„Dumnezeu are nevoie de oameni buni, cu suflet mare, veseli. Îmi pare foarte rău. O dulceață de fată.” Jean de la Craiova, profund afectat de plecarea din această lume a Ronei Hartner!

„Dumnezeu are nevoie de oameni buni, cu suflet mare, veseli. Îmi pare foarte rău. O dulceață de fată.” Jean de la Craiova, profund afectat de plecarea din această lume a Ronei Hartner!
„Dumnezeu are nevoie de oameni buni, cu suflet mare, veseli. Îmi pare foarte rău. O dulceață de fată.” Jean de la Craiova, profund afectat de plecarea din această lume a Ronei Hartner!

Artiștii de la noi din țară sunt îndurerați de vestea că Rona Hartner s-a stins din viață. Jean de la Craiova se numără printre ei.

Rona Hartner a fost o prezență efervescentă în showbizul românesc, care de-a lungul carierei sale și-a încântat publicul cu energia sa, veselia de care a dat dovadă și optimismul, reușind să aducă zâmbetul pe buzele multor oameni și emoție în suflet. Din păcate, îndrăgita actriță nu va mai putea să facă acest lucru deoarece ieri, 23 noiembrie 2023, Rona Hartner a părăsit această lume, pe patul unui spital din Franța, fiind răpusă de boala nemiloasă care a fost depistată vara aceasta.

Jean de la Craiova, mărturisiri emoționante despre decesul Ronei Hartner

Citește și: „O să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoșii noștri.” Sora Ronei Hartner, primele declarații despre înmormântarea artistei! Când și unde va avea loc acest eveniment?

Jean de la Craiova, profund afectat de plecarea din această lume a Ronei Hartner!
Rona Hartner [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Era o fire veselă așa cum era și Cornelia. Un munte de energie, de talent.” Rona Hartner, relație specială cu Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga! Aurel Pădureanu, îndurerat după decesul Ronei!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Numeroși artiști de la noi din țară și-au exprimat regretul cu privire la decesul Ronei Hartner, care a căzut ca un trăsnet pentru toți cei care o cunoșteau. Printre aceștia se numără și Jean de la Craiova, care a avut o relație specială cu artista.

O dulceață de fată, cum îi spuneam eu. Sunt foarte dezamăgit. Am primit vestea asta de aseară și a căzut ca un...nu

știu...sunt dezamăgit. Mai dezamăgit sunt atunci când sunt nevoit să șterg numerele de telefon din agenda telefonului, ale unor prieteni care dispar și o fac cu foarte mare durere. Plină de viață și tânără! Condoleanțe, Dumnezeu să o odihnească. Îmi pare foarte rău, dar știți cum e viața, așa e viața și Dumnezeu are nevoie de oameni buni, cu suflet mare, veseli. Îmi pare foarte, foarte rău .”, a declarat Jean de la Craiova în cadrul unei emisiuni TV.

Fiica Ronei Hartner a rămas fără mamă, la vârsta de doar 15 ani

Jean de la Craiova, profund afectat de plecarea din această lume a Ronei Hartner!
Rona Hartner [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Rona Hartner a adus pe lume, în urmă cu 15 ani, o fiică, Rita, care este rodul iubirii pe care actrița a trăit-o alături de dansatorul argentinian Rocco Sedano. La scurt timp după venirea pe lume a fiicei sale, Rona s-a despărțit de tatăl adolescentei. Rita a fost alături de mama sa pe tot parcursul luptei pe care aceasta a dus-o cu cancerul, iar acum adolescenta a rămas profund îndurerată de plecarea din această lume a celeia care i-a dat viață.

„Despre fiica ei nu vorbea foarte mult. Ea i-a fost alături și voia să o știe bine, pe picioarele ei. Are doar 15 ani și este învățată cu greul de mică, dar acum va trebui să se descurce fără mama sa, de care era foarte apropiată. A sperat până în ultima clipă că se va vindeca. A avut încredere în medici, în tot și mai credea că Dumnezeu și Maica Domnului îi va da puterea de a se vindeca”,   a spus prietena Ronei, Ioana Morar, pentru Știrile Kanal D.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Am fost un copil sărac. Au fost perioade când nu aveam un leu în buzunar. Nu m-a ajutat nimeni.” Gina Pistol s-a confruntat cu lipsurile materiale! Soția lui Smiley, mărturisiri emoționante

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies