Friptură de vită? Secretele pentru cea mai fragedă si suculentă carne dezvăluite de un mare chef

Friptură de vită? Secretele pentru cea mai fragedă si suculentă carne dezvăluite de un mare chef
Friptură de vită? Secretele pentru cea mai fragedă si suculentă carne dezvăluite de un mare chef

Carnea de vită este destul de pretenţioasă şi mulţi dintre noi nu ştim cum să o alegem. Există câteva trucuri care fac diferenţa într-o o friptură tare ca piatra şi una suculentă.

Este foarte important să ştim ce fel de carne de vită să alegem.

„Carnea de vită este în general mai tare decât porcul şi de aceea trebuie să alegem antricot sau muşchiuleţ. Acestea sunt cele mai fragede bucăţi de carne de vită.

Antricotul este mai gras şi mai suculent, muşchiul este puţin mai sec, dar cu siguranţă fraged. Carnea de vită proaspătă are o culoare roşu închis.

În cazul antricotului trebuie să îl alegeţi pe cel care are cele mai multe firişoare albe de grăsime. Este cel mai bun.

La muşchiuleţ alegerea este simplă. Dacă vreţi să gătiţi vită şi să fie mai moale alegeţi viţelul deoarece este sigur carne mai tânără. Carnea de vacă poată să fie tare pentru că nu ştim câţi ani a avut animalul atunci când cumpărăm carne. Dacă puteţi cumpăra direct de la crescători şi cunoaşteţi sursa cu atât mai bine“, spune bucătarul Marian Codrin.

citeşte continuarea pe pagina următoare >>>

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Zodiac CHINEZESC săptămânal 8-14 octombrie 2018. PRIMUL SFAT înţelept pe octombrie!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies