Elena Gheorghe trece prin momente cumplite. „Febră, frisoane și hipotermie.” Fiul ei, depistat cu...

elena gheorghe, fiul ei, gripa b, depistat, momente cumplite
elena gheorghe, fiul ei, gripa b, depistat, momente cumplite

Elena Gheorghe trece prin momente cumplite. Fiul ei a fost depistat cu gripa de tip B, iar starea sa de sănătate s-a agravat rapid.

Fiul solistei Elena Gheorghe a fost depistat cu gripa B, iar artista a povestit, pe o rețea de socializare, cât de rapid s-a agravat starea de sănătate a fiului său și cum se simte acum Nicholas.

elena gheorghe, fiul ei, gripa b, depistat, momente cumplite
elena gheorghe, fiul ei, gripa b, depistat, momente cumplite

Astfel, foarte multe persoane s-au speriat când au remarcat lunga absență a Elenei Gheorghe de pe conturile de socializare, însă artista a clarificat ituația și a explicat că a trecut prin momente cumplite, deoarece a avut probleme de sănătate cu ambii copii.

Fiul său, Nicholas, a fost depistat cu gripa B și a manifestat simptome destul de grave, iar când acesta s-a vindecat, Elena heorghe s-a internat cu fiica ei, Amelie.

Citeste si: Incredibil ce a putut să spună Jador despre Elena şi Costin Gheorghe! Vezi cum a vorbit despre cele două vedete! EXCLUSIV!

”Eu sunt o fire foarte activă pe conturile de socializare și știti foarte bine că indiferent de vremuri niciodată n-am lipsit mai mult de 3-4 zile.

Acum însă a fost o situație delicată pentru mine si copii mei. De pe 6 martie când Nicholas a luat gripa B suntem într-o continuă doctoriceală (am trecut prin febre, frisoane, hipotermie si alte simptome tipice). De peste 23 de zile stăm în casă cu mici exceptii când am fost internata cu Amelie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

elena gheorghe, fiul ei, gripa b, depistat, momente cumplite
elena gheorghe, fiul ei, gripa b, depistat, momente cumplite

Astăzi suntem bine și voiam să vă spun că suntem alături de voi cu gânduri bune si multa dragoste. Perioada pe care o traversăm cu toții nu este întâmplatoare, este de fapt un restart desi este unul foarte dur”, a mărturisit Elena Gheorghe pe contul său de Instagram.

Citeste si: EXCLUSIV! Jurnalul faimosului Costin Gheorghe în autoizolare! ”După numai o zi, nerăbdarea crește. Acum, vrei să îi vezi pe ceilalți, deși, de multe ori, fugeam de larma străzii, refugiindu-mă chiar în apartamentul în care sunt acum”

Elena Gheorghe sfătuiește oamenii să fie buni și credincioși

Elena Gheorghe a dezvăluit că este credincioasă și a sfătuit internauții să se roage, pentru a putea depăși această perioadă dificilă cu care se confruntă majoritatea statelor lumii. Mai mult decât atât, solista i-a invitat pe fanii săi să fie buni și toleranți, să îi ajute pe cei care au nevoie și să aibă credință în Dumnezeu.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

“Lumea s-a oprit în loc” deși natura și animalele își urmează cursul firesc, asta trebuie să ne puna pe ganduri, singurii prizonieri suntem noi, pentru ca NOI suntem cei care trebuie să ne SCHIMBĂM.

De la NOI pleaca totul. Mi se rupe sufletul când citesc acum în al 12-lea ceas atâtea răutăți, atatea lucruri urate, cum dam vina unii pe altii, cum mințim, cum aruncam cu noroi asupra bisericii si cat suntem de RECI. Acum mai mult ca NICIODATĂ trebuie sa FIM UMANI, să FIM TOLERANȚI, SĂ NE AJUTĂM pentru ca doar asta este SALVAREA NOASTRA. DUMNEZEU ESTE IN NOI, TREBUIE DOAR SA-L LASAM SĂ NE CONDUCĂ INIMA.
În fiecare seara la orele 21:00 se face rugaciunea colectiva timp de 15 minute,ar fi minunat ca fiecare dintre voi să se alăture. Sănătate multa și iubire!?? #stămacasă”, a declarat Elena Gheorghe.

Citeste si: Elena Gheorghe, în lacrimi pentru bunica ei! ”Sunt oameni care nu pleacă de lângă noi niciodată”! Declarații emoționante ale cântăreței despre bunica ei, căreia i-a dedicat ultimul clip

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Dragii mei, Eu sunt o fire foarte activa pe conturile de socializare si stiti foarte bine ca indiferent de vremuri niciodata n-am lipsit mai mult de 3-4 zile.Acum insa a fost o situatie delicata pentru mine si copii mei.De pe 6 martie cand Nicholas a luat gripa B suntem intr-o continua doctoriceala(am trecut prin febre, frisoane, hipotermie si alte simptome tipice) De peste 23 de zile stam in casa cu mici exceptii cand am fost internata cu Amelie. Astazi suntem bine si voiam sa va spun ca suntem alaturi de voi cu ganduri bune si multa dragoste. Perioada pe care o traversam cu totii nu este intamplatoare, este de fapt un restart desi este unul foarte dur. “Lumea s-a oprit in loc” desi natura si animalele isi urmeaza cursul firesc, asta trebuie sa ne puna pe ganduri, singurii prizonieri suntem noi, pentru ca NOI suntem cei care trebuie sa ne SCHIMBAM.De la NOI pleaca totul. Mi se rupe sufletul cand citesc acum in al 12-lea ceas atatea rautati, atatea lucruri urate, cum dam vina unii pe altii, cum mintim, cum aruncam cu noroi asupra bisericii si cat suntem de RECI. Acum mai mult ca NICIODATA trebuie sa FIM UMANI, sa FIM TOLERANTI, SA NE AJUTAM pentru ca doar asta este SALVAREA NOASTRA. DUMNEZEU ESTE IN NOI, TREBUIE DOAR SA-L LASAM SA NE CONDUCA INIMA. In fiecare seara la orele 21:00 se face rugaciunea colectiva timp de 15 minute,ar fi minunat ca fiecare dintre voi sa se alature. Sanatate multa si iubire!🙏🏻 #stamacasa

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial) pe



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Costin Gheorghe, jurnalul unei vedete de la Exatlon în autoizolare! Ziua a doua! ”Nu aș fi crezut niciodată că este atât de rău și de greu să fii singur”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies