„Eu cred că merge la sală datorită unei fete! Fac față cu brio până în momentul în care mă întreabă dacă poate să doarmă la noi.” Andreea Mantea, despre relația pe care o are cu fiul său, David

„Eu cred că merge la sală datorită unei fete! Fac față cu brio până în momentul în care mă întreabă dacă poate să doarmă la noi.” Andreea Mantea, despre relația pe care o are cu fiul său, David
„Eu cred că merge la sală datorită unei fete! Fac față cu brio până în momentul în care mă întreabă dacă poate să doarmă la noi.” Andreea Mantea, despre relația pe care o are cu fiul său, David

Andreea Mantea a făcut mărturisiri savuroase despre fiul său, David.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi din țară. Prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii” are parte de un real succes din punct de vedere profesional, reușind mereu să țină telespectatorii în fața micului ecran prin intermediul talentului său, dar și al felului său de a fi.

Vedeta Kanal D muncește din greu și se ocupă cu drag de fiecare proiect profesional din viața sa, însă, fără doar și poate, cel mai important pentru ea este fiul său, David, în vârstă de 9 ani, este o

apariție de-a dreptul savuroasă, fiind mereu prezent în filmulețele și imaginile pe care mama sa le împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online.

Invitată în cadrul podcastului moderat de Marius Elisei, Andreea Mantea a făcut o serie de mărturisiri despre fiul său și relația specială pe care aceasta o are cu puștiul de 9 ani.

Fiul Andreei Mantea, un sportiv în devenire

Citește și: „Am încetat să mai arunc banii pe branduri.” La ce apelează Andreea Mantea pentru un ten sănătos

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Andreea Mantea, apariție de senzație în costum de baie! Prezentatoarea TV și fiul ei sărbătoresc Revelionul într-un loc exotic

Vedeta Kanal D a povestit că David frecventează sala de fitness, la numai 9 ani, acolo unde se duce pentru a scăpa de kilogramele în plus. Mai mult decât atât, bruneta a dezvăluit un detaliu picant din viața personală a fiului său. Se pare că David este îndrăgostit.

« David se duce la sală. „Mama, dar nu îmi place aici cum se pune.

Mănânc pâine integrală și tot nu slăbesc.” Și i-am zis: „Lasă dulciurile, lasă chipsurile”. „Mama, asta nu pot să fac. Vreau să merg la sală”. Eu cred că merge la sală datorită unei fete. », a povestit Andreea Mantea.

Cum reacționează Andreea Mantea atunci când David îi aduce fete acasă

Deși David are doar 9 ani, se pare că a moștenit carisma și șarmul mamei sale, având un succes garantat la fete.

Acest lucru, însă, o pune pe Andreea Mantea de multe ori în situații greu de gestionat.

« Au mai venit (nr. fete la ea acasă, aduse de către David). Fac față cu brio până în momentul în care zice: „Pot să mai stea? Să doarmă la noi?”. Acolo scot cuvintele alea nervoase și încep să turui. Zice „Gata, gata, că nu stă, voiam doar să te întreb, eram curios .”», a povestit prezentatoarea „Casa Iubirii”.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Mama nu s-a lăsat cu capul gol niciodată, nici măcar în fața fraților mei. Era haioasă și era foarte modestă!” Irina Loghin, mărturisiri emoționante despre mama sa! Ce a moștenit de la ea?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies