”Eu am ținut minte și am suferit.” Mihai Trăistariu are remușcări pentru ce a pățit fratele său în copilărie. Ce probleme de sănătate i-a cauzat artistul

”Eu am ținut minte și am suferit.” Mihai Trăistariu are remușcări pentru ce a pățit fratele său în copilărie. Ce probleme de sănătate i-a cauzat artistul
”Eu am ținut minte și am suferit.” Mihai Trăistariu are remușcări pentru ce a pățit fratele său în copilărie. Ce probleme de sănătate i-a cauzat artistul

Mihai Trăistariu a făcut o serie de declarații despre cum s-a întâmplat incidentul care i-a cauzat probleme de sănătate fratelui său, Vasile.

Mihai Trăistariu se numără, fără doar și poate, printre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară. Artistul a reușit să își clădească o carieră de succes cu multă muncă și un talent desăvârșit, ajungând să strângă o comunitate mare de fani din întreaga lume. Cu toate astea, nu multe persoane cunosc care sunt evenimentele marcante din copilăria sa, pe care a petrecut-o la Piatra Neamț. Din cauza faptului că solistul a fost un copil neastâmpărat, acesta i-a cauzat o mare problemă de sănătate fratelui său, Vasile.

Citește și: “Anul viitor o să fie și mai bogat” Mihai Trăistariu a hotărât să își schimbe radical programul de Revelion

Mihai Trăistariu are remușcări pentru ce a pățit fratele său în copilărie[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mihai Trăistariu, vinovat pentru problemele de vedere ale fratelui său

Astfel, din spusele lui Mihai Trăistariu, situația neplăcută a avut loc în perioada copilăriei, când acesta se juca cu fratele său.

Din greșeală, artistul a aruncat cu nisip spre fața fratelui său, fără vreo rea intenție. Astfel, acest lucru a afectat unul dintre ochii lui Vasile, care a trebuit să înceapă să poarte ochelari. Mai mult decât atât, incidentul s-a repetat după o perioadă, de această dată cu zăpadă, moment în care și celălalt ochi al pictorului a avut de suferit.

„Îmi mai vin în minte tot felul de întâmplări petrecute în copilărie legate de fratele Vasile, pictorul Vasile Trăistariu.

A fost așa: el poartă ochelari din cauza mea. Când eram mici, aveam vreo 10-12 ani, i-am dat o dată cu un pumn de nisip în ochi. Nisip de afară. Nu știu cum am făcut și i-am dat în ochi. În urma acestui incident, el și-a pierdut vederea la unul dintre ochi. Și-a pus ochelari. Și, după vreo doi ani, țin minte că era iarnă și i-am dat un bulgăre de zăpadă în celălalt ochi.
Și, săracul, uite așa a trebuit să își pună ochelari, pentru că i-am 'stricat ochii' pe rând. Poate că el nu mi-a spus niciodată asta dar, eu am ținut minte și am suferit că el poartă ochelari din cauza mea. Dar și el s-a răzbunat peste ani și, când eram pe la vreo 16 ani, s-a urcat pe un dulap… Patul era lipit de dulap și el a sărit de pe dulap.
Vasile a sărit direct pe mână și mi-a rupt mâna. Așa am stat cu mâna în ghips. Deci, aceasta a fost răzbunarea fratelui meu”
, a declarat Mihai Trăistariu, pentru viva.ro.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: “Dacă eu m-am ales cu o viață bună, am zis să îi mai ajut.” Fratele lui Mihai Trăistariu întampină probleme financiare grave. Cântărețul îi trimite bani pentru a se întreține

Mihai Trăistariu are remușcări pentru ce a pățit fratele său în copilărie[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

“Dacă eu m-am ales cu o viață bună, am zis să îi mai ajut.” Fratele lui Mihai Trăistariu întampină probleme financiare grave. Cântărețul îi trimite bani pentru a se întreține

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies