Eleganța neînțeleasă. 7 comportamente ale unei femei de clasă care pot părea distanțatoare pentru bărbați

eleganta neinteleasa
7 comportamente ale unei femei de clasă care pot părea distanțatoare pentru bărbați

Eleganța unei femei este extrem de atrăgătoare pentru bărbații din jurul său. Însă știați care sunt aspectele care îi distanțează totodată pe aceștia?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact comportamentele unei femei cu clasă, care unele momente pot părea destul de distanțat oare pentru bărbații din jurul său. 

 

7. Momentul în care ești rigidă

Pe locul 7 se află în momentul în care ești rigidă. Eleganța poate să fie uneori asemănată și cu rigiditatea, există nenumărate persoane care, în momentul în care își doresc să fie elegante, au tendința să se și înțepenească puțin, ceea ce nu este văzut neapărat ca un lucru

bun. Special în momentul în care este vorba despre o întâlnire, iar tu îți păstrezi această stare de rigiditate, devine un lucru destul de neplăcut pentru persoana cu care te afli la întâlnire, dat fiind faptul că în general, bărbații își doresc de la o femeie să fie exact ceea ce sunt ele, cât mai naturale, și deloc rigide. Astfel, ar trebui să vă relaxați puțin în prezența unui bărbat, pentru a lega o strânsă legătură unul cu altul și a vă conecta, lucru care nu se va putea întâmpla dacă vă păstrați el o eleganță rigidă. 

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Eleganță fără efort. Ghidul complet pentru a te îmbrăca scump și cu stil!/ EXCLUSIV

7 comportamente ale unei femei de clasă care pot părea distanțatoare pentru bărbați[Sursa foto: freepik]

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum să porți culoarea gri. 5 sfaturi pentru ținute de nota 10/ EXCLUSIV

6. Momentul în care ești plictisitoare

Pe locul 6 se află în momentul în care ești plictisitoare. Acest lucru se poate întâmpla în momentul în care duce eleganța la un nivel extrem, devenind astfel cu ușurință un tip destul de plictisitor de femeie care nu vrea să facă absolut nimic din ceea ce propune partenerul, și nu își doresc să iasă din zona lor de confort sau din rutina. Astfel, respectiva persoana te va considera extrem de plictisitoare, deși bărbații în general își doresc să aibă o parteneră de viață mai distractivă cu care să încerce lucruri noi, cu care să

treacă prin diverse aventuri, căruia să nu-i fie frică de absolut tot ce o înconjoară. Cu toate acestea nu trebuie să duci lucrurile la extrem și să accept ceea ce își dorește să facă acesta, și să faci lucruri care te fac să te simți complet inconfortabilă, însă cu toate acestea ar trebui să te mai relaxezi puțin și poate că din când în când să încerci și ceva nou și să faci puțin efort în acest sens. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

7 comportamente ale unei femei de clasă care pot părea distanțatoare pentru bărbați[Sursa foto: freepik]

5. Momentul în care ești “perfectă”

Pe locul 5 se află în momentul în care ești “perfectă”. În această categorie intră femeile care își doresc să fie elegante și absolut potrivite pentru partenerul cu care se întâlnesc.

Acestea își doresc să facă întotdeauna ceea ce trebuie, așa cum trebuie, însă acest aspect nu este nimic altceva decât un extremist de eleganță, în ciuda faptului că nimeni nu ar trebui să fie perfect și nici nu este perfect. Cu alte cuvinte, se pare că bărbaților din jurul nostru le place mai mult momentul în care suntem noi înșine, cu toate imperfecțiunile pe care le avem, chiar dacă vom spune ceva prostesc la un moment dat sau vom face o greșeală, preferând mai mult acest lucru decât să dorim să facem lucrurile cât mai perfect cu putință, creând astfel o
legătură mult mai puternică între voi, fiind totul mult mai interesant și condimentat în întâlnirea voastră. 

7 comportamente ale unei femei de clasă care pot părea distanțatoare pentru bărbați[Sursa foto: freepik]

4. Momentul în care te îmbraci prea conservator

Pe locul 4 se află momentul în care te îmbraci mult prea conservator. În ciuda faptului că poate în viața de zi cu zi ai un astfel de stil, în momentul în care ieși la o întâlnire, nu ar trebui să fie îmbrăcată mult prea conservator, pentru că va fi o eleganță dusă mult prea la extrem pentru anumiți bărbați, aceștia dorindu-și mai mult să aibă o parteneră senzuală, romantică și feminină lângă ei. Ocazia specială de a lăsa la o parte acest stil conservator reprezintă chiar o întâlnire, acolo unde îți dorești să fii cât mai elegantă, feminină și seducătoare cu putință, excepția fiind doar evenimentele în care chiar trebuie să fii conservatoare și să te îmbraci ca atare. 

femeie eleganta
7 comportamente ale unei femei de clasă care pot părea distanțatoare pentru bărbați[Sursa foto: freepik]

3. Momentul în care ești prea tăcută

Pe locul 3 se află în momentul în care ești prea tăcută. Bineînțeles că misterul nu strică niciodată atunci când vine vorba despre o întâlnire cu un bărbat, însă cu toate acestea nu ar trebui să-i lași doar pe ei să vorbească și să duci misterul la extrem, pentru că nu vei face absolut nicio impresie bună și vei deveni totodată plictisitoare. Acest aspect nu îi atrage deloc pe bărbați, aceștia dorindu-și să audă diverse povești interesante despre tine, o conversație în mare parte, în care să te cunoască la adevărata ta valoare. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

comportamnet distantator pentru barbati
7 comportamente ale unei femei de clasă care pot părea distanțatoare pentru bărbați[Sursa foto: freepik]

2. Momentul în care folosești cuvinte complexe pentru a impresiona

Pe locul 2 se află momentul în care alegi să folosești cuvinte mult prea complexe pentru a impresiona persoana din fața ta. Bineînțeles că trebuie să aibă o prioritate comportamentul elegant, dar și vocabularul pe care îl ai, motiv pentru care alegi deseori să-ți alegi cuvintele pe care le rostești, însă cu toate acestea nu ar trebui să fie cuvinte prea complexe, pe care partenerul de întâlnire să nu le înțeleagă. Deși dorești să sune puțin sofisticat ceea ce spui, nu ar trebui să folosești un limbaj complicat pentru a-ți ridica propriul factor de eleganță și apărea inteligentă, excepție fiind întâlnirile profesionale. Ar trebui să ții cont de faptul că, în momentul în care ieși la o întâlnire cu un bărbat, pe acest an o să-l atragă vocabularul mult prea pompos și nefiresc al tău, ce își va dori să comunice cu adevărat cu tine și să înțeleagă ceea ce tu îi comunici, motiv pentru care ar trebui să încerci să vorbești la același nivel cu persoana cu care te afli la masă, și să fii cât mai naturală cu putință. 

eleganta dusa la extrem
7 comportamente ale unei femei de clasă care pot părea distanțatoare pentru bărbați[Sursa foto: freepik]

1. Momentul în care încerci mult prea mult

Pe locul unu se află momentul în care încerci mult prea mult. În acest punct este vorba în special de momentele în care afișezi o eleganță nefirească, care nu va face nimic altceva decât să-i îndepărtează pe bărbații din jurul tău. Dacă vei alege să te străduiești mult prea mult, să fii grandioasă și să afișezi o inteligență aparte, de superioritate chiar, nu vei afișa deloc o imagine atractivă pentru bărbatul cu care te afli la întâlnire. Cu alte cuvinte, revenim la ceea ce am spus anterior, și anume, la a fii tu însuți întotdeauna, eleganța brandului tău personal fiind constant cu tine, însă nu într-un mod exagerat. 

comportamente ale unei femei de clasa care pot parea distantatoare
7 comportamente ale unei femei de clasă care pot părea distanțatoare pentru bărbați[Sursa foto: freepik]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum să porți culoarea gri. 5 sfaturi pentru ținute de nota 10/ EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies