Dj Adam Sky a murit în timpul unei vacanțe în Bali încercând să salveze o femeie

Dj Adam Sky a murit în timpul unei vacanțe în Bali încercând să salveze o femeie
Dj Adam Sky a murit în timpul unei vacanțe în Bali încercând să salveze o femeie

Dj Adam Sky, în vârstă de 42 de ani, se afla, sâmbătă, într-un resort luxos din Bali, la sud de Kuta. Bărbatul, un cunoscut DJ din Australia, a murit încercând să ajute o femeie care a căzut patru metri de la balcon.

Dj-ul, pe numele real Adam Neat, a fugit și a spart o ușă de sticlă în încercarea de a ajunge la femeie. Din păcate, unul dintre cioburi i-a secționat bărbatului o arteră majoră și a murit la scurt timp, notează The Sun. Poliția din Indonezia investighează circumstanțele în care s-a petrecut incidentul, notând că alcoolul „a fost implicat” în cele întâmplate. Femeia care a căzut de la balcon și-a fracturat piciorul, dar a supraviețuit.

Citeste si: Cum au reacționat părinții lui Răzvan Ciobanu, atunci când au aflat de orientarea lui sexuală: „Mi-au spus: dacă aș fi știut că ești gay...”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ce spune Carmen de la Sălciua despre moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Pe oamenii mari îi omoară viciile și mândria”

„Cu mare regret putem confirma faptul că Adam Neat a fost implicat într-un accident fatal în timp ce încerca să ajute o prietenă care care a suferit fracturi multiple în Bali sâmbătă, 4 mai 2019”, este mesajul aparut pe Facebook.

Sursă: Libertatea.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

O femeie era de serviciu la morgă în București când o pacientă moartă a început să-i vorbească. ''Dumneata cânți și pe mine mă lași să îngheț?''

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies