”Exagerezi cu prețurile. Prea scumpi, prea pentru bogați!” Gabriela Cristea și-a lansat colecția de pantofi. Care a fost reacția fanilor, pe rețelele de socializare

”Exagerezi cu prețurile. Prea scumpi, prea pentru bogați!” Gabriela Cristea și-a lansat colecția de pantofi. Care a fost reacția fanilor, pe rețelele de socializare
”Exagerezi cu prețurile. Prea scumpi, prea pentru bogați!” Gabriela Cristea și-a lansat colecția de pantofi. Care a fost reacția fanilor, pe rețelele de socializare

Gabriela Cristea a anunțat că a dat lovitura în noua sa afacere, așa că prezentatoarea TV și-a lansat noua colecție de pantofi.

Gabriela Cristea este mereu activă pe rețelele de socializare, iar îndrăgita prezentatoare TV are lansată o colecție de haine. Curând, Gabriela Cristea a făcut anunțul lansării și unei colecții de pantofi, iar fanii nu au ezitat să lase comentarii.

„Mă bucur să vă anunț că este gata colecția capsulă de pantofi.” Gabriela Cristea și-a lansat colecția de pantofi

Citește și: „M-am dat jos și am plecat. L-am lăsat. Nu știa cum să reacționeze, lumea se uita ca la urs.” Tavi Clonda, părăsit de Gabriela Cristea în mijlocul drumului! Cum a reacționat artistul?

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Instagram-Gabriela Cristea]

Citește și: „Există soluție și pentru fetele care au alergie la acrilați, așa cum am eu.” Gabriela Cristea a găsit soluția pentru alergiile sale! Ce fel de ojă le-a recomandat vedeta femeilor să folosească?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gabriela Cristea a anunțat pe rețelele de socializare faptul că și-a lansat colecția de pantofi, iar pe lângă cariera de succes, aceasta reușește să fie și o femeie de afaceri de succes.

Chiar dacă nu își expune afacerile foarte mult și este destul de discretă, prezentatoarei TV îi merge foarte bine afacerea cu îmbrăcăminte, așa că a ales să lanseze și o linie de pantofi.

„Mă bucur să vă anunț că este gata colecția capsulă de pantofi. Am gândit balerini, pantofi cu toc și ghetuțe. Toate produsele sunt ușor de asortat și foarte comode de purtat. Vă las un link aici cu colecția capsulă ca să aveți de unde alege”, este

anunțul  Gabrielei Cristea, în dreptul postării sale de pe pagina sa de Instagram.

”Exagerezi cu prețurile.” Care a fost reacția urmăritorilor la anunțul Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Instagram-Gabriela Cristea]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Moderatoarea show-ului matrimonial a primit și reacții din partea urmăritorilor, după anunțul cu privire la noua colecție de pantofi lansată. Deși mulți o felicită pentru munca depusă și îi apreciază gusturile, sunt și câțiva urmăritori care îi bat obrazul și spun că exagerează cu prețurile. 

”Exagerezi cu prețurile.”, a fost unul din comentariile primate de Gabriela Cristea, asta pentru că prețurile pornesc de la 385 de lei pentru o pereche de balerini și pot ajunge până la 519 lei pentru o pereche de ghete.

”Felicitări pentru tot ce faci”/ ”Foarte frumoasă și talentată”/ ”Sunt super frumoși”/ “Foarte frumos, felicitări!”  Părerile urmăritorilor s-au împărțit, așa că gusturile nu se discută, ca în orice afacere, de altfel. Nici comentariile mai puțin frumoase nu au ezitat să apară, așa că urmăritorii au reacționat. ”Prea scumpi, prea pentru bogați”/ ”Exagerezi cu prețurile”/ ”Prețul este mare”/ “Par chinezării”, sunt unele dintre reacțiile din mediul online la postarea Gabrielei Cristea.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„M-am dat jos și am plecat. L-am lăsat. Nu știa cum să reacționeze, lumea se uita ca la urs.” Tavi Clonda, părăsit de Gabriela Cristea în mijlocul drumului! Cum a reacționat artistul?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies