„Fața mea bombardată. Nu este foarte plăcut. Nu cred că sunt șablon.” Mara Bănică, reacție acidă în mediul online, după ce a fost criticată din cauza intervenției la nivelul feței

„Fața mea bombardată. Nu este foarte plăcut. Nu cred că sunt șablon.” Mara Bănică, reacție acidă în mediul online, după ce a fost criticată din cauza intervenției la nivelul feței
„Fața mea bombardată. Nu este foarte plăcut. Nu cred că sunt șablon.” Mara Bănică, reacție acidă în mediul online, după ce a fost criticată din cauza intervenției la nivelul feței

Mara Bănică și-a făcut o intervenție la nivelul feței în urma căreia a primit numeroase critici. Jurnalista i-a pus la punct pe toți cei care o critică.

Mara Bănică este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară, care de-a lungul timpului a reușit să câștige simpatia publicului prin intermediul sincerității și transparenței de care a dat dovadă.

Ajunsă la vârsta de 48 de ani, vedeta se menține într-o formă de invidiat și face numeroase sacrificii pentru a se păstra tânără. A slăbit și a apelat cu încredere la medicul estetician ori de câte ori a simțit nevoia.

În urmă cu puțin timp, însă, jurnalista și-a făcut o nouă intervenție estetică la nivelul feței, care a stârnit numeroase controverse în mediul online. Mara Bănică a fost acuzată că a exagerat de data aceasta, fiind taxată dur de urmăritorii săi.

Sătulă de aceste comentarii, vedeta le-a dat peste nas tuturor celor care o critică.

Mara Bănică i-a pus la punct pe cei care îi critică aspectul

Citește și: „Cu toții avem hate.” Mara Bănică, prima apariție după operația la nivelul feței! Jurnalista este de nerecunoscut!

Mara Bănică, reacție acidă în mediul online, după ce a fost criticată din cauza intervenției la nivelul feței
Mara Bănică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Am momente în care mă simt orfană, nu mai am tată.” Mara Bănică nu se mai bucură de sărbători, așa cum o făcea în anii trecuți. Vedeta a făcut mărturisiri emoționante

În cadrul unui video de pe pagina sa de Instagram, vedeta s-a afișat naturală, fără niciun pic de filtru și fără machiaj, încercând să sublinieze că este aceeași persoană, doar cu mici îmbunătățiri.

Asta e fața mea încă bombardată, un pic umflată și așa mai departe. Hai să vă spun un lucru, nu este foarte plăcut nici să te prindă paparazzi cu fața extrem de umflată și bumbăcită și vai de capul tău.

Adică n-a fost cel mai plăcut lucru din viața mea, dar asta-i situația. În ceea ce îi privește pe cei care tot spun că „Domnule, vai, ce schimbare!”. Nu e, măi, tot eu sunt. Îmbunătățită, e adevărat. Cred că întotdeauna am fost asumată și am recunoscut orice intervenție mi-am făcut atunci când am fost întrebată și da, cred că la 50 de ani oricine își dorește să arate bine și există intervenții care te pot îmbunătăți fără să devii vulgar, fără să devii ca alții.

Adică, uitați-vă la mine, n-am niciun fel de filtru, nu cred că sunt șablon, așa cum au zis unele din doamne prin comentarii, pe care mărturisesc că le-am citit. Sunt tot eu și cel mai important e că personalitatea nu mi-o ia absolut nimeni și uite. Nu știu câte persoane publice, în momentul ăsta, au tupeu să-și pună pe rețelele de socializare o filmare așa cum mi-o pun eu acum, fără niciun fel de filtru.

Zero. Hai, la mulți ani !”, a spus Mara Bănică, în filmulețul postat pe Instagram.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mara Bănică, planuri pentru 2024

Mara Bănică, reacție acidă în mediul online, după ce a fost criticată din cauza intervenției la nivelul feței
Mara Bănică[Sursa foto: Instagram]

Pe lângă operația estetică pe care a făcut-o la finalul lui 2023, Mara Bănică intră în 2024 cu o listă generoasă de vacanțe pe care își dorește să le bifeze.

„Pentru la anul, vreau vacanțe, vacanțe, vacanțe! 18 vacanțe aș vrea la anul, dintre care 16 să fie doar eu cu partenerul și două cu copiii, dar nu cred că se va putea. Îmi doresc mult să călătoresc. Toți banii pe care i-am făcut în viață, am călătorit în lung și în lat, sunt locuri de care mi-e dor, sentimentul ăla cu care te întorci din străinătate, mai bogat cu lucrurile pe care le vezi. Mi-e dor de un shopping adevărat, prin străinătățuri, n-am mai avut parte.” a declarat Mara Bănică, pentru  WOWbiz.ro.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Acum nu prea mai am curaj! Știu că se uită cu un ochi critic!” Cătălin Scărlătescu, un adevărat critic pentru Doina Teodoru! Actrița, dezvăluiri neștiute despre relația lor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies