Fructele perfecte pentru tenul gras. Care sunt cele mai bune soluții pentru o piele strălucitoare

Fructele perfecte pentru tenul gras. Care sunt cele mai bune soluții pentru o piele strălucitoare
Fructele perfecte pentru tenul gras. Care sunt cele mai bune soluții pentru o piele strălucitoare

Tenul gras poate fi tratat cu ajutorul fructelor. Da, ați auzit bine! Există mai multe fructe care sunt extrem de benefice pentru ten.

Fructele vă pot ajuta în cazul în care aveți tenul gras. Nu trebuie să le mâncați, ci doar să le folosiți direct pe față, în diferite combinații.

Dacă vă numărați printre femeile care au tenul gras, atunci cu siguranță ați simțit de multe ori că ați ajuns la capătul răbdării și că nimic nu vă mai poate ajuta să scăpați de excesul de sebum.

Fructele ideale pentru tenul gras

Realitatea nu este însă aceasta. Pe lângă soluțiile clasice, care includ un ritual de îngrijire a pielii, puteți apela și la remedii naturiste, care includ fructele.

Și nu, nu ne referim la fructe ca și alimente, ci le puteți folosi direct pe față. Efectele lor vor fi la fel de benefice, chiar dacă nu le mâncați. Pentru

că tot se apropie vara și se vor coace toate fructele, veți avea la dispoziție o gamă largă din care să vă alegeți.

Trebuie doar să le cumpărați pe cele care ajută tenul gras și să le transformați în măști.

Citește și: Alimente pentru hidratarea pielii. Ce trebuie să mâncați, pentru a avea un ten perfect 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cele mai bune fructe care vor ține sub control excesul de sebum sunt caisele, piersicile, căpșunile, fructele de pădure sau perele. Acestea o să vă închidă porii și astfel tenul va arăta mai curat și veți scăpa de luciul inestetic al pielii.

Cele mai bune măști cu fructe, pentru tenul gras

Măștile cu fructe nu trebuie să înlocuiască demachierea zilnică și nici cremele special create pentru tenul gras.


Aceste măști naturale sunt doar un ajutor și vor funcționa și mai bine, dacă veți respecta regulile de bază pentru ingrijirea tenului.

Caisele vă scapă și de riduri

Bogate în vitaminele A, B si C, micuțele fructe zemoase și parfumate se pot folosi fără probleme și în cosmetică. Acestea luptă împotriva ridurilor, vă scapă de excesul de sebum și ameliorează și acneea.

Aveți nevoie de câteva caise foarte coapte, pe care le veți decoji, le veți scoate sâmburii și le veți pasa. Puneți și puțină smântână și aplicați masca pe față. După 15 minute, o îndepărtați cu apă călduță.

Piersicile vă luminează fața

Sucul obținut din piersici închide porii dilatați și astfel vă ajută să scăpați de luciul tenului. Pasați o piersică mai mare și foarte bine coaptă, amestecați-o cu un gălbenuș și stați cu această pastă pe față, pentru 20 de minute.

Căpșunile hidratează tenul gras

Aceste delicioase fructe sunt perfecte pentru femeile cu tenul gras sau acneic. Trebuie doar să zdrobiți câteva căpșuni și să le amestecați cu puțină argilă și cu suc de lămâie.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Masca se aplică pe față, se lasă să se întărească, iar apoi se dă la o parte cu apă călduță.

Citeste si: CITEȘTE: Fructele TOAMNEI. Ce beneficii aduc sănătății și organismului

fructe bune pentru ten

Perele redau strălucirea tenului

Decojiți o pară și pasați-o. Puneți puțină miere și puțină smântână și amestecați. Aplicați masca pe față și după 15 minute, o înlăturați cu apă călduță.

Lămâile vă scapă de sebum

Trebuie doar să amestecați o lămâie cu un albuș bătut spumă și cu puțină făină de ovăz.

Lăsați amestecul pe față pentru 15 minute sau până când se va usca. Apoi spălați-vă cu apă călduță. Repetați procedeul o dată pe săptămână și veți observa rezultatele benefice asupra tenului gras.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Fructele și legumele lunii OCTOMBRIE

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies