Doliu în lumea filmului! Un mare actor s-a stins din viață! Medicii nu au mai putut face nimic

Doliu în lumea filmului! Un mare actor s-a stins din viață! Medicii nu au mai putut face nimic
Doliu în lumea filmului! Un mare actor s-a stins din viață! Medicii nu au mai putut face nimic

Doliu în lumea filmului! Un mare actor s-a stins din viață! Medicii nu au mai putut face nimic

Doliu în lumea filmului italian. Din păcate scriitorul, actorul şi regizorul Luciano De Crescenzo a încetat din viață. Acesta avea 90 de ani și a murit la Roma după câteva zile petrecute în spital. Născut la Napoli, pe 20 august 1928, De Crescenzo a ajuns cunoscut în 1977, atunci când a publicat “Cosi parlu Bellavista” (“Aşa grăita Bellavista”), un volum de povestiri despre oraşul său natal, arată editura Mondadori.

Până în 1976 a lucrat pentru IBM Italia. A debutat în calitate de actor în anii '80, “Il pap’occhio/ Tele Vatican, ochiul papei” (“In the Pope’s Eye”), o comedie în regia lui Renzo Arbore, cu Roberto Benigni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De-a lungul anilor, cărţile lui De Crescenzo s-au vândut în aproape 20 de milioane de exemplare fiind traduse în 19 limbi şi difuzate în 25 de ţări.

Până în 1976 a lucrat pentru IBM Italia. A debutat în calitate de actor în anii ’80, “Il pap’occhio/ Tele Vatican, ochiul papei” (“In the Pope’s Eye”), o comedie în regia lui Renzo Arbore, cu Roberto Benigni. A regizat adaptarea pentru ecran a volumului său de debut, în 1984. A scris şi a regizat ”Croce e delizia”, cu Teo Teocoli şi Isabella Rossellini, în 1995.

 

Citeste si: Frittata. Deliciul incredibil de la micul dejun. Tot ce trebuie să știi ca să îl prepari ca un adevărat chef

Citeste si: O cunoscută artistă are cancer de sân: „Am primit un cadou nedorit de ziua de naștere”

Citeste si: Prăjitura din caietul bunicii: NAŞA. Rețeta ținută secretă a fost dezvăluită



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ne otrăvim singuri: alimente pe care le consumăm în fiecare zi și care ne pot ucide

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies