Fosta soție a lui Răzvan Simion, mesaj subliminal după despărțirea ex-ului de Lidia Buble

Fosta soție a lui Răzvan Simion, mesaj subliminal
Fosta soție a lui Răzvan Simion, mesaj subliminal

Fosta soție a lui Răzvan Simion a postat un mesaj subliminal după despărțirea fostului său soț de Lidia Buble.

 Fosta soție a lui Răzvan Simion a postat un mesaj subliminal după despărțirea prezentatorului TV de iubita sa, solista Lidia Buble. Bruneta nu s-a mai putut abține și a spus lucrurilor pe nume, iar internauții au interpretat postarea sa de pe rețelele sociale ca pe un mesaj direcționat către Răzvan Simion.

Citeste si: Lidia Buble și-a părăsit iubitul manechin pentru Răzvan Simion! Cu el s-a iubit cântăreața

Fosta soție a lui Răzvan Simion, mesaj subliminal
Fosta soție a lui Răzvan Simion, mesaj subliminal

Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai formează un cuplu în viața personală, iar fanii au fost șocați în urmă cu doar câteva săptămâni la aflarea veștilor. Prezentatorul TV a realizat o postare pe conturile sale de socializare, prin care anunța separarea de iubita sa, faimoasa cântăreață Lidia Buble. După ce a fost surprins părăsind locuința unei femei misterioase, iar Lidia Buble părăsise domiciliul conjugal, Răzvan a decis să facă publică vestea că el și Lidia nu mai formeaza un cuplu.

Fosta soție a lui Răzvan Simion, mesaj pentur Răzvan Simion și Lidia Buble?!

Fosta soție a matinalului, pe numele ei Diana, a fost rezervată în declarații și a decis să nu comenteze nimic despre femeia care i-a „spart” casa în urmă cu cinci ani. Totuși, un comentariu postat pe pagina sa de Instagram le-a dat de gândit fanilor, care au interpretat mesajul ca fiind unul dedicat lui Răzvan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Lidia Buble, cu ochii în lacrimi, după despărțirea de Răzvan Simion: „Doamne, pot eu, oare, s-o iau de la început?”

Fosta soție a lui Răzvan Simion, mesaj subliminal
Fosta soție a lui Răzvan Simion, mesaj subliminal

„Iubirea este peste tot,” a transmis Diana, alături de actualul său partener, cu care pare extrem de fericită.

Astfel, este clar că deși a suferit mult din cauza Lidiei Buble și a aventurii sale cu Răzvan Simion, soarele a strălucit acum pe strada Dianei, iar bărbatul pe care îl are alături o face mai fericită ca niciodată.

Faimoasa Carmen Harra a anticipat despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion!

Carmen Harra este unul dintre cei mai renumiți clarvăzători din România, chiar dacă activează în Statele Unite ale Americii, și a prezis unele dintre cele mai relevante evenimente care au avut loc în ultimii ani.

Acum mai bine de cinci ani, la începutul relației dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, Carmen Harra a prezis faptul că faimosul cuplu nu va rezista pentru totdeauna.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Răsturnare de situație. Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat. Ce gest a trădat apropierea

Fosta soție a lui Răzvan Simion, mesaj subliminal
Fosta soție a lui Răzvan Simion, mesaj subliminal

„Numerologic, nu văd nimic serios între ei, e doar un foc de paie. Relația asta e pasageră și nu duce la nimic de durată. Ea e foarte independentă, pretențioasă, chiar dificilă, are interese materiale foarte clare. Ea urmărește ceva în relația asta, el, în schimb, e implicat emoțional.

Sunt prea multe diferențe între ei, n-au o relație de suflete-pereche și nu sunt compatibili,” declara Carmen Harra la vremea respectivă.( Citeste mai mult: Carmen Harra preziceri- faimoasa clarvăzătoare a anticipat despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion!)

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Teo are încredere deplină în fiica ei și nu o controlează niciodată. ”Nu mi-am permis niciodată să intru la ea în cameră fără să bat la ușă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies