Află din rândurile următoare care este rețeta de salată de ton cu anchois a Gabrielei Cristea.
Gabriela Cristea este o gospodină foarte iscusită, care împarte adesea cu urmăritorii săi din mediul online diverse rețete ale preparatelor pe care le gătește. De data aceasta, întoarcă din vacanță, vedeta a venit cu câteva kilograme în plus, iar de aceea a intrat direct la dietă. Un preparat pe care Gabriela Cristea îl gătește de fiecare dată când vrea să dea jos câteva kilograme este salata de ton.
„ Pentru că de fiecare dată când ne întoarcem dintr-o vacanță, ne întoarcem cu câteva kilograme în plus, de a doua zi m-am apucat deja de cura de slăbire. De fiecare dată eu îmi încep cura de slăbire cu o salată de ton .”, a spus Gabriela Cristea în mediul online.
Rețeta de salată de ton cu anchois
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingrediente
Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Cristea, pentru a prepara această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:
- mix de salată;
- măsline
- o ridiche;
- un castravete;
- un ardei;
- două fire de ceapă verde;
- o cutie de porumb;
- o conservă de ton;
- zeama de la o jumătate de lămâie;
- sare;
- ulei;
- 2-3 fâșii de anchois.
„ Este o salată plină de vitamine, care te revitalizează. Dacă nu ai kilograme de slăbit, poți să adaugi la salata asta și două grisine pentru a-ți ține de foame. Este foarte gustoasă, este aromată și extrem de sănătoasă. Nu cred că are mai mult de 250 de calorii, așa că este tocmai bună pentru slăbit .”, a precizat Gabriela Cristea.
Mod de preparare
Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este unul de-a dreptul delicios.
Conform informațiilor oferite de vedetă, primul pas pe care trebuie să-l parcurgem în procesul de preparare al rețetei este să spălăm bine toate legumele. Ulterior, într-un bol punem mixul de salată, peste care adăugăm 2 linguri de măsline, ridichea, ardeiul, ceapa și castravetele.