,,E cea mai guralivă din neamul Bourenilor”. Mirela Vaida, despre noul membru al familiei

Mirela Vaida
Mirela Vaida

Mirela Vaida este o prezentatoare TV, în vârstă de 40 de ani, și are foarte mulți fani. Multe persoane o apreciază pentru ceea ce face, deoarece își dă silința și reușește să își pună în balanță atât viața personală, cât și viața profesională.

Prezentatoarea TV se bucură de cei trei copii pe care îi are și se poate numi o persoană fericită. În urmă cu puțin timp, ea a urat bun-venit unui nou membru al familiei. Iată despre cine este vorba!

Mirela Vaida
Mirela Vaida

Citeste si: Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână! Ce dietă a ținut prezentatoarea TV

Mirela Vaida, despre noul membru din familie

Mirela Vaida este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește foarte multe evenimente din viața ei cu fanii. Prezentatoarea TV a participat recent la botezul fiicei fratelui ei, Anna Taisia și i-a urat bun-venit în familie.

A fost un eveniment foarte important pentru familia Mirelei Vaida, deoarece prezentatoarea TV a botezat-o pe nepoțica ei, Anna Taisia, fiica fratelui ei. Botezul s-a desfășurat la Biserica Popa Tatu din Capitală, iar prezenți au fost și cei trei copii ai vedetei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mirela Vaida a fost foarte încântată și emoționată de acest moment, foarte important, atât pentru ea, cât și pentru restul familiei. Prezentatoarea TV și-a manifestat de foarte multe ori aprecierea pentru fratele său care este cu trei ani mai mic decât ea și la care ține foarte mult.

Citeste si: „Am zis gata, nu se mai poate”. Ce decizie radicală a luat Mirela Vaida

Ce mesaj i-a transmis prezentatoarea TV nepoatei ei

Mirela Vaida a postat pe rețelele de socializare că în familia lor a mai venit un creștin și că Anna Taisia este cel de-al treilea copil al fratelui său și că este cea mai mică „guralivă” din neamul Bourenilor.

“De azi, în familia noastră a mai venit un creștin! Anna Taisia este cel de-al treilea copil al fratelui meu și azi s-a botezat! E cea mai mică și mai "guralivă" din neamul Bourenilor. Frate-miu are două fetițe și un băiețel, eu am doi băieți și o fetiță! Toți, unul după altul! Oare va imaginați ce iese când se întâlnesc și ce rămâne în urmă lor după ce pleacă? Dar ce poate fi, oare, mai frumos? Să ne trăiești, Anna, să fii sănătoasă și fericită în fiecare zi a vieții tale! Să înceapă petrecerea!”,

a spus Mirela Vaida pe rețelele de socializare. 

Mirela Vaida
Mirela Vaida[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mirela Vaida, clipe de coșmar după ce a fost atacată din nou cu bolovani: „Dacă mor, o să faceți ceva?”

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Dan Negru. „Eram la Mamaia cu ai mei și am văzut un actor celebru căruia am vrut să-i cer un autograf. M-a refuzat cu oarecare aroganță”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies