„Eu am primit cel mai mișto inel. Mi-a pus Robert pe deget inelul.” Deea Maxer este în culmea fericirii, după ce Robert Drilea i-a oferit cel mai frumos cadou

„Eu am primit cel mai mișto inel. Mi-a pus Robert pe deget inelul.” Deea Maxer este în culmea fericirii, după ce Robert Drilea i-a oferit cel mai frumos cadou
„Eu am primit cel mai mișto inel. Mi-a pus Robert pe deget inelul.” Deea Maxer este în culmea fericirii, după ce Robert Drilea i-a oferit cel mai frumos cadou

Deea Maxer și Robert Drilea sunt tot timpul unul în prezența celuilalt! Fosta soție a lui Dinu Maxer și partenerul ei actual petrec din ce în ce mai mult timp împreună și se bucură de timp de calitate.

Se pare că artista și-a găsit împlinirea după divorț, alături de partenerul său tânăr, și nu ezită să își arate această bucurie ori de câte ori are ocazia.

Citește și: Deea Maxer nu a plecat cu mână goală din apartamentul în care locuia cu Dinu! Ce obiect a luat artista după ea

Deea Maxer este în culmea fericirii, după ce Robert Drilea i-a oferit cel mai frumos cadou

Recent, Deea a dat o veste surprinzătoare despre starea actuală a relației sale, uimind pe toată lumea.

Deea Maxer se află într-o stare de fericire absolută, după încheierea relației de 18 ani pe care a avut-o cu Dinu, fostul ei soț și tatăl copiilor lor, Andreas și Maysa Maria.

Vedeta este profund îndrăgostită de partenerul său actual, Robert Drilea, cu care formează un cuplu de câteva luni.

Cu doar câteva zile în urmă, Deea a anunțat că ea și partenerul ei s-au mutat deja împreună, chiar dacă relația lor nu există de foarte mult timp.

Cu toate că Robert nu i-a oferit un inel de logodnă, Deea consideră că bărbatul i-a oferit un cadou mult mai important, mai exact, cheile de la casa lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Eu am primit cel mai mișto inel. Mi-a pus Robert pe deget inelul de la cheile casei lui, așa că mai important decât asta ce contează”, a declarat Deea Maxer pentru un post TV.

Deea Maxer și Robert Drilea au plecat într-o vacanță romantică

După o perioadă de câteva luni în care Deea a dedicat timp și efort în mod constant muncii sale, a sosit momentul pentru o vacanță.

Vedeta a plecat într-o escapadă romantică în Grecia, alături de partenerul său. Cei doi îndrăgostiți se bucură de timpul liber petrecut împreună pe plajele exotice și își exprimă afecțiunea din ce în ce mai des, în cadrul rețelelor de socializare.

În ultimele zile, Deea și Robert au împărtășit câteva imagini surprinzătoare din timpul concediului lor, ceea ce i-a luat prin surprindere pe mulți dintre fanii lor.

Fosta soție a lui Dinu Maxer a postat un mesaj care poate fi interpretat în mai multe feluri, dezvăluind că ea și partenerul ei au făcut o promisiune, ceea ce a stârnit speculații privind o posibilă logodnă.

„This sunset was with a promise(n.red. Apusul acesta a fost cu o promisiune)”, a scris Deea Maxer pe pagina sa de Instagram.

Citește și: „Nu m-am dus să îi deranjez.” Ce a declarat Dinu Maxer, după ce a dat nas în nas cu Deea și noul său iubit

 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Doamne ferește, poate că are o karmă a abandonului!” Elena Merișoreanu a vorbit despre situația lui Cătălin Bordea. Ce părere are artista despre tot ce se întâmplă

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies