Ducesa Meghan- a semnat sau nu contractul pentru un proiect Disney?

Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry

Se stipulează în presa momentului că Ducesa de Sussex, fosta actriță Meghan Markle, a semnat un contract cu cei de la Disney, pentru a nara un proiect. De asemenea, se spune că toate câștigurile vor fi donate unei asociații care se ocupă de protejarea și potențarea vieții sălbatice.

Se pare că tot mai multe detalii ies la suprafață în ceea ce privește Familia Regală a Marii Britanii. După ce Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor renunța la rangul de membri „seniori” ai casei Regale, acum se zvonește că fosta actriță ar fi semnat contractul înainte ca vestea retragerii lor să se afle.

Citeste si: Veste ȘOC! Familia Regală s-a despărțit! "Pleacă"

Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry

Cuplul Regal va susține mereu cauzele în care cei doi Duci cred

De asemenea, o renumită publicație britanică a citat surse care confirmă faptul că Ducelee și Ducesa de Sussex vor dona toate câștigurile obținute în urma acestui proiect către asociația Elephants Without Borders, o organizație caritabilă cu sediul în Botswana.

Citeste si: Meghan Markle și Prințul Harry- din nou în lumina reflectoarelor după două luni de pauză

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Într-o altă ordine de idei, cei de la Disney și-au manifestat mereu gândurile bune față de cei doi. În urma nașterii lui Archie, pentru a marca acest moment, celebra companie le-a oferit o acuarela Winnie de Pluș. Au colaborat și pentru premiera londoneză a filmului „Regele leu”, în cadrul căreia s-au strâns fonduri pentru o altă organizație susținută de Prințul Harry.

Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry

Nici Disney și nici persoanele care se ocupă de imaginea ducilor nu au confirmat colaborarea, iar prima întânire a Familiei Regale după anunțul retragerii lui Harry și Meghan va avea loc astăzi.

Potrivit presei autohtone, întrevederea va avea loc la reședința reginei din Norfolk, Sandringham, iar printre invitați se numără și prințul Charles, Regina Elisabeta a II-a, prințul William și Prințul Harry.

Citeste si: Meghan Markle, criticată aspru din cauza unui gest banal! Uite de ce a fost taxată dur!

Vă reamintim faptul că după o vacanță de 6 săptămâni în Canada, Prințul Harry și Meghan Markle au luat o decizie șocantă- să renunțe la Familia Regală și să își continue activitățile pe cont propriu.

Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry

Decizia dramatică a fost luată fără ca ceilalți membri ai familiei să știe, aceștia au aflat de la TV. Cuplul rebel, nu s-a consultat cu Regina, Prințul Charles sau Prințul William. Ducii de Sussex plănuiesc să își petreacă timpul atât în Marea Britanie, cât și în America de nord și au făcut acest anunț de-a dreptul șocant și deopotrivă neașteptat, după ce au lipsit timp de 6 săptămâni din ochiul public.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Lady Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, s-a logodit! Cine este norocosul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies