„După drama pe care ai făcut-o la televizor, să apari cu un copilaș de 20 și ceva de ani.” Daniela Ploia o critică aspru pe Marcela Fota, după ce artista și-a făcut un iubit mai tânăr decât ea

„După drama pe care ai făcut-o la televizor, să apari cu un copilaș de 20 și ceva de ani.” Daniela Ploia o critică aspru pe Marcela Fota, după ce artista și-a făcut un iubit mai tânăr decât ea
„După drama pe care ai făcut-o la televizor, să apari cu un copilaș de 20 și ceva de ani.” Daniela Ploia o critică aspru pe Marcela Fota, după ce artista și-a făcut un iubit mai tânăr decât ea

La doi ani după ce fostul soț al artistei s-a stins din viață, Marcela Fota și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr.

 Chiar dacă în momentul actual se simte fericită și iubită, noua ei relație a iscat multe discuții, atât printre colegii de breaslă, cât și printre fanii artistei.

Citește și: Marcela Fota, de nerecunoscut. Artista, schimbare radicală de look

Daniela Ploia o critică aspru pe Marcela Fota

Cu toate că relația lor este destul de privată, artista a fost criticată foarte aspru când s-a aflat care este diferența de vârstă dintre ea și cel cu care are o idilă.

Printre persoanele care nu au avut o reacție pozitivă se numără și Daniela Ploia, care nu își închipuie cum o femeie văduvă, își poate reface viața atât de rapid cu un bărbat tânăr.

Daniela Ploia vede lucrurile dintr-o altă perspectivă atunci când este vorba despre relații și iubire, motiv pentru care a criticat-o dur pe artistă, în momentul în care a aflat că are o relație cu un bărbat mai tânăr decât ea.

 „Nu știu dacă dumneaei mă considera colegă, eu nu sunt atât de cunoscută. Cum eu sunt o fire directă, vocală în mediul online, la o știre cu colega mea, care după ce i-a decedat soțul s-a cuplat cu un copilaș de 20 și ceva de ani, n-am vrut s-o lovesc, pur și simplu am aruncat un comentariu. Eu am zis: cum e o vorba din popor, tu te duci, eu ma mărit! Asta a fost replica mea, n-am atacat-o.

Apoi ea m-a atacat la o televiziune, n-a perceput în ce context am spus și ca n-am nimic personal cu ea. Apoi, am stat și m-am gândit ca eu chiar am dreptate, te prezinți pe la toate televiziunile, vai, ce drame, suferință… am înțeles-o, am plâns odată cu ea, pentru suferința ei! Și deodată apari ca tu ești cu cineva, mai mare puțin decât copilul tău… nu pica bine”, a
declarat Daniela Ploia, în cadrul unui interviu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pe lângă aceste lucruri, Daniela Ploia a spus că și ceilalți artiști știau de noua relație a Marcelei, deoarece artista venea alături de partener la evenimente, chiar de la începutul relației.

Aceasta este de părere că nu poți să te cuplezi cu un băiat, tu având un băiat și că trebuie să ca persoana respectivă să se pună în situația mamei băiatului.

Atunci când ești mamă, persoană publică, trebuie să ai grijă ce exemplu dai în societate.

„Nu poți sa te cuplezi cu un băiat, tu având un băiat… pune-te în situația mamei băiatului. Când ești mamă, persoană publică, trebuie să ai grijă la ce exemplu dai în societate. Cred ca dădea mai bine să se cupleze cu cineva mai în vârstă, decât cu un copil. Aici a fost problema, după drama pe care ai făcut-o pe la toate televiziunile, sa apari… Noi, artiștii, știam de acest partener, am și văzut-o la câteva evenimente cu el.

Nu judec, dar nici nu pot sa aprob astfel de exemple, mai ales în cazul persoanelor publice”, a mai spus Daniela Ploia pentru sursa menționată anterior.

Daniela Ploia o critică aspru pe Marcela Fota, după ce artista și-a făcut un iubit mai tânăr decât ea
Daniela Ploia o critică aspru pe Marcela Fota, după ce artista și-a făcut un iubit mai tânăr decât ea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Marcela Fota, replică la comentariul dur adus de Daniela Ploia

Marcela Fota nu s-a putut abține, atunci când a văzut mesajul Danielei Ploia și a decis să reacționeze. Artista a spus că nu va băga în seamă comentariile negative și că lumea vorbește atât cât poate și înțelege cât poate.

„Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate, înțelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine, pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic. Oamenii, este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic”, a mărturisit Marcela Fota la un post de televiziune.

Daniela Ploia o critică aspru pe Marcela Fota, după ce artista și-a făcut un iubit mai tânăr decât ea
Daniela Ploia o critică aspru pe Marcela Fota, după ce artista și-a făcut un iubit mai tânăr decât ea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Georgiana Lobonț, mesaj special pentru Marcela Fota după ce a făcut marele pas alături de Minel Păpăroiu



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Marcela Fota, de nerecunoscut. Artista, schimbare radicală de look

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies