„După ce băusem și două pălinci.” Părintele Vasile Ioana a ajuns cu 5 femei într-un ciubăr

„După ce băusem și două pălinci.” Părintele Vasile Ioana a ajuns cu 5 femei într-un ciubăr
„După ce băusem și două pălinci.” Părintele Vasile Ioana a ajuns cu 5 femei într-un ciubăr

Părintele Vasile Ioana a povestit o întâmplare haioasă dintr-o vacanță, atunci când a ajuns cu 5 femei într-un ciubăr.

Părintele Vasile Ioana este unul dintre cei mai respectați și apreciați preoți de la noi din țară. Invitat la diferite emisiuni TV, părintele încearcă adesea să ofere sfaturi prețioase pentru credincioși, mai ales pentru tineri, îndemnându-i să se apropie mai mult de Dumnezeu. Astfel, ori de câte ori are ocazia, părintele încearcă să ofere o imagine favorabilă a vieții cotidiane asociată lui Dumnezeu. Pentru toate acestea, adoptă o atitudine plăcute, fiind mereu deschis, cald și zâmbitor.

Toate acestea conturează perfect imaginea plăcută a preotului, care adesea oferă exemple din viața sa pentru a-i face pe cei din jur să înțeleagă că o viață alături de Dumnezeu este de fapt o viață normală și firească. 

Cum a ajuns părintele Vasile Ioana cu 5 femei într-un ciubăr

Citește și: „În biserică, femeia poate să atragă bărbatul, printr-o fustă mai scurtă sau cu un decolteu.” Cum trebuie să se îmbrace femeile atunci când merg la biserică

Părintele Vasile Ioana a ajuns cu 5 femei într-un ciubăr
Părintele Vasile Ioana a ajuns cu 5 femei într-un ciubăr[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Invitat la una dintre conferințele lui Mihai Morar de la Oradea, părintele Vasile Ioana le-a povestit oamenilor din sală, dar și tuturor celor care urmăresc podcastul „Fain și Simplu” o întâmplare haioasă din vacanța în Maramureș.

Aflat în vacanță, ca orice om, a vrut să se relaxeze într-un ciubăr.

Alături de el au venit alte 4-5 femei, iar imaginea creată a stârnit amuzamentul celor din jur.

„Am fost în Maramureș și acolo sunt ciubăre, o bucurie, am fost într-un sat lângă Bârsana. După o zi de vizită, am mâncat și la final de zi am intrat în ciubăr. Acolo, eu, doar nu poți să intri în ciubăr în reverendă, și am avut un șort. Noi când mergem în vacanță suntem 5-6 familii.

Și era o doamnă, doamna consul onorific din Scoția, care a avut grijă de băieții mei, o româncă minunată, era cu familia, fata ei, iar în ciubăr erau vreo patru doamne cu mine, iar nevasta ne făcea poza. Și după ce băusem și două pălinci, aveam și un pic în obraji, că nu știu ce puneți voi în pălinca aia, că după două pahare capeți așa un roșu în obraz și un curaj.”
, a povestit părintele Vasile Ioana.

Cum a reacționat părintele Vasile Ioana când au apărut imagini compromițătoare cu el pe internet

Citește și: Cine este Părintele Vasile Ioana. “În legătura dintre duhovnic și credincios se naște forța care te motivează să mergi mai departe.”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Părintele Vasile Ioana a ajuns cu 5 femei într-un ciubăr
Părintele Vasile Ioana a ajuns cu 5 femei într-un ciubăr[Sursa foto: Facebook]

Din greșeală, părintele a postat imaginea cu el și respectivele femei în ciubăr pe un alt grup, iar de acolo, oameni răuvoitori l-au amenințat că postează imaginea pe internet. Părintele a privit însă cu amuzament această amenințare, fiind convins că nu a făcut nimic greșit.

« Și atunci, eu acolo stăteam așa frumos și după ce nevasta a făcut poza, am pus-o pe grupul de whatsapp, dar întâmplător am pus-o pe alt grup.

Eram eu cu 4-5 doamne într-un ciubăr. Și ăla îmi zice: „Părinte, nu-ți ajunge una?” Și au venit niște băieți de la presă și mi-au spus că vrem să spunem că avem niște imagini compromițătoare cu dvs, sunteți într-o poziție. Eu i-am zis: „Dragul tatei, nu am nicio problemă. Ok, râde de mine că am fost într-un ciubăr, vă spun și vouă ca să știți. Mie îmi place să stau într-un ciubăr după o zi obositoare. Care e problema ?”», a mai spus amuzat părintele Vasile Ioana.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Am început să plâng și nu mai puteam să mă opresc” Andreea Marin, atac de panică înainte de a intra în direct

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies