„Dispariția lui a fost un șoc”. Alina Sorescu, declarații cutremurătoare despre pierderea ei

alina sorescu declaratii sfasietoare
Ce declarații cutremurătoare a făcut Alina Sorescu

Alina Sorescu este una dintre cele mai populare și îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Precum alți artiști, blondina și-a început cariera de la o vârstă fragedă, la doar 4 ani. Cu toate că în prezent trece printr-un divorț complicat, vedeta a făcut și alte declarații emoționane, legate de altă suferință din viața ei.

Chiar dacă au trecut 29 de ani de la moartea unuia dintre cei mai importanți oameni din viața Alinei, artista își amintește de momentele triste.

Alina Sorescu rememorează momentele tragice

alina sorescu declaratii sfasietoare
Ce a declarat Alina Sorescu [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,E un moment în care mă redefinesc”. Ce se întâmplă cu Alina Sorescu, în plin proces de divorț. Anunțul făcut de vedetă

Alina este un artist de succes în țara noastră, dar nu uită niciodată de unde a plecat. Pentru vedetă, un stâlp foarte important în cariera sa a fost cel care i-a fost mentor, Ioan Luchian Mihalea, fondatorul grupului „Minisong”, din care făcea parte și vedeta. Cântăreața i-a rămas mereu recunoscătoare profesorului, care a inițiat-o în muzică. S-au împlinit aproape trei decenii de când „Profu’ Oanță” s-a stins, însă Alina își amintește cu nostalgie de momentele petrecute alături de el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Ioan Luchian Mihalea a fost pentru mine primul mentor, cel care le-a confirmat părinților mei că am talent muzical. Repetițiile grupului se țineau la Școala 197, din Drumul Taberei, unde am și învățat ulterior și am multe amintiri frumoase de atunci. M-a selectat în Minisong când aveam 4 ani și eram mezina trupei.

Am susținut alături de el multe spectacole, am fost în primul meu turneu în străinătate, în Franța, la vârsta de 5 ani, și era o mare realizare pentru un copil să fii membru Minisong.”, a povestit cântăreața.

Alina Sorescu, sfâșiată de moartea mentorului ei

alina sorescu divort
Alina Sorescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce a declarat Alina Sorescu, despre posibilitatea unei noi relații

La momentul când Ioan Luchian Mihalea s-a stins din viață, Alina avea doar 7 ani. Cu toate acestea, vedeta își amintește că vestea tristă a fost un șoc și că a fost afectată de faptul că nu o să îl mai vadă niciodată pe omul care i-a deschis calea spre muzică.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

„Dispariția lui a fost un șoc pentru noi, copiii, pentru părinții noștri și pentru toți cei care îl iubeau. În ziua aceea chiar avusesem un spectacol la Teatrul Țăndărică-Sala Lahovari. La sfârșit, a rămas de vorbă cu părinții noștri și parcă nu mai voia să plece acasă… Seara am aflat tragica veste”, a declarat artista.

Ce face Alina Sorescu, pentru rememorarea momentelor din trecut

Vedeta a explicat că mentorul său avea niște sfaturi foarte bune, pe care le oferă și ea copiilor cu care lucrează. Astfel, Alina îl stima atât de mult pe domnul Mihalea, încât în repertoriul său pentru „Picii lu’ Soreasca”, vedeta are o reinterpretare a unei melodii cântate de el.

Citeste si: „Eram desfigurată la față”. Andreea Tonciu are probleme de sănătate



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Mantea, apariție cu inelul pe deget. Vedeta a fost fascinată de ce s-a întâmplat în Turcia

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies