”Vrea bani și faimă.” Elena Merișoreanu nu s-a mai putut abține și a vorbit despre iubitul nepoatei sale. Ce a spus artista despre bărbatul arestat

”Vrea bani și faimă.” Elena Merișoreanu nu s-a mai putut abține și a vorbit despre iubitul nepoatei sale. Ce a spus artista despre bărbatul arestat
”Vrea bani și faimă.” Elena Merișoreanu nu s-a mai putut abține și a vorbit despre iubitul nepoatei sale. Ce a spus artista despre bărbatul arestat

Elena Merișoreanu a decis să rupă tăcerea, în urma informațiilor care circulă în mediul public despre partenerul nepoatei sale. În cadrul unui interviu, faimoasa cântăreață a oferit explicații cu privire la reclamația făcută de femeia presupusă a fi implicată într-o aventură cu iubitul lui Beatrice Păun.

Elena Merișoreanu a dezvăluit detalii despre evoluțiile recente și despre cum se desfășoară pregătirile pentru nunta tinerei.

Citește și: „Avea popularitatea lui Elvis Presley.” Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri neștiute despre Ion Dolănescu

Iubitul nepoatei Elenei Merișoreanu a fost arestat

Elena Merișoreanu a trăit momente de bucurie intensă când a anunțat că va deveni străbunică și că nepoata sa, Beatrice Păun, în vârstă de 27 de ani, se pregătește pentru nunta ei.

Însă, în ciuda planurilor inițiale, familia lor a fost surprinsă de o situație neașteptată. Partenerul tinerei a fost reținut și ulterior arestat pentru o perioadă de 30 de zile, tulburând astfel liniștea familiei.

Conform informațiilor vehiculate în mediul online, se pare că viitorul tată ar fi avut o relație extramaritală. Pe data de 31 mai, el s-ar fi deplasat la locuința femeii implicate în această aventură. La un moment dat, între cei doi s-au creat tensiuni care au escaladat într-un conflict.

Se presupune că bărbatul a agresat fizic amanta în mod serios.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Autoritățile au fost alertate de către vecinii femeii, care au relatat că au auzit zgomote puternice provenind din locuința acesteia. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au reținut individul care era partenerul lui Beatrice Păun. La data de 1 iunie, bărbatul în cauză a fost arestat și plasat în detenție pentru o perioadă de 30 de zile.

Femeia implicată în presupusa aventură cu iubitul lui Beatrice Păun a înaintat o plângere împotriva acestuia pentru agresiune fizică și alte forme de violență, inclusiv viol. Ea a fost supusă unei examinări la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru a se preleva probe relevante. Pe lângă aceasta, femeia a solicitat un ordin de restricție împotriva bărbatului cu care se presupune că avea o relație intimă de o perioadă mai îndelungată.

Ce spune Elena Merișoreanu despre iubitul nepoatei sale

Elena Merișoreanu a reacționat la informațiile apărute în presă. În cadrul unui interviu, cunoscuta cântăreață a explicat că femeia care a depus reclamație împotriva partenerului nepoatei sale urmărește doar interese financiare și notorietate. Elena Merișoreanu a subliniat că, în cazul în care circumstanțele ar fi fost diferite, presupusa amantă nu ar fi recurs la o astfel de acțiune.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Acea femeie care l-a reclamat pe iubitul nepoatei mele cred că vrea bani și faimă.

Dacă lucram la aprozar, nu era în situația aceasta. Poate că face lucrurile acestea și din gelozie, nu știu. Nu se amână nicio nuntă cu nepoata mea, cum se tot zice, căci nu era programată nicio nuntă vara asta. Nepoata mea naște peste o lună și jumătate”, a concis Elena Merișoreanu, pentru Playtech Știri.

Citește și: „În șase luni de zile eu cred că slăbești 30 de kilograme.” Mihaela Bilic a vorbit despre modalități de slăbire. Ce a declarat despre dieta săracului

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies