„Este foarte gustoasă, este aromată și extrem de sănătoasă.” Rețeta de salată de ton cu anchois a Gabrielei Cristea. Un preparat care te ajută în lupta cu kilogramele în plus

„Este foarte gustoasă, este aromată și extrem de sănătoasă.” Rețeta de salată de ton cu anchois a Gabrielei Cristea. Un preparat care te ajută în lupta cu kilogramele în plus
„Este foarte gustoasă, este aromată și extrem de sănătoasă.” Rețeta de salată de ton cu anchois a Gabrielei Cristea. Un preparat care te ajută în lupta cu kilogramele în plus

Află din rândurile următoare care este rețeta de salată de ton cu anchois a Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea este o gospodină foarte iscusită, care împarte adesea cu urmăritorii săi din mediul online diverse rețete ale preparatelor pe care le gătește. De data aceasta, întoarcă din vacanță, vedeta a venit cu câteva kilograme în plus, iar de aceea a intrat direct la dietă. Un preparat pe care Gabriela Cristea îl gătește de fiecare dată când vrea să dea jos câteva kilograme este salata de ton.

Pentru că de fiecare dată când ne întoarcem dintr-o vacanță, ne întoarcem cu câteva kilograme în plus, de a doua zi m-am apucat deja de cura de slăbire. De fiecare dată eu îmi încep cura de slăbire cu o salată de ton .”, a spus Gabriela Cristea în mediul online.

Rețeta de salată de ton cu anchois

Citește și: „Șmecheria este următoarea: dacă pui doar unt la topit, untul o să se ardă!” Rețeta de paste cu creveți și sos roșu a Gabrielei Cristea!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Eu nu le suflu, nu le pritocesc!” Ce face Gabriela Cristea a doua zi după ce a pus murăturile. Trucul vedetei prin care murăturile rezistă toată iarna

Ingrediente

Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Cristea, pentru a prepara această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • mix de salată;
  • măsline
  • o ridiche;
  • un castravete;
  • un ardei;
  • două fire de ceapă verde;
  • o cutie de porumb;
  • o conservă de ton;
  • zeama de la o jumătate de lămâie;
  • sare;
  • ulei;
  • 2-3 fâșii de anchois.

Este o salată plină de vitamine, care te revitalizează. Dacă nu ai kilograme de slăbit, poți să adaugi la salata asta și două grisine pentru a-ți ține de foame. Este foarte gustoasă, este aromată și extrem de sănătoasă. Nu cred că are mai mult de 250 de calorii, așa că este tocmai bună pentru slăbit .”, a precizat Gabriela Cristea.

Mod de preparare

Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este unul de-a dreptul delicios.

Conform informațiilor oferite de vedetă, primul pas pe care trebuie să-l parcurgem în procesul de preparare al rețetei este să spălăm bine toate legumele. Ulterior, într-un bol punem mixul de salată, peste care adăugăm 2 linguri de măsline, ridichea, ardeiul, ceapa și castravetele.

Ulterior, amestecăm bine și mai adăugăm porumbul și zeama de la lămâie. După ce am mai amestecat, adăugăm și tonul și asezonăm rețeta cu sare și ulei de măsline. La final, adăugăm și câteva felii de anchois. Poftă bună!

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Rețeta de murături asortate a Gabrielei Cristea. Câți bani a cheltuit vedeta pentru a pune legumele la murat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies