Friptură de vită? Secretele pentru cea mai fragedă si suculentă carne dezvăluite de un mare chef

Friptură de vită? Secretele pentru cea mai fragedă si suculentă carne dezvăluite de un mare chef
Friptură de vită? Secretele pentru cea mai fragedă si suculentă carne dezvăluite de un mare chef

Carnea de vită este destul de pretenţioasă şi mulţi dintre noi nu ştim cum să o alegem. Există câteva trucuri care fac diferenţa într-o o friptură tare ca piatra şi una suculentă.

Cuptorul se încinge şi se lasă la maxim cam 15 minune, apoi friptura trebuie să se facă între 175-180 de grade.

Se întoarce o singură dată, maxim de două ori. Pentru a fi cât mai suculentă puteţi acoperi tava cu o folie de aluminiu. Când este aproape gata puneţi câteva bucăţele de unt cu verdeţuri deasupra.

Friptura se face în 90 maxim 120 de minute.

Când scoateţi tava de la cuptor nu mâncaţi imediat friptura. Lăsaţi să se aşeze 10-15 minune pentru un gust mai bun. În cazul muşchiuţeţului la cuptor eu recomand să se facă un sos de roşii cu ciuperci şi usturoi pentru ca friptura să fie mai suculentă“, mai spune bucătarul.

citeste continuarea aici



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Zodiac CHINEZESC săptămânal 8-14 octombrie 2018. PRIMUL SFAT înţelept pe octombrie!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies