Frumoasa Antonia nu s-a mai putut abține! A intrat şi ea în război cu Abi Talent!

Antonia răbufnește
Fanii o atacă pe Antonia.

După implicarea în scandalul dintre soțul său, Alex Velea și trapper-ul Abi Talent, Antonia a primit mesaje jignitoare. Artista a postat un video pe Instagram

Antonia este una dintre vedetele care au o relație foarte frumoasă cu fanii ei. Aceasta îi ține la curent atât cu viața sa personală, cât și cu cea profesională. Internauții o apreciază pe frumoasa artistă pentru relația pe care o are cu familia, pentru stilul său, calitățile artistice și mai mult decât orice- pentru onestitatea și deschiderea de care dă dovadă cu fiecare ocazie.

Antonia răbufnește
Fanii o atacă pe Antonia.

Citeste si: Antonia, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie! Ce i-a făcut tatăl său natural

Însă, cum lucrurile nu pot fi doar bune și fericite, soția lui Alex Velea este intens criticată și primește mesaje foarte răutăcioase, având multe persoane care o invidiază din diverse motive. După ce s-a implicat în scandalul dintre Alex Velea și Abi (scandal în care cei doi și-au adresat injurii serioase și au adus acuzații grave), aceasta l-a numit pe Abi „un măscărici”.

 N-am nevoie de "respectul" tău! Te-am văzut o dată (nu știam cu ce te ocupi) și m-ai rugat să facem o poză… O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!", declara acum câteva zile Antonia pe Instagram.

Antonia răbufnește
Fanii o atacă pe Antonia.
Antonia răbufnește
Fanii o atacă pe Antonia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Scandal în show-biz ul românesc!

Acum, se pare că fanii trapper-ului s-au întors împotriva Antoniei și a lui Alex Velea și inclusiv manager-ul lui Velea a primit mesaje cu limbaj licențios. Cântăreața, mamă a trei copii, a primit o serie de mesaje în care i se adresau injurii, însă a ales să răspundă, nu să treacă peste, și a postat un video pe Instagram.

 

Citeste si: Alex Velea și Antonia au făcut marele anunț! Ce se va întâmpla cu familia lor

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Antonia nu tolerează atitudinea persoanelor care o jignesc, spune totul pe față!

După cum am menționat anterior, mama a trei copii, Antonia îi blamează pe părinți pentru educația precară pe care le-au oferit-o tinerilor care au un comportament inadecvat și care îi adresează mesaje jignitoare." Stau și mă uit la niște comentarii și mesaje și dacă vedeți ce limbaj au copiii din generația asta te sperii! Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită de câtă răutate există într-un corp atât de mic.

(10-20 ani) Sunteți atât de răutăcioși, jigniți atât de ușor oameni și străini! Susțineți niște oameni care promovează răutate și vulgaritate! Eu nu înțeleg părinții acestor copii. Unde sunteți? Ce educație le-ați dat, pentru că dacă mă întrebați pe mine, DA, ESTE VINA PĂRINȚILOR! Educație și maniere 0! Trist.", a completat Antonia, într-un video de pe Instagram. 

Antonia răbufnește
Fanii o atacă pe Antonia.

Citeste si: Antonia, imagini interzise minorilor! A apărut pe scenă foarte sexy

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

O nouă despărțire în showbiz-ul nostru! Lino Golden și Andra Ghinea nu mai sunt împreună!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies