„Era bolnav, dar nu ne gândeam că este chiar atât de grav. A fost o promisiune și pentru Tudor.” Gabriela Firea a vorbit despre decesul primul său soț! Ce a determinat-o să își păstreze numele său

„Era bolnav, dar nu ne gândeam că este chiar atât de grav. A fost o promisiune și pentru Tudor.” Gabriela Firea a vorbit despre decesul primul său soț! Ce a determinat-o să își păstreze numele său
„Era bolnav, dar nu ne gândeam că este chiar atât de grav. A fost o promisiune și pentru Tudor.” Gabriela Firea a vorbit despre decesul primul său soț! Ce a determinat-o să își păstreze numele său

Gabriela Firea a vorbit despre momentul în care primul său soț a decedat.

Gabriela Firea este una dintre cele mai cunoscute femei din lumea politică, ce a ajuns în atenția publicului ca un bun jurnalist, iar ulterior a intrat în scena politică, acolo unde a avut numeroase proiecte.

În ceea ce privește viața sentimentală, Gabriela Firea trăiește o poveste de dragoste alături de Florin Pandele. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi copii.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că înainte de a-l cunoaște pe actualul său soț, jurnalista a mai fost căsătorită cu Răzvan Firea, alături de care

are un băiat, Tudor.

Din păcate, primul său soț s-a stins din viață în anul 2010, la vârsta de 54 de ani, în urma unui atac cerebral.

Invitată în cadrul emisiunii „ În Oglindă ”, difuzat pe Kanal D2, omul politic și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul în care primul său soț a părăsit această lume.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De ce și-a păstrat Gabriela Firea numele primului său soț

Citește și: Gabriela Firea, la "În oglindă", emisiune difuzată sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D2 “Rămâneam fără bănuți până la salariu. Mă împrumutam”

Gabriela Firea a vorbit despre decesul primul său soț! Ce a determinat-o să își păstreze numele său
Gabriela Firea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Gabriela Firea. "Mama era vânzătoare și tata muncitor necalificat, pe șantier. Stăteam șase inși într-un apartament cu două camere.”

Vedeta a mărturisit că primul său soț avea probleme de sănătate, însă nu se aștepta să fie chiar atât de bolnav. În urma acestui eveniment tragic, Gabriela Firea a decis să păstreze numele primului său soț, ca o promisiune făcută acestuia, dar și pentru fiul lor, Tudor. Această decizie a fost îmbrățișată și de actualul său soț, Florin Pandele, care a susținut-o în totalitate pe soția sa.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Era bolnav, dar nu ne gândeam că este chiar atât de grav.

A fost o promisiune și pentru Tudor, băiatul meu cel mare, băiatul nostru. Cum ar fi fost să îmi schimb numele și el să rămână singur cu acest nume? Nu se putea. Nu avea cum. Soțul meu a acceptat în totalitate. A fost total de acord și a respectat decizia mea și a apreciat-o.”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a învățat de la mama sa cum să își educe copiii

Gabriela Firea a învățat de la mama sa cum să își educe copiii
Gabriela Firea, alături de mama, soțul și copiii săi [Sursa foto: Instagram]

Gabriela Firea este fericita mămică a trei copii, pe care îi iubește nespus de mult. Jurnalista a declarat că a găsit în mama sa un exemplu de urmat în procesul de creștere al copiilor săi.

Mama era foarte receptivă la gândurile noastre și rugămințile noastre. Chiar o amuzau poznele noastre. Pentru mine a fost un model.

Eu nu am văzut-o, deși avea ca orice mamă de 4 copii, probleme și greutăți, eu nu am văzut-o niciodată prăbușită. Nu am văzut-o deprimată. Eu nu am văzut-o pe mama având depresii, supărări, tristețe. Cu siguranță ea trecea prin astfel de stări, dar nu voia să le vedem noi. Un bun model de mamă care să își înțeleagă copiii .”, a spus Gabriela Firea.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„N-am să permit nimănui să mă jignească doar pentru că sunt persoană publică. Și eu sunt om, și eu am sentimente, și eu mă supăr.” Gabriela Cristea a vorbit despre comentariile negative

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies