Dovlecei pane, rețeta ușoară pregătită de Alina Laufer. “Credeți-mă, acești dovlecei sunt mai buni decât cartofii prăjiți.”

Dovlecei pane, rețeta ușoară pregătită de Alina Laufer. “Credeți-mă, acești dovlecei sunt mai buni decât cartofii prăjiți.”
Dovlecei pane, rețeta ușoară pregătită de Alina Laufer. “Credeți-mă, acești dovlecei sunt mai buni decât cartofii prăjiți.”

Alina Laufer a pregătit rețeta dovleceilor pane.

Alina Laufer a  obișnuit deja să pregătească diferite rețete pentru toți iubitorii gastronomiei, așa că împarte mereu din lucrurile pe care le cunoaște în bucătărie pentru ca toți cei ce o urmăresc să poate realiza mâncărurile ei.

Dovlecei pane, rețeta ușoară pregătită de Alina Laufer[Sursa foto: freepik]

Ingrediente:

  • Dovlecei/zucchini
  • Făină
  • Sare
  • Griș

Ingrediente sos:

  • Maioneză
  • Usturoi
  • Zeamă lămâie

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De această dată, Alina Laufer a prezentat, în rubrica Să crești mare, cum pregătește un preparat foarte drag pentru vară, și anume, dovlecei pane, care nu au nevoie decât de puține ingrediente.

Tot ce trebuie să faceți este să tăiați dovlecelul, pe care îl stoarceți bine de apă, peste care puneți făină și îi lăsați să se prăjească în ulei.  “Vom face un preparat care ne este foarte drag vara, și anume, dovlecei pane. Veți vedea cum procedăm. Avem nevoie de un dovlecel sau un zucchini, de sare, făină, puțin griș și o să facem un sos de maioneză, usturoi și lămâie, pentru că dovleceii nu se pot mânca fără puțin usturoi.
Voi tăia acest dovlecel pentru că este foarte mare și îl dăm prin răzătoare. Puteți să-i tăiați la mână, bastonașe. Îi punem într-o sită, îi dăm cu sare.”
, a povestit Alina Laufer.

Cum pregătește Alina Laufer sosul pentru dovlecei

Citește și: Pui cu broccoli și orez. Un preparat consistent și savuros, perfect pentru o cină de familie, oferind o masă completă și echilibrată!

Citește și: Tartă cu fructe, rețeta delicioasă a Alinei Laufer. “Este foarte răcoroasă, tocmai bună pentru zilele acestea de vară.”

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Alina a pregătit și un sos de maioneză cu usturoi și zeamă de lămâie, pentru că dovleceii să fie serviți exact așa cum trebuie. Gustul este unul inedit, iar aceasta spune că dovleceii pane sunt mult mai buni decât cartofii prăjiți.  “Cât timp se scurg dovleceii, o să ne ocupăm de sosul de usturoi. Amestecăm usturoiul cu maioneza și puțină lămâie. Trebuie să stoarcem cât mai mult apa din ei pentru a rămâne crocanți.

După ce l-am scurs puțin, o să luăm niște prosoape de bucătărie să-i punem. Cu cât sunt storși mai bine, cu atât o să iasă mai buni. Adăugăm făină peste ei și griș. Grișul o să îi facă să fie mai crocanți. Luăm sosul minunat pe care l-am făcut mai devreme și credeți-mă, acești dovlecei sunt mai buni decât cartofii prăjiți.”, a mai spus Alina Laufer.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Tartă cu fructe, rețeta delicioasă a Alinei Laufer. “Este foarte răcoroasă, tocmai bună pentru zilele acestea de vară.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”

Ce părere au avut copiii lui Bebe Cotimanis și ai iubitei sale despre relația dintre ei și cum se înțeleg aceștia. „Vă împăcați, vă certați, noi nu avem treabă, noi suntem surori.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies