Directorul OMS, anunț de ultim moment despre pandemia de coronavirus: „10 milioane de cazuri săptămâna viitoare”

directorul oms anunț, anunt pandemia de coronavirus, oms coronavirus, directorul oms anunt coronavirus
directorul oms anunț, anunt pandemia de coronavirus, oms coronavirus, directorul oms anunt coronavirus

Directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a realizat un anunț important, de ultim moment, despre pandemia de coronavirus.

Directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a mărturisit că în doar câteva zile omenirea va atinge pragul de zece milioane de persoane infectate cu noul coronavirus. Potrivit statisticilor, epidemia din zona continentelor americane nu a atins vârful, motiv pentru care acest lucru urmează să se întâmple, iar numărul de cazuri va crește semnificativ, la nivel global.

Citeste si: Primul vaccin românesc împotriva coronavirusului este gata! Când va apărea pe piață

Potrivit ultimelor statistici, doar în Statele Unite ale Americii s-au înregistrat deja aproape două milioane și jumătate de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar numărul morților a ajuns la aproximativ 130.000 de persoane.

directorul oms anunț, anunt pandemia de coronavirus, oms coronavirus, directorul oms anunt coronavirus
directorul oms anunț, anunt pandemia de coronavirus, oms coronavirus, directorul oms anunt coronavirus

Directorul OMS, anunț de ultim moment despre pandemia de coronavirus

În cursul primei luni a acestei epidemii au fost semnalate mai puţin de 10.000

de cazuri către OMS. În cursul ultimei luni, au fost semnalate aproape patru milioane de cazuri. Ne aşteptăm să atingem un total de 10 milioane de cazuri săptămâna viitoare,” a dezvăluit Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Citeste si: Raed Arafat: Medicii vor ajunge să decidă cine rămâne în viață și cine nu. Primul venit, primul servit

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mai mult decât atât, directorul Organizației Mondiale a Sănătății a avertizat că anumite persoane infectate u noul coronavirus au nevoie de oxigen, care este pe terminate. Potrivit calculelor realizate de specialiști, la nivel mondial se consumă aproximativ 620.000 de metri cubi de oxigen zilnic.

“Cererea este în prezent mai mare decât oferta,” a mai spus Tedros Adhanom Ghebreyesus, ecplicând că 80% din piața oxigenului este dominată de doar câteva companii.

Anunțul îngrijorător făcut de Nelu Tătaru: suntem aproape de al doilea val de coronavirus!

Anunțul îngrijorător despre România a fost făcut chiar de Nelu Tătaru, în cadru unei emisiuni televizate. Ministrul Sănătății a mărturisit că în ultima perioadă s-a înregistrat un număr îngrijorător al cazurilor noi de coronavirus, iar „transmiterea comunitară devine accentuată.”

Citeste si: Cercetătorii au făcut noi descoperiri despre COVID-19! Această boală atacă aproape toate organele...

Mai mult decât atât, Ministrul Sănătății a precizat că România se află pe o pantă ascendentă în ceea ce privește creșterea numărului de infectați cu noul coronavirus, dar că autoritățile sunt pregătite să gestioneze această situație.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

directorul oms anunț, anunt pandemia de coronavirus, oms coronavirus, directorul oms anunt coronavirus
directorul oms anunț, anunt pandemia de coronavirus, oms coronavirus, directorul oms anunt coronavirus

„Suntem într-un moment în care gestionăm această creștere oarecum prognozată de către noi, suntem într-o perioadă în care recomandăm în continuare respectarea regulilor de distanțare socială, de igienă, precum portul măștii în spații închise, la locul de muncă sau în mijloacele de transport în comun.

În măsura în care aceste reguli sunt respectate, atât eu cât și colegii mei putem gestiona aceste creșteri care sunt niște creșteri progresive, nu sunt niște creșteri exponențiale și putem gestiona acele cazuri care se găsesc în acest moment în terapie intensive,” a mărturisit Nelu Tătaru, ministrul Sănătății.

Citeste si: Alexandru Rafila, despre numărul infectaților. Profesorul trage un semnal de alarmă: „România se află pe locul 3”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Teo are încredere deplină în fiica ei și nu o controlează niciodată. ”Nu mi-am permis niciodată să intru la ea în cameră fără să bat la ușă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies