Ea este mama lui Zanni, câștigătorul Survivor România 2021! ”Nu e mama, dar e mama”

zanni si mama lui
Zanni apare alături de femeia care l-a îngrijit și pe care o consideră mamă

Zanni a reușit să-și emoționeze fanii cu o poză în care apare alături de mama lui, femeia care a avut grijă de el când era mic. Ce spune Faimosul?

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a declarat în repetate rânduri că ține la oamenii care au avut grijă de el atunci când se afla la casa de copii, mai precis de femeia care l-a crescut și pe care o vede ca mama lui.

Ea este mama lui Zanni, câștigătorul Survivor România 2021! ”Nu e mama, dar e mama”

Zanni a fost abandonat de către părinții lui și lăsat la orfelinat, însă femeia care l-a luat în grijă a avut mereu răbdarea să-i ofere tot ce i-a lipsit.

De aceea, Faimosul o consideră mama lui și o apreciază în continuare pentru dăruirea de care a dat dovadă.

”Am copilarit, am supravietuit pana la sase ani intr-un orfelinat. Zilele treceau fara sa facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce in cap care imi spunea ca este un loc pe pamantul asta si pentru mine. Le-am facut pe toate. Am tuns iarba, am facut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior intr-un birou”, a declarat Zanni acum ceva vreme.

Citeste si: Zanni vorbește despre foștii concurenți „Survivor România 2021”. Ce părere are marele câștigător despre Jador, Culiță și Moroșanu

zanni despre mama ui
Zanni vorbește despre mama care l-a crescut atunci când avea cea mai mare nevoie[Sursa foto: Instagram Zanni]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cât despre mama lui biologică, Zanni nu spune prea multe, dar cea despre care are doar cuvinte de laudă este o asistentă socială care l-a crescut.

Printre pozele mai vechi ale lui Zanni s-a numărat și una în care apărea alături de femeia care a crezut în el și i-a dat o șansă atunci când alții l-au respins.

Citeste si: Nicole Cherry se mărită! Primele imagini cu rochia de mireasă

”Nu e mama (n.r. biologica), dar e mama”, a scris Zanni în dreptul pozei.

Povestea de viață a lui Zanni este ca ieșită din cărți și poate nu mulți ar fi reușit să iasă cu capul sus din toate greutățile prin care a trecut câștigătorul Survivor România 2021.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

zanni survivor romania mama
Zanni nu vorbește despre mama lui biologică[Sursa foto: Instagram Zanni]

„Fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment- frustrare, revoltă... Am tatuat pe mine numai sentimente. Tatuajul de pe tâmplă înseamnă totul, universul. Am peste 100 de tatuaje. Am făcut 30 de tatuaje într-o săptămână. Dacă aveam bani le făceam pe toate în același timp. Am investit foarte mult în ele, câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1200 de lei. Tatuajul <HOME> reprezintă visul meu, acela de a avea o casă a mea.

Mi-am tatuat pe spate mesajul <Home is Where Your Heart Is> care este tatuat lângă mesajul <Homeless>. Încă nu știu unde îmi este inima, sunt neliniștit teribil. Casa mea va fi acolo unde mă voi simți liniștit. M-am obișnuit cu sentimentul ăsta de neliniște. Sunt mereu agitat, frustrat. Mi-am tatuat pe tâmplă <Understand Why> pentru că, cu cât înțelegi mai mult, ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici”, a declarat Zanni înainte de Survivor România. 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România formează un cuplu? “Al meu!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies