Emilia Ghinescu, despre viața în casa părintească și greutățile prin care a trecut mama ei. “Nu avea tipul meu de personalitate și poate nici să se descurce așa cum m-a ajutat pe mine Dumnezeu.”

Emilia Ghinescu, despre viața în casa părintească și greutățile prin care a trecut mama ei. “Nu avea tipul meu de personalitate și poate nici să se descurce așa cum m-a ajutat pe mine Dumnezeu.”
Emilia Ghinescu, despre viața în casa părintească și greutățile prin care a trecut mama ei. “Nu avea tipul meu de personalitate și poate nici să se descurce așa cum m-a ajutat pe mine Dumnezeu.”

Blondina a vorbit despre copilăria din casa părintească și sacrificiile mamei sale.

Emilia Ghinescu, cunoscuta și îndrăgita interpretă de muzică populară, și-a deschis sufletul, în cadrul emisiunii In oglindă difuzata de Kanal D2, acolo unde a vorbit despre copilăria ei în casa părintească. A mărturisit că dacă acum ar îndrăzni cineva să se răstească la copilul ei, nu ar suporta sub nicio formă, comparativ cu viața pe care a trăit-o în familie, atunci când tatăl ei le bătea pe cele două surori și pe mamă și nu avea cine să le ia apărarea. 

“Dacă cineva ar îndrăzni să se răstească la copilul meu, la unul dintre copiii mei, eu l-aș mânca pe loc, nu aș suporta sub nicio formă așa ceva. Aș lua apărarea copilului meu. În casa mamei, mai spunea “nu le mai bate, nu le mai lovi, dar degeaba”. Nu, de nimeni. (Nr. Dacă s-au simțit apărate în copilărie). Doar de bunica și bunicul atât. Când mă ducea la țară, bunica se supăra, se certa cu mama.
Stăteam o lună, două, trei, la țară și după mă aduceau înapoi pentru că li se făcea dor de mine.”
, a povestit Emilia Ghinescu.

Emilia Ghinescu, despre sacrificiile mamei sale în familie

Citește și: Emilia Ghinescu, destăinuiri dureroase despre tatăl său violent. „De foarte multe ori am fugit cum eram în casă.”

Emilia Ghinescu
Emilia Ghinescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Ce a făcut Emilia Ghinescu cu unul dintre costumele populare vechi. „Uitați-vă ce frumos este!”

Artista a mai spus că mama ei a fost ținută de împrejurări, deoarece nu avea unde să plece cu doi copii, mai ales că trecuse printr-o altă experiență similară, iar serviciul de atunci nu o ajuta să câștige foarte mult.  “Nu putea, nu avea unde să se ducă, avea doi copii legații de gâtul ei, avea un serviciu din care câștigă extrem de puțin, pentru că așa erau vremurile, avea ratele la apartament

și ceea ce luase în casă. Deja trecuse printr-o experiență de genul acesta, îți dai seama cum era să vină din nou la țară, cu noi două de data asta. Și atunci se trăia foarte mult pe idea: “ce spune lumea”. Și acum se merge pe principiul acesta. Pe mine nu mă interesează ce spune lumea. Eu nu trăiesc în casa oamenilor și îmi trăiesc viața așa cum vreau eu, eu sunt responsabilă pentru viața mea.
Eu așa am fost de când mă știu, mai rebelă. Ea nu era așa, nu era genul meu, nu avea tipul meu de personalitate și poate nici să se descurce așa cum m-a ajutat pe mine Dumnezeu să mă descurc.”,
a mai povestit Emilia Ghinescu.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

A fost îndrăgostit Nicu Paleru de Emilia Ghinescu? Ce spune artistul despre sentimentele avute față de interpreta de muzică populară. “Eu nu pot să stau fără să iubesc.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies