat să-ți spun că poveștile din cărți sunt ficțiune>>. Sunt multe lucruri pe care tata mi le-a întipărit în minte și sper să mi le pot aminti pe toate, să le pot spune și eu copiilor mei”, a mai dezvăluit vedeta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După trecerea în neființă, tatăl Marei Bănică a fost depus la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală, înainte de a fi condus pe ultimul drum. La slujba de înmormântare, nu doar vedeta a fost dărâmată de durere, ci și fiul ei.

„Tata, din punctul meu de vedere, nu a dispărut, tata e cu mine, cu mama cu copiii. A fost un om atât de iubit, atâta lume a venit la înmormântare și la slujbă. Am fost liniștită când am văzut că a văzut atâtea coroane, zici că a fost artist. Este incredibil câți oameni au putut să vină.  Cele mai triste momente au fost la slujba de înmormântare, la stâlpi sau când a venit feciorul meu, el a fost crescut de tata. Tata a murit cu 4 zile înainte de ziua mea și cu o săptămână înainte de ziua lui. 8 ani l-a dus dimineață de dimineață la grădiniță, iar copilul meu e sensibil, și-a adorat bunicii și a avut un bunic fabulos și a suferit mult. E greu să vezi un copil cum zguduie de plâns. Eu îl simt pe tata, nu pot să mă uit la imagini cu el sau la filmări(...) Îmi pare rău că asta mică a mea nu a apucat să-l cunoască pe bunicul și cum zicea tata despre Dima: <<Dacă știam că o să-mi iubesc atât de mult nepoții, îi făceam mai întâi pe ei>>”, a mai spus jurnalista.

Mara Bănică, declarații dureroase, după ce tatăl ei s-a stins din viață
Mara Bănică, declarații dureroase, după ce tatăl ei s-a stins din viață[Sursa foto: Instagram]

 

Citește și: Cine este Răzvan Botezatu. „Mama a fost foarte fericită pentru mine”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

“Am acceptat situația.” Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie militară încasează lună de lună. Fostul tenismen riscă sancțiune, după ce a fost prins sub influența alcoolului la volan

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies