Elena Marin vorbește despre cum se înțelegea cu unul dintre faimoși: „Vorbeau despre cum ar consuma colivă de pe urma mea”

Elena Marin vorbește despre cum se înțelegea cu unul dintre faimoși: „Vorbeau despre cum ar consuma colivă de pe urma mea”
Elena Marin vorbește despre cum se înțelegea cu unul dintre faimoși: „Vorbeau despre cum ar consuma colivă de pe urma mea”

Elena Marin a fost o concurentă controversată de la Survivor România 2021, aceasta intrând în mai multe certuri cu Faimoșii, cel mai aprig conflic purtându-l cu Zanni și Sebastian Chitoșcă. Concurenta a spus că în spatele camerelor lucrurile stăteau mai rău de atât, cei doi fiind foarte răutăcioși față de ea.

Într-o emisiune televizată, Elena Marin a dat declarații despre ce conflicte a avut pe parcursul competiției și despre ce se întâmpla cu adevărat în spatele camerelor, lucrurile acolo fiind mai dure. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 susține că a fost atacată și jignită de Zanni și de Sebastian Chiștocă de mai multe ori pe parcursul competiției. 

„Sunt lucruri care nu s-au dat, probabil nu a fost timp, se întâmplau și seara, când ne puneam să dormim.

Vorbeau despre cum ar mânca colivă de pe urma mea, cum mi-ar bate un cui în piept, cum m-ar arunca în foc să mă stafidesc ca o stafidă. Eu mi-am arătat sensibilitatea mereu și ei au știut să lovească acolo, mă refer la Zanni și Sebi”, a mărturisit Elena Marin.

Citeste si: Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, adevărul despre relația cu Elena Marin: "Ea era bună la început"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Elena Marin, dată afară fix înainte de finala Survivor România 2021

După șase luni în care Elena Marin a luptat pentru a câștiga trofeul oferit de Survivor România 2021, aceasta a fost scoasă din competiție chiar înainte de finală. Faimoasa, deși s-a învinovățit că nu a ajuns mai departe și nu a reușit să își atingă scopul pentru care a muncit atât, a spus că este mândră de evoluția ei în competiția Survivor România 2021.

 

Citeste si: Când va deveni Elena Marin de la Survivor România mămică?

„A fost o experiență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas.  Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici.

În același timp îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final”, a declarat Elena Marin, după ce a fost eliminată.

Sursă foto: Instagram Elena Marin



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies