Emilia Mușală este însărcinată. Vedeta a ținut sarcina ascunsă până acum

Emilia Mușală este însărcinată. Vedeta a ținut sarcina ascunsă până acum
Emilia Mușală este însărcinată. Vedeta a ținut sarcina ascunsă până acum

Artista a oferit o nouă veste în showbiz-ul românesc. Invitată într-o emisiune, Emilia Mușala a anunțat că, în scurt timp, va aduce pe lume un copil. Până acum, a ținut totul în secret, știind doar apropiații ei.

Cântăreața a ales, după multă vreme de așteptare, să vorbească despre cel mai important eveniment din viața ei.

„Am stabilit că nasc de Sf. Maria” Ce a declarat Emilia Mușală despre sarcina ei

emilia musala este gravida
Emilia Mușala [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."

Recent, Emilia a dat o veste care i-a uimit pe fanii ei. Vedeta care anul trecut s-a despărțit de DJ-ul Silviu Andrei a mărturisit că este însărcinată și că va naște prin cezariană în luna august. De aceea, Emilia a stabilit și data la care bebelușul va veni pe lume. Cântăreața va naște pe 15 august, de Sf. Maria. Emilia se declară în continuare activă, mărturisind că viața de graviduță nu i-a schimbat prea mult activitățile.

„Mă simt foarte bine! Sarcina nu mi-a schimbat cu absolut nimic stilul de viață. Noi am stabilit că nasc de Sf. Maria, pe 15 august, dar sunt la fel de activă. N-am avut absolut nicio problemă în sarcină, am foarte multă energie, dorm foarte puțin, cum dormeam și înainte. Nu mai am voie să fac grădinărit, dar, în schimb, am voie să fac absolut orice”, a declarat cântăreața.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Emilia Mușală va avea o fetiță

emilia musala insarcinata
Emilia Mușala este însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Am zis gata, nu se mai poate”. Ce decizie radicală a luat Mirela Vaida

În aceeași zi cu anunțul sarcinii, vedeta a ales să spună și că bebelușul este fetiță.

Artista a ales să o aducă pe lume în România, prin cezariană. De asemenea, a declarat că nu este sigură dacă i-ar plăcea ca fata ei să urmeze o carieră muzicală.

Este fetiță! Nu știu dacă aș vrea ca fetița mea să-mi calce pe urme, este o întrebare foarte grea pentru că meseria asta este foarte grea, obositoare și plină de frustrări, câteodată. Voi naște în România, prin cezariană”, a spus Emilia Mușală.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

De ce Emilia Mușală nu a anunțat sarcina până acum

cine este emilia musala
Emilia Mușala[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Am fost tratați oribil”. Ruxandra Ion, experiență neplăcută înainte de a pleca în vacanță

Vedeta a declarat că marea veste nu era un secret, toți oamenii apropiați ei, știind deja că Emilia este însărcinată. Cu toate acestea, a ales să nu facă un anunț oficial în mass-media, pentru a nu își impacienta colaboratorii, care ar fi putut să creadă că nu mai este capabilă să meargă la spectacole.

Emilia a spus că se simte foarte activă, fiind energică și de aceea, a putut să își ducă la bun sfârșit proiectele profesionale.

„Nu am ținut ascunsă sarcina. Toți cunoscuții mei au știut, dar s-au anulat evenimentele din ultimii doi ani și toate s-au strâns așa într-un timp scurt, iar eu n-am vrut să panichez pe nimeni pentru că majoritatea ar fi putut să creadă că nu mai cânt, că s-ar putea să am probleme, că mă mișc mai greu și nu mi s-a părut corect față de clienții și colaboratorii mei”, a povestit artista.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu” Cum a jignit soția lui George Buhnici o femeie de pe plajă

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies