Doliu în familia lui Cătălin Măruță! Tatăl prezentatorului a decedat! Mesajul emoționant pe care l-a transmis! “Am pierdut o parte din sufletul meu.”

Doliu în familia lui Cătălin Măruță! Tatăl prezentatorului a decedat! Mesajul emoționant pe care l-a transmis! “Am pierdut o parte din sufletul meu.”
Doliu în familia lui Cătălin Măruță! Tatăl prezentatorului a decedat! Mesajul emoționant pe care l-a transmis! “Am pierdut o parte din sufletul meu.”

Clipe grele pentru Cătălin Măruță. Tatăl prezentatorului TV s-a stins din viață.

Andra și Cătălin Măruță au obișnuit deja să fie mereu activi pe rețelele de socializare și să se afișeze de fiecare dată cu zâmbetul pe buze. Nu le-a lipsit niciodată voia bună, însă există momente în viață în care toate lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

Andra, regrete față de pierderea socrului ei

Citește și: Cine este Andra Măruță. „Cumva nu m-am lovit de lucrurile rele, pentru că există și aceste lucruri rele în meserie, pentru că l-am avut pe tata până la un moment dat.”

Andra și socrul ei
Andra și socrul ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cine este Cătălin Măruță. „Eu și Andra am lucrat de când eram adolescenți. Noi am obținut totul singuri, muncind foarte mult.”

Tatăl cunoscutului prezentator TV s-a stins din viață, iar soția acestuia, Andra, a ținut să transmită un mesaj despre socrul ei pe care l-a pierdut, spunând că a fost un om deosebit, cu un suflet bun și plin de blândețe. 

“Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

Mesajul pe care l-a postat Cătălin Măruță despre tatăl său

Cătălin Măruță și tatăl său
Cătălin Măruță și tatăl său[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Și Cătălin Măruță a adăugat câteva fotografii alături de tatăl său, spunând că a pierdut o parte din sufletul lui. A transmis că îl iubește în continuare și îi mulțumește pentru tot ceea ce a fost până acum pentru el. Nu au lipsit cuvintele de laudă la adresa lui și nici calitățile pe care omul de televiziune le-a dobândit de la părintele său. Nu își poate exprima în cuvinte durerea pe care o simte și știe că de oriunde va fi el, cu siguranță îi va veghea familia.

“Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi.
Odihnește-te în pace!”,
a fost postarea lăsată de Cătălin Măruță, alături de câteva poze cu tatăl său.

Tatăl lui Cătălin Măruță
Tatăl lui Cătălin Măruță[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este Cătălin Măruță. „Eu și Andra am lucrat de când eram adolescenți. Noi am obținut totul singuri, muncind foarte mult.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies