„Șmecheria este următoarea: dacă pui doar unt la topit, untul o să se ardă.” Rețeta de paste cu creveți și sos roșu a Gabrielei Cristea!

„Șmecheria este următoarea: dacă pui doar unt la topit, untul o să se ardă.” Rețeta de paste cu creveți și sos roșu a Gabrielei Cristea!
„Șmecheria este următoarea: dacă pui doar unt la topit, untul o să se ardă.” Rețeta de paste cu creveți și sos roșu a Gabrielei Cristea!

Află din rândurile următoare care este rețeta de paste cu creveți și sos roșu a Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea a dezvăluit o nouă rețetă pe contul său de Facebook, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi toate secretele sale culinare. De data aceasta, prezentatoarea TV a pregătit paste cu creveți și cu sos roșu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este unul de-a dreptul delicios.

Eu o să fac astăzi niște spaghete cu creveți și cu sos roșu. Delicios! Vă lingeți pe degete, n-ați mâncat ceva mai bun !”, a spus Gabriela Cristea.

Paste cu creveți și sos roșu

Citește și: Rețeta de murături asortate a Gabrielei Cristea. Câți bani a cheltuit vedeta pentru a pune legumele la murat

Citește și: „Știți care este legătura dintre somon și portocale? O mâncare delicioasă!” Somon în sos de portocale. Rețeta lui Tavi Clonda cu ajutorul căreia și-a surprins soția

Ingrediente

Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Cristea, pentru a pregăti această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

  • paste;
  • creveți;
  • ulei;
  • unt;
  • usturoi;
  • pastă de roșii;
  • vin alb sec;
  • pătrunjel tocat;
  • sare și piper

Eu o să folosesc spaghete pentru că mie așa îmi place și am luat niște creveți din ăștia proaspeți, pe care îi și desfac pentru că nu îmi place să îi las întregi. Oricum, resturile astea, dacă vreți să faceți o supă de creveți, este foarte bună. Puneți toate resturile astea la fiert și o să vă iasă foarte bună .”, a spus Gabriela Cristea.

Mod de preparare

Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Primul pas constă în desfacerea creveților.

 „ Se ia domnul crevete, se privește în ochi și se rupe capul acesta. După care, luați o furculiță și introduceți furculița. Trageți bine, bine. Practic, ați rupt crusta de deasupra, care se desface cu foarte mare ușurință. Atenție! Pe unde ați băgat furculița există o venă, pe care o agățați cu furculița și o trageți bine-bine.

Abia atunci crevetele este perfect curățat .”, a explicat Gabriela Cristea.

Ulterior, după ce am desfăcut creveții, punem într-o tigaie puțin ulei și un sfert de pachet de unt.

 „ M-a întrebat cineva de ce pun și unt și ulei. Șmecheria este următoarea: dacă pui doar unt la topit, untul o să se ardă. Uleiul îl ajută să nu se ardă .”, a dezvăluit prezentatoarea TV.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Lăsăm creveții să se prăjească până când capătă culoarea roz, iar apoi îi scoatem și adăugăm usturoiul în aceeași tigaie.

După ce se prăjește usturoiul, adăugăm pasta de roșii alături de un pahar de vin alb sec. Amestecăm până când obținem o compoziție omogenă, iar apoi adăugăm puțină sare și piper. Lăsăm să fiarbă până când sosul începe să scadă.

 „ Ca sosul să nu fie acid și acru, puneți o linguriță sau două lingurițe de zahăr. Eu folosesc zahăr brun și în felul acesta se duce și din aciditate, iar sosul nu mai este acru. Este foarte gustos .”, a mai spus soția lui Tavi Clonda.

Până când scade sosul, punem spaghetele la fiert, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce a scăzut sosul, adăugăm creveții și apoi pastele. Amestecăm cu grijă, iar la final, pentru un plus de savoare, adăugăm pătrunjel tocat.

Ideea ar fi să le lăsați puțin aici, pastele, ca să se pătrundă sosul și o să vedeți că gustul va fi inconfundabil. La sfârșit mai dau și un pic de ulei de măsline, ca să alunece mai bine și astea sunt pastele mele cu creveți. Poftă bună !”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Luați-vă o foaie de hârtie și notați ingredientele!” Rețeta Gabrielei Cristea de prăjitură cu mere caramelizate. Prezentatoarea TV a făcut furori pe rețelele de socializare cu rețetele ei unice

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies