„Fiecare pe drumul său”. Simona Halep, prima reacție după ce a divorțat de Toni Iuruc

Simona Halep
Simona Halep a divortat

Ce mesaj a transmis Simona Halep, la doar câteva ore după ce a semnat actele de divorț cu Toni Iuruc.

Vestea că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează la nici un an de la cununia civilă a luat pe toată lumea prin surprindere. Știrea a ajuns rapid pe buzele tuturor, iar marile publicații de sport din lume au preluat informația.

Joi, 8 septembrie 2022, tenismena Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat în fața notarului pentru a semna actele de divorț și au ieșit împreună din clădire cu un zânbet amar pe buze.

Dacă Simona Halep a decis să păstreze tăcerea până după ce s-a pronunțat divorțul, Toni Iuruc a fost mai generos în declarații și a confirmat speculațiile din presă.

Citeste si: „Am simțit o emoție incredibilă” Ce relație are Simona Halep cu antrenorul său, Patrick Mouratoglou

Simona Halep si Toni Iuruc
Simona Halep si Toni Iuruc au divortat dupa un an[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu mai insistați”. Ce a făcut Simona Halep după ce Toni Iuruc a confirmat divorțul


„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!
”, a spus Toni Iuruc, pentru Fanatik.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

După pronunțarea divorțului, Toni Iuruc a mai făcut câteva completări:

„Am plecat pe drumuri separate. Nu căutați senzaționalul, că nu există. Așa e viața. Suntem doi oameni normali. Viața merge înainte”, a declarat Iuruc.

Joi seară, la câteva ore de la semnarea actelor de divorț, Simona Halep a rupt tăcerea după mai multe zile în care unii fani chiar au dat-o dispărută și i-au transmis încurajări:

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său.

Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și respect acest subiect ”, a scris Simona Halep pe InstaStory.

Citeste si: Cine este Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. ”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim!"

Primul mesaj al Simonei Halep
Primul mesaj al Simonei Halep după despărțirea de Toni Iuruc[Sursa foto: Instagram]

Vineri dimineață, campioana la tenis a revenit cu o fotografie, de această dată o cafea și mai multe croissante.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Simona Halep
Simona Halep, la o zi dupa ce a divortat[Sursa foto: Instagram]

În plus, fanii au observat faptul că Simona Halep a șters de pe conturile sale de socializare fotografiile în care apărea cu Toni Iuruc la cununia civilă, semn că își dorește să treacă rapid peste acest moment dificil din viața sa personală.

 

Simona Halep și Toni Iuruc urmau să se căsătorească religios în luna noiembrie, la Casinoul Sinaia.

Cei doi trimiseseră deja peste 300 de invitații, iar nunta se anunța a fi evenimentul anului. Din păcate, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, fără a anunța ce s-a întâmplat în familia lor.

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies