Andreea Raicu are un stil de viață sănătos și o siluetă de invidiat.
Andreea Raicu este o persoană foarte cunoscută în spațiul public, acolo unde activează de foarte mulți ani. Pe lângă aparițiile sale televizate, vedeta păstrează legătura cu admiratorii săi și prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde este foarte activă. Recent, Andreea Raicu a dezvăluit în mediul online care este alimentul pe care îl consumă mereu și o ajută să se mențină în formă.
Andreea Raicu respectă principiile unui stil de viață sănătos
Andreea Raicu reușește la vârsta de 46 de ani să se mențină într-o formă de invidiat, iar acest lucru este cu precădere datorat faptului că are foarte mare grijă la alimentele pe care le consumă. Mai mult decât atât, vedeta este foarte activă, face adesea sport și are un regim alimentar foarte bine echilibrat. În cadrul unei postări pe rețelele de socializare, Andreea Raicu a dezvăluit care este alimentul său preferat.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
„ După cum bine știi, iubesc sa mănânc sănătos si de cele mai multe ori gătesc acasă. Este o activitate care mă relaxează si cel mai important lucru, știu ce pun în farfurie. Iar, contrar miturilor, o alimentație sănătoasă nu presupune ore în șir petrecute în bucătărie. Unul dintre alimentele mele preferate este tofu deoarece este o sursă bună de proteine, conține grăsimi sănătoase si are un conținut redus de grăsimi saturate.
Mai mult de atât, este un aliment versatil, care poate fi folosit în foarte multe rețete. Nu în ultimul rând, tofu este o alegere foarte bună și pentru perioada postului. Eu voi face avocado cu tofu, ciuperci umplute cu tofu și legume trase la tigaie cu tofu .”, a scris Andreea Raicu, pe rețelele de socializare.
Ce mănâncă Andreea Raicu la micul dejun
Andreea Raicu a renunțat complet la zahăr pentru prima masă a zilei și se axează mai mult pe mâncărurile ușoare, dar foarte sățioase, astfel încât să îi dea un plus de energie pe întreg parcursul zilei.
„Am venit de la sală și stau acasă și îmi era foarte foame și mi-am făcut un ou, pentru că nu mai mănânc mic dejun care să mai conțină nimic dulce. Mi-am făcut un ou fiert și pâine fără gluten, cu avocado, lămâie și brânză fără lactoză. Mănânc aceste lucruri care-mi ajută creierul, pentru că au omega, iau și proteină și puțin carbohidrați.”, a mai spus vedeta.
Cum a ajutat-o călătoria din India pe Andreea Raicu să se dezvolte din punct de vedere emoțional
Andreea Raicu încearcă pe cât posibil să se dezvolte atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Dacă în legătură cu primul aspect, vedeta păstrează un echilibru, în ceea ce privește dezvoltarea emoțională, Andreea Raicu a făcut numeroase călătorii prin intermediul cărora a încercat să se înțeleagă pe ea însăși. Cea mai puternică din punct de vedere emoțional a fost cea din India.
„ Am ajuns cât de departe am putut să ajung. Asta a fost și intenția pe care am setat-o în momentul în care am plecat: vreau să înțeleg ce Dumnezeu se întâmplă cu mine și de ce nu sunt fericită și care sunt toate nefericirile mele. Am zis că nu îmi pun absolut nicio barieră. Am să mă duc exact acolo și am să fac toate lucrurile pe care viața mi le aduce în față. Am făcut multe și foarte înfricoșătoare. Am realizat că, cu cât să mă duc mai mult spre zona în care îmi e foarte frică, cu atât obțin lucruri mult mai bune .”, a povestit Andreea Raicu în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar.